Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • zone

  őstag

  LOGOUT blog

  Lassan az "orosz állami hackerek" is olyan népszerű frázis lesz, mint a "brit tudósok".

  YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

 • Sennalacy

  aktív tag

  válasz zone #1 üzenetére

  Undorító ahogy a hazudozás, félrevezetés és agymosás azonnal jön át a globalista forró dróton az amerikai demokratáktól Merkelékhez. Az Oroszok nagy választási"hack"-je állítólag az lett volna, hogy nyilvánosságra hozták demokrata politikusok leveleit. Az azokban lévő szemétségek vizsgálatáról a demokraták úgy igyekeztek elterelni a figyelmet, hogy tartalmuk helyett azt kezdték el "vizsgálni", hogy hogy kerültek napvilágra. Magyarán ha az Oroszok is tették volna, csak az igazságot tárták volna a nagyérdemű elé, de mint több forrásból megerősítették, belső kiszivárogtatásról volt szó. Ettől függetlenül a háborúhajhász Hillary tábor akik nem győzték démonizálni és provokálni az oroszokat az utóbbi évben amiért keresztbe tettek az amerikaiaknak Assad megsegítésével. ( Két gázvezeték ötlet volt az egyik Qatarból indulva Szaud Arábián és Szírián keresztül jött volna Európába a másik Iránból. Assad "bűne" és az ISIS születésének oka az, hogy ő az Iráni verzióra szavazott.. Ezért segítette Amerika a felkelőket sőt egyes vélemények szerint az ISIS is nekik köszönhető) Nem volt fejetlen Török akció az Orosz gép lelövése sem már a nyár elején. Józan ésszel senki nem gondolhatja, hogy egy Nato tagállam az USA engedélye nélkül lövöldözne Orosz gépekre.. amikor pedig az Orosz szankciók miatt a Erdogán nem végezte a dolgát megpróbálták puccsal leváltani... Legutóbb pedig egy Orosz diplomatát lőtt le egy "magányos" merénylő...
  Gorbacsov szerint még sosem álltunk közelebb a 3. világháborúhoz mint most ősszel. Trump megválasztása minden létező média nyomás és lejárató kampány ellenére a józan ész győzelme volt, amit azóta is minden létező eszközzel próbálnak megakadályozni a globalista erők.
  Gyakorlatilag a teljes világ leigázása előtt álltak amikor kaptak két pofont. A Brexit és az amerikai elnökválasztás komoly vereség volt számukra mivel már a győzelem kapujában álltak. Évtizedek óta mossák az emberek agyát világszerte. Ez a videó tökéletesen mutatja, hogy milyen szinten uralják a médiát az egész világon.
  A Franciák úgy néz ki hasonló csapásra készülnek ellenük. Európai fellegváruk a Németek ahol minden létező szemétséget be fognak vetni a félretájékoztatástól a cenzúrázáson keresztül akár a gyilkosságokig, hogy Merkelt hatalmon tartsák. A fenti hír valóságtartalmát ennek fényében érdemes mérlegelni. Már most kreálják az ellenségképet, hogy az egyébként is hihetetlenül agymosott németek nehogy véletlenül belpolitikai alapon Merkel ellen találjanak fordulni. Azoknak akik tudnak németül ez egy jó összefoglaló videó. Vigyázat mátrix féle piros pirula! :)

  Muszáj "orosz állami hackernek" hívni az ellenséget, mert ha nem állami, akkor nem lehetne Putyint felelősnek beállítani ami a tulajdonképpeni cél... Szánalmasan hülyének nézik az embereket. Nagyon remélem, hogy egy év múlva ilyenkor már javában fogják felelősségre vonni ezeket az embereket világszerte azért amit tettek.

  [ Szerkesztve ]

  Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

 • Realradical

  őstag

  válasz Sennalacy #2 üzenetére

  Tehát Trump és, Putin az igazság bajnokai. Engedtessék meg, hogy kételkedjek.

  Things that try to look like things often do look more like things than things

 • zone

  őstag

  LOGOUT blog

  válasz Sennalacy #2 üzenetére

  Sajnos Trumpról már kiderült, hogy ős is gyíkember: [link]
  A szabadkőműves zsidó Rothschild cionista háttérhatalom illuminati gyíkemberei szép lassan építik az új világrendet. Én is egyre több chemtrailt látok és egyre jobban fáj a fejem a HAARP sugárzásától. Szerencsére az alufólia sokat segít.

  YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

 • Braddock

  őstag

  válasz Sennalacy #2 üzenetére

  Ha azt írnák, hogy az amerikaiak voltak akkor meg megnyugodna a lelked. Elégedetten hátradőlnél, hogy ugye Én megmondtam, ezek mind mocskok. Persze az nem fér a fejedbe, hogy az oroszok terjesztenek sokszor hamis információkat. Az nem.

  Ha amerikai hekkerek támadnának orosz célpontokat az mind igaz.
  Ha oroszok, akkor az gyíkemberes összeesküvés ugye?
  Ezen el kellene gondolkoznod.

  Peace!
  BUÉK!

 • kymera

  senior tag

  válasz zone #4 üzenetére

  " Szerencsére az alufólia sokat segít. " De csak ha csonka-gúla alakú , mert másképp nem nyeli el a sugárzást :D

  1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés