Hirdetés

2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42) llax válasza tomazin (#3) üzenetére


llax
(senior tag)

"amúgy csak számomra érthetetlen, hogy miért nem hallottunk erről eddig semmit? "

Aki irányítottan és tematikusan "fogyasztja" az ilyen híreket, az folyamatosan értesül ezekről. Aki azt várja, hogy majd a bl1kk vagy valamelyik pr*paganda adó tolja a képébe ezeket: egy nagyobb siker / kudarc esetén lesz róla pár sor / pár sec bejátszás, egyébként semmi...

A szakportálok és fórumok (mondjuk főleg külföldiek) folyamatosan foglalkoznak a témával.

A NASA esetén figyelembe kell azt is venni, hogy ők aktívan és folyamatosan tesznek is a média megjelenését, lehet, hogy csak PR-ra annyit költenek évente, mint Kína egy kisebb űrprojektre, valamennyit az ESA is költ erre, az oroszok végzik a személyszállítást az ISS-re, így ők alapból bekerülnek a hírekbe. A SpaceX esetén nincs direkt PR, ellenben van igen intenzív indirekt... Kína mindezekből kiesik, ők a dolog belföldi propaganda értékére gyúrnak (mondjuk picit a NASA is).

"míg a többi papíron van csak. (vagy csak én élek dobozban)"

Mássz ki a dobozból... Csak nézd az elmúlt néhány nap eseményeit: OSIRIS-REx és New Horizons. De az InSight sem rég szállt le a Marsra. Ott vannak a Rocket Lab sikerei. Több fronton is "épitkezik" a SpaceX (épül a Starship tesztjármű, tegnap rakétástól kitolták a személyszállító Dragon 2-t az indítóállásra, pár napja készen van egy újabb Falcon Heavy összes boostere).
Vannak itt események, nem csak annyi, amit felsoroltam...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.