Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • doooo

  őstag

  Azért most már ne essünk túlzásba ezekkel a "butított" meg milyen dolog meg hasonló dumákkal... minden gyártónak vannak piac-specifikus modelljei, az M-széria is ilyen, ahogy régebben a C is ilyen volt, meg az On is... semmi új nincs ebben. Az árak úgyszintén eltérőek voltak mindig is, még ha szó szerint ugyanarról is volt szó. Jogos ez? Nem feltétlenül, de akkor gyakorlatilag minden létező piacon lévő termékbe bele lehet kötni, a mobiloktól kezdve, az autókon keresztül, a banánnal bezárólag mindenbe. Arról nem is beszélve, hogy ez legtöbbször nem is csak a cégeken múlik, de ha rajtuk is, mindegyiken, nem csak a Samsungon.
  Egyébként kicsit tágabb az A-széria... egy A80-ra nincs az az isten, hogy valaki rásüthesse a "butított" jelzőt egy akármilyen M-mel szemben sem...

 • doooo

  őstag

  Te sem vagy az, mert irracionális vagy amikor kikelsz magadból. Teljes mértékben. Mindent, de mindent kitalálsz, csak azért, hogy haterkedj. Mert ez semmi más, csak tömény haterkedés. Csak hajtod a magadét, mindegy, hogy hányszor cáfolnak rád, és az is mindegy, hogy olyan dolgok miatt is problémázol, amik ezer éve így vannak, minden gyártónál így vannak, eddig sosem ordibáltál miatta, és még csak nem is tagadja senki, hogy így lenne.
  Na de visszatérve a haterségre... legalább így már nincs jogod felróni másnak ugyanezt.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák