Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
veterán
...Most először próbálták megbecsülni Changpeng Zhao (CZ), a Binance kriptotőzsde ügyvezetőjének vagyonát, és arra jutottak, hogy 96 milliárd dollárról lehet beszélni...
...CZ egyébként azt állítja, hogy nem a pénz miatt csinálja, nem érdekli sem az, sem a vagyon, sem a pozíció...
Ennyi penzem lenne engem sem erdekelne mar a penz
[ Szerkesztve ]
https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Én úgy tudom, hogy kiderült, hogy Craig Wright a Satoshi Nakamoto.
Valami bírósági pereskedés közben.
444.hu cikk: [link]Homo Ludens
-
salapp
addikt
"- Andikám, há' nem én vagyok? Nekem azt mondták, én."
"-This is extremely dangerous to our democracy!"
-
SP!T
addikt
Na ez érdekes, köszi! Kimondták de még sem...
De igaza van Craig Wright-nak szerintem, hogy így elismerik hogy ő az.
A másik érdekesség benne hogy mindkét fél örül, ám ennek ellenére nem tudtak peren kívül megegyezni?[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
egy pókerpartin meggyőzték, hogy fektessen bitcoinba: végül eladta a házát, és kriptopénzt vett.
Ahhoz azért kellett nem kis vakmerőség... Persze utólag nézve jól döntött, na de egy lakhatást feladni néhány bitért...Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
M@cika
őstag
Nem izgat kinek van a legtöbb, csak nekem is sok legyen. Mondjuk annyi, hogy életem végéig ne kelljen azon töprengjek, hogy mikor mit vehetek meg.
Nasit a kis fehér medvének!
-
dabadab
titán
-
Gave
őstag
Igen, én is erre gondoltam azonnal, a pénznek is van egy életmódra pozitív hatás határa, ahonnan az életminőség már csak morzsánként javul, gondolom ezt már egy ideje elérte, aztán most már lehet idealistáskodni a luxus kényelemből, -- onnan mindig sokkal könnyebb. xd
Amúgy ez a cikk is olyan "ok internet" nekem, már az elején ki lehetett találni kik jönnek majd ki legjobban az egész kripto sztoriból, és láss csodát...tééényleg, nagyon meglepő
.
We get lied to by our parents, our teachers, and our elders in general, our entire lives.
-
Igen, ezek a sztorik mindig fel vannak magasztalva, hogy mekkora zsenik az emberek mögötte. Ugyanez a srác, aki a fűnyírási pénzéből, meg a ballagási pénzéből bitcoint vett, aztán pár év múlva otthagyta az iskolát, és azóta egyetemekre jár előadni, hogy "Hogyan légy sikeres tanulás nélkül".
Vitathatatlannak tartom, hogy kell hozzá bátorság, és némi jó szemlélet is, mert nem mindenki marad gazdag, aki sok pénzhez jut.
DE! Az én szememben ez semmi több, mint szerencse. Minden ilyen sztorihoz hozzá lehetne kötni legalább 1000 másikat, ahol a szereplők hasonlóan nagy tehetséggel bírnak, hasonlóan kockázatos döntést hoznak, csak éppen mindent elbuknak.Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Semplar
őstag
Mindegy ki az. Szívlapáttal agyoncsapni mindet és elosztani a vagyonát azok között a szegények között, akik soha sem bányásztak kriptovalutát.
Update = Replace old bugs with new ones.
-
pepeno1
tag
Erre mondanák azt, hogy az, akinek 20 millió dollárja van, semmivel sem boldogabb, mint akinek csak 10 millája van.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
Lehet,a mi kis Lölőkénknek is van 'kojinja'.
Nagy János
-
akaido
addikt
válasz
Janika--1982 #18 üzenetére
Az ő és tsai "szerzeményeinek" nagy része sincs már itthon...
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
salapp
addikt
Ja, Andikát, mint legújabb szerzeményét is kimenthetné innen, a fene bele. Van az a helyzet, amikor a könyvégetés igenis jó dolog.
Sőt, gyakran gondolok rá, hogy az összes értékes múzeumi gyűjteményünket is régen lecserélték másolatokra. Talán, ha egyszer bemennének a kincstárba, az arany rudakról is le lehetne kaparni a festéket... De ne legyen igazam.[ Szerkesztve ]
"-This is extremely dangerous to our democracy!"
-
-Skylake-
addikt
Nezd, mit mondhattam volna erre ? Kb azt irtad le, hogy teged nem erdekel mi van, csak te, valami szamunkra ismeretlen okbol kifolyolag, de legyel mar rohadt gazdag hogy az eletedbe semmi problemad ne legyen. Hat lol, ok. Biztos van valami mogottes ok, amiert neked jarna a korlatlan minden masokkal szemben, a teljesitmeny nelkuli orok elet +1 nap, de erted. Annal amit en irtam annal kicsit nagyobb poen az amit te.
[ Szerkesztve ]
Skylake
Új hozzászólás Aktív témák
it Nem Satoshi Nakamoto az, hanem a Binance ügyvezetője: a Bloomberg milliárdosokról szóló listáján is ott van.
- Elhagyja az Intelt Raja Koduri
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Már jövőre megkezdheti a tömeggyártást 7 nm-en az SMIC
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Microsoft Outlook topic
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G3 SFF PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, HDD-SSD, WIN 10, DVD RW,
- HP ProBook 440 G5 Notebook/Laptop, 14" HD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, NvidiA 2GB VGA, WI
- Lenovo ThinkStation S30 Workstation, E5-1620 V2 (i7-4770) CPU, 16GB DDR3, 120 GB SSD + 1TB HDD, RX57
- HP ProBook 470 G3, 17,3" HD+, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, AMD VGA, WIN 10, Bővítési lehetőség
- Dell Latitude E5540, 15,6" FULL HD, I7-4600U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, 2GB VGA, WIN 10, Bővítési leh
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest