Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sennalacy

  aktív tag

  Undorító ahogy a hazudozás, félrevezetés és agymosás azonnal jön át a globalista forró dróton az amerikai demokratáktól Merkelékhez. Az Oroszok nagy választási"hack"-je állítólag az lett volna, hogy nyilvánosságra hozták demokrata politikusok leveleit. Az azokban lévő szemétségek vizsgálatáról a demokraták úgy igyekeztek elterelni a figyelmet, hogy tartalmuk helyett azt kezdték el "vizsgálni", hogy hogy kerültek napvilágra. Magyarán ha az Oroszok is tették volna, csak az igazságot tárták volna a nagyérdemű elé, de mint több forrásból megerősítették, belső kiszivárogtatásról volt szó. Ettől függetlenül a háborúhajhász Hillary tábor akik nem győzték démonizálni és provokálni az oroszokat az utóbbi évben amiért keresztbe tettek az amerikaiaknak Assad megsegítésével. ( Két gázvezeték ötlet volt az egyik Qatarból indulva Szaud Arábián és Szírián keresztül jött volna Európába a másik Iránból. Assad "bűne" és az ISIS születésének oka az, hogy ő az Iráni verzióra szavazott.. Ezért segítette Amerika a felkelőket sőt egyes vélemények szerint az ISIS is nekik köszönhető) Nem volt fejetlen Török akció az Orosz gép lelövése sem már a nyár elején. Józan ésszel senki nem gondolhatja, hogy egy Nato tagállam az USA engedélye nélkül lövöldözne Orosz gépekre.. amikor pedig az Orosz szankciók miatt a Erdogán nem végezte a dolgát megpróbálták puccsal leváltani... Legutóbb pedig egy Orosz diplomatát lőtt le egy "magányos" merénylő...
  Gorbacsov szerint még sosem álltunk közelebb a 3. világháborúhoz mint most ősszel. Trump megválasztása minden létező média nyomás és lejárató kampány ellenére a józan ész győzelme volt, amit azóta is minden létező eszközzel próbálnak megakadályozni a globalista erők.
  Gyakorlatilag a teljes világ leigázása előtt álltak amikor kaptak két pofont. A Brexit és az amerikai elnökválasztás komoly vereség volt számukra mivel már a győzelem kapujában álltak. Évtizedek óta mossák az emberek agyát világszerte. Ez a videó tökéletesen mutatja, hogy milyen szinten uralják a médiát az egész világon.
  A Franciák úgy néz ki hasonló csapásra készülnek ellenük. Európai fellegváruk a Németek ahol minden létező szemétséget be fognak vetni a félretájékoztatástól a cenzúrázáson keresztül akár a gyilkosságokig, hogy Merkelt hatalmon tartsák. A fenti hír valóságtartalmát ennek fényében érdemes mérlegelni. Már most kreálják az ellenségképet, hogy az egyébként is hihetetlenül agymosott németek nehogy véletlenül belpolitikai alapon Merkel ellen találjanak fordulni. Azoknak akik tudnak németül ez egy jó összefoglaló videó. Vigyázat mátrix féle piros pirula! :)

  Muszáj "orosz állami hackernek" hívni az ellenséget, mert ha nem állami, akkor nem lehetne Putyint felelősnek beállítani ami a tulajdonképpeni cél... Szánalmasan hülyének nézik az embereket. Nagyon remélem, hogy egy év múlva ilyenkor már javában fogják felelősségre vonni ezeket az embereket világszerte azért amit tettek.

  [ Szerkesztve ]

  Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Hozzászólok Aktív témák