Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bestburkolo.hu??? Muhahahaha. Már a domain miatt kizártam volna kapásból.
A honlap se semmi. Ekkora össze-visszaságot már rég láttam.A chilisre legalább ráhúztak egy értelmes wp sablont.
-
Vekko
aktív tag
Most ez komoly? Bestburkolo.hu úgy néz ki mint egy általános iskolás weboldal készítés gyakoroló feladat, tele html hibával.
El kellene hinni, hogy ez nem haveri alapon ment? Biztos véletlen az is, hogy a telekomnál van regisztrálva a domain.Forráskódban látszik hogy, a webkonnyen.hu-ról van kiszolgálva, ami a telekom webversenyére visz, ezek szerint tárhelyet is adtak hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Dettó, a burkolós mobilon nem egységes, sőt helyenként rosszul is jelenik meg. A chilis meg kb. tucat sablon. De hajlamos vagyok elhinni, hogy a jelentkezők közül ezek voltak a legjobbak. Igaz nem ülök a Telekom oldala előtt egésznap, de őszintén nem is hallottam, nálunk még hasonló versenyről.
Let's begin, de gozaimasu!
-
balint355
aktív tag
A chilis még elmegy (bár elég sablonos), de a másik kettő elég gyenge. Főleg a burkolós, ez hogy lehetett nyertes?
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
leviske
veterán
A Chilion oldala tényleg tök jól néz ki. A Bestburkoló tényleg kicsit fura, de ha azt nézem, hogy ellenben a Chilionnal ez részéről tényleg csak egy információközlés magáról, szerintem nem kimondottan rossz. Első, támogatandó próbálkozásnak pláne nem rossz.
MOD: Srácok, a le "sablonozás" meg egyéb kritikák előtt vegyétek figyelembe, hogy a magyar kisvállalkozói szféra nagy része nem rendelkezik weboldallal, akik meg igen, azok többségének az oldalai kb a 2000 évek elejét idézik. Fejlődési alapnak ezek igazán nem rosszak.
Egy magánszakembertől pláne kár elvárni, hogy webdesignert fogadjon csak azért, hogy kirakjon magáról egy hirdetést a netre.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
A burkolós irtó gáz, a chilis egykutya. A telekom a saját honlapját is ezen tervezte meg, hogy ilyen sz@r? Inkább arra írjanak ki egy pályázatot...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ne vicceljünk már.
Remekül rátapintottál a fejekben levő problémára: a weboldal az nem csak egy "hirdetés az interneten". Én igenis elvárom tőle, hogy legyen annyira igényes magával szemben, hogy megfizet egy rendes szakembert, aki megcsinálja az oldalát. Ha magával, a vállalkozásával szemben hiányzik ez az igényesség, miért kellene bíznom abban (pl. a burkoló ember esetében), hogy a munkájával kapcsolatban nem ugyanennyire "igényes"? Miért kellene őt választanom egy mekkmester helyett, ha ő a szomszéd pistikével gányoltatja a weboldalát? Ugyanaz a kategória a kettő."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
leviske
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
A továbbiakban is azt mondom, hogy amikor az abszolút 0-ról fejlődünk felfelé, akkor egy láthatóan lelkes próbálkozást nem kell lehurrogni. Pláne egy olyan szakterület kapcsán, ami köszönő viszonyban sincs a telekommunikációval.
Az elvárások helyett érdemes a magyar valóságra tekinteni és felmérni, hogy hány önálló szakembernek van pénze egy normális és igényes webdesigner megfizetésére.
Nem azt mondom, hogy a díjazottaknak nincs hova fejlődni, de szerintem ennyire leszólni őket nem fair.
-
infectedmann
őstag
A premiumchili.hu tényleg nagyon jó, de a másik kettő? Bőven lenne még hova fejlődni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Eddigi T weblap is rakat sz@r volt, akarnak még rajta rontani ???...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
fordfairlane
veterán
Ez kemény, ez a csapat kemény. Két förmedvény, meg egy wordpress sablon. [link]
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Dottore
addikt
válasz fordfairlane #12 üzenetére
Miért nem vagyok meglepve?
-
törölt tag
Ez nem az a verseny, amelyikre a facebookon toboroztak szavazókat a vasutas oldalhoz?
-
sagem
addikt
Lejtett a hazai pálya, gondolom egyértelmű előnyt élveztek azok, akik a T szolgáltatását vették igénybe, de ez mondjuk nem is csoda
ITT meg lehet nézni a többi nevezőt is
Illetve: facebookos szavazatokat kellett gyűjteni (1.0-ás oldschool módszer, már rég kihalt a normálisabb helyeken..szerencsére), és a szakmai zsűri a 10 legtöbb szavazatot gyűjtő lapból választhatott. Szóval elképzelhető, hogy a legjobb 10-be ezek a honlapok spammelték fel magukat..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
copass
veterán
válasz fordfairlane #12 üzenetére
az még hagyján hogy fizetős wp sablon, de még ha optimalizálva lenne vagy mittomén. akkora F-et dobott a gtmetrix mint a szél.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
törölt tag
Köszi a chili oldalt. Eggyel több lehetőség a kóstolásra.
-
Korrektor
Igazán nem értelek, ez nem egy PHP teljesítmény-csiszoló verseny volt, vagyis ez huszadrangú kérdés. Persze lehet rajta csámcsogni, de minek.
És továbbra sem értem, hogy miért probléma, ha WordPress sablon, mert nem az volt a feladat, hogy valami átütő technikai újdonságot rakjanak össze a jelentkezők.
-
-
big-J
őstag
LOL mik ezek... Nem tévesztették össze és a legrosszabb hármat mutatják? 1 termék 1 teljes képernyő 10métert kell scrollolni egy tagolatlan valamin ahol sosem tudom mi fog következni? Mintha egy jó öreg MLM oldalra rácsaptal volna egy modern bootstrappet, aztán cső. Gyenge munka, még ha tömegszámra is készítik.
-
bambano
titán
ez a csilis web kiválóan példáz mindent, ami ócska a mostani webdivatban.
a cookie kezelése szerintem nem jogszerű.
a kezét letörném mindenkinek, akinek a weblapján 2 percen belül 3 vagy több helyesírási hibát találok.a burkolós gyerek parádésan összeválogatta a színeket, fehér tintával ír egészen világosszürke háttérre. okos.
mindhárom web egy szemétdomb, ha kikapcsolt szkripttel nézem.
más kérdés, hogy 5 milliós marketing kampány az olyan vonzó lehetett, hogy gondolom tolongtak a jelöltek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Robaj
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Ha ez volt a legjobb 3, milyen lehetett a többi?
Szerintem amit még kb. 5 éve designoltál azzal is nyerhettünk volna!
-
Meridian
senior tag
Ezek a az oldalak a MT Webkönnyen nevű szolgáltatásával készültek... azaz előre definiált sablon oldalakból kiválasztott egyet az előfizető, és képekkel és szövegekkel feltöltötte a formot, és voálá, kész is a weboldal. (domaint is kap hozzá, belefér az árba, havidíjas szolgáltatás, nem is olcsó szvsz)
Egyszerű mint a faék, maga a szolgáltatást összehozni már nem annyira, hiszen weboldal varázsló sem könnyebb, mint egy igazán profi word doksi varázslót összeütni.
De nem is az a cél, hogy na itt aztán 2-3GByte-ra rúgó portált rakjon össze valaki, hanem itt az alapvető cél az, hogy aki NEM TUD MEGFIZETNI EGY WEBDESIGNER-t, az is tudjon a cégének egy neten elérhető megjelenést készíteni. Kinek hogy sikerül ez, de a célnak megfelel.
A lényeg az, hogy ha valaki a cég nevére rákeres a Google-ban, ne a nagy semmit, vagy "aranyoldalas" bejegyzést találjon, hanem annál valamivel többet. Aztán ha beválik a weboldal - és kitermeli az árát -, jöhet a profi weboldal-tervező, majd az később csinál ennél jobbat.Mondjuk a versenygyőztesek érdekesek... hát mit mondjak, a chilis csak azért szép, mert maga a képanyag nagyon profi képekből áll, egyébként semmi több a weboldal... a bestburkolós valóban kissé kaotikus, és annyira nem is látványos...
A vonatos nekem sokkal jobban tetszett, nem is véletlenül közönség szavazatos.
Ja igen, az én oldalam szándékosan ilyen egyszerű. Apám így kérte. Gyorsan minél kevesebb sallanggal legyen a neve és elérhetősége és hogy mivel foglakozik elérhető akár gépről, akár mobilról. Neki sokkal fontosabb az, hogy hirdetve vagy nélküle minél előrébb legyen a találati listában, neki abból van fuvarja, ergo bevétele, nem pedig abból, hogy 35 aloldalból áll az hogy ő taxizik....
[ Szerkesztve ]
-
NKing
tag
Izé, ez a Chilis oldal nem egy kész Wordpress témát használ? Ráadásul Visual Composer kompatibilis, tehát csak össze kell legózni az oldaladat...
Értem én, hogy Webkönnyen, de ez akkor most teljesítmény 5 milláért?
[ Szerkesztve ]
-
Korrektor
mindhárom web egy szemétdomb, ha kikapcsolt szkripttel nézem.
Ha pedig kikapcsolt képekkel, akkor pedig csak szöveg. Néha szoktam nézni lynx-szel is weboldalakat, de talán mégse ez legyen a legfontosabb...
a kezét letörném mindenkinek, akinek a weblapján 2 percen belül 3 vagy több helyesírási hibát találok.
Nekem ezzel az a tapasztalatom, hogy általában örülnek, ha szólsz, és javítják. Bezzeg az itcafe, itt néha akkor sem javították, ha kétszer is szóltam
-
.LnB
titán
Chillion-tól már rendeltem webshop-ból. (Nem kis összegben), de a honlapnak nem sikerült rendesen feldolgozni a rendelést, és körülményes is volt, az egész rendszer nyögve nyelős.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mepet
addikt
Köszi a linket, ott tényleg fel vannak sorolva a nevezők. Sajnos kattintani nem lehet a linkekre. Viszont egyet kikerestem találomra, mert híradástechnikusként felkeltette az érdeklődésem a cég neve:
HÍRADÁSTECHNIKA-TELECOMMUNICATION Kft.többet nem fűznék a témához.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen