Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Reggie0

  nagyúr

  Hat, de abbol mi haszna a hatalomnak? Azert vannak itt prioritasok :DD

  [ Szerkesztve ]

 • Agyturbina

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Ja, csak nem mindegy, hogy a pontrendszer egy zárt szolgáltatási körre vonatkozik, releváns egzakt mutatókkal (pl. hitelképesség megállapításánál a jövedelem, fizetési hajlandóság, stb), vagy az élet minden területére kierjedő, és hasra ütős véleményekkel. (mennyire lojális a rendszerhez, stb)

  Ez a baj, NEM egy zárt szolgáltatási körre vonatkozik, mert a pénz mindenhez kell, ha az állam, nem ad, Te nem dolgozhatsz, a Bankok, nem adnak, mit csinálsz?

  Miért illegális? Nekem megvan DVD-n az összes filmem, mert megvettem, csak ugye a DVD-t védeni kell, meg vannak dolgok amik sehonnan nem szerezhetők meg.
  Érted, a jogot úgy alkotják, hogy elérje célját, mi a célja ?

  A kulcsszó, a rendszer struktúrája! Ugy van kialakítva, hogy pontosan ugyan azt érik el, csak elegánsan :R

  [ Szerkesztve ]

  A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

 • Agyturbina

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Bankos Pelda:

  A kisgyermek kiskorától fogva kondicionálva van: Kell neki!!!

  Játék, autó, ház STB.
  Innen csak egy lépes, kell mert kiközösítenek, kell mert beled neveltek.

  Honnan lesz pénzed?

  Azt mar megbeszéltük, honnan lehet.

  Vagyis az egzisztenciád csak úgy létezhet, ha "Jo" fiú vagy a hatalommal szemben.

  Vagyis ha elpusztítják az egzisztenciádat, elpusztítanak téged is.

  Csak ugye ez legális és elegáns és belénk nevelt. :R

  A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

 • Karmko

  junior tag

  Átlag Józsi valóban nincs baszogatva. Éli a "multik" által megálmodott mindennapjait. Robotol, hitelt vesz fel és vásárol. Robotol, vásárol. Átlag Józsival nem lesz baj, míg életének értelme az n+1-edik biszbasz kütyü megvásárlása egy kisebb használt autó áráért, amit lehetőleg évente kelljen lecserélnie. Tölti fel magáról és kis családjáról a fotókat és bejegyzéseket a facebookra, instagramra, amit valójában csak azért tesz, mert a szomszéd is ezt csinálja. Irigykedik a médiában/interneten mutogatott sok luxusholmi láttán, és meg is van a következő életcél. Átlag Józsi boldognak képzeli magát. Célja is van, sok kütyüje is van. És "fenn" is boldogok, hogy Átlag Józsi elfogadta sorsát...
  Mr. Individuum veszélyes ember. Van véleménye. Vannak kérdései. Nem fogadja el a megrágott falatot, hanem magának akarja megrágni. Veszélyes! Ha esetleg átjut a sok buktatón, amit az oktatás (idomítás) és a karrier alatti lépcsőfokok szolgáltattak, és esetleg eljut egy befolyásos, ne adj Isten véleményformáló szintre, akkor ki kell találni valamit ellene. Remélhetőleg Mr. Individuum is fent van facebook-on, és 10 évvel ezelőtt feltöltött még magáról egy kompromittáló fotót... ...gyerekként... Ha nincs facebook-on? Akkor baj van! Talán előkerül egy régi barátnő, ki megvádolja szexuális zaklatással. Ki tudja? Olyan kreatívak ott fenn, és pénz is van bőven... Ha semmi sem fog rajta, akkor a végső löket jön. Hiteltelenítés. Mr. Individuum komoly kérdéseket feszeget, megkérdőjelezi a mainstreamet, ezért össze kell mosni valami oltári nagy marhasággal. Meg is van! Ő is a gyíkemberekben hisz, meg a laposföldben! Hát látjátok, milyen ostoba, hisz ezekkel együtt kérdőjelez meg dolgokat?!
  Mr. Individuum többé nem veszélyes ember.

 • Somatom

  senior tag

  LOGOUT blog

  Én ugyanúgy elítélem Kína és az USA rendszerét is. Egyetlen reális megoldást tudok a problémára. Egyetlen embert kinevezni a világ urának. Pillanatnyilag egyetlen embert tartok alkalmasnak a feladatra, következésképpen sztem bolond, aki másképp vélekedik.
  Na, ez az emberi természet.

  Eladó 1 éves Teclast T10 tablet+tok. 30e, alku nincs. Átvétel Budapesten, személyesen.

Hozzászólok Aktív témák