Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  nagyúr

  másik topicban csomó linkkel alátámasztottam már ezeket, de csak a vak propaganda folyik itt is... mindent ignorálsz, csak tolod a mantrádat.

  Gondolkodni kellene talán megtanulni és nem azt ismételgetni amit a média mond.
  De nagyon naív vagyok, hiszen akkor nem így nézne ki a mi országunk sem, mint most.

  (#52) Giovan!
  a te érvelési hibádozás a legnagyobb trollkodás és butaság mostanság. Mindenki csak azt ismételgeti, hogy "a te érvelési hibád" "a te érvelési hibád". Miközben a legnagobb hiba érvelésként arra mutogatni folyton, hogy "a te érvelési hibád". Ez ugyanolyan haszontalan kinyilatkoztatás, mint ugyanazoktól az emberektől ugyanazokat a kinyilatkoztatásokat olvasni minden hasonló topic alatt. Akkor is, ha számtalanszor meg lettek már cáfolva, de minden nap új, minden topic alatt újra lehet kezdeni a propagandát.

  (#57) nyisziati
  te csak index és hasonló lineket tettél be, abból is vagy 2őt. Én meg konkrét bűnügyi nyomozási anyagoat, dokumentált cia tevékenységet. :U

  [ Szerkesztve ]

 • Agyturbina

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Hello :)

  6) A pontrendszernek NINCS nyugati megfelelője. Itt senkit nem tiltanak el attól, hogy szabadon utazzon, nincs tűzfal, ami megszűri a véleményeket.

  De van, úgy hívják a bankok, hogy kredit osztályzás, és priusz :K

  A vállalatok meg az FB-n es egyéb csatornákon keresztül profiloznak, ahogy a titkosszolgálatok és a rendőrség is teszi.

  A tartalom szűrésnél, meg pl próbáld meg a Pirate Bayt elérni pl Ausztráliából, nem fog sikerülni, csak ha VPN-t használsz.

  Nem azt mondom, hogy jó amit csinálnak, hanem azt, hogy azt nem akarja senki sem látni, hogy MINDENHOL ez történik... Csak lassabban :R

  A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

Hozzászólok Aktív témák