Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
aktív tag
"Nem titok, hogy sok új előfizetést és bevételt várnak, becsléseik szerint több mint 100 millió háztartás megosztott fiókokkal használja a Netflixet."
Várni várhatnak, mert kétlem hogy sok új előfizető lesz
Jómagam én már elhatároztam hogy cirka jövő év május felé lemondom az egészet, se sztenderd se HD minőségért nem éri meg már havi szinten ennyit perkálnom amennyit kérnek érte, akkor már Disney Plus.
A reklámmal megtűzdelt csomag meg no komment...ha reklámokat akarok nézegetni akkor bekapcsolom a tévémet, ezért az "élményért" nem fogok külön elő is fizetni.
(főleg ha a sorozat és filmfelhozatal ugyanolyan gyenge marad)
-
janeszgol
félisten
válasz
Corleone33 #1 üzenetére
Óránként maximum 4-5 pernyi reklám az még tűrhető. A kérdés az, hogy nálunk mennyibe fog kerülni a csomag majd. Nálunk a legolcsóbb reklámnélküli csomag sem drága. Ez alá lőni lehetetlennek tűnik.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
kmarci25
veterán
válasz
Corleone33 #1 üzenetére
Azért van annak alapja, hogy várják az új előfizetőket.
"A Netflix legutóbbi jelentése alapján a harmadik negyedévet 2,41 millió új előfizetővel zárták, így már 223,09 millió ügyfelük van."
És ki tudja, hogy ebből hányan osztják meg a fiókot. A Netflix a hatalmas kínálatával nyomul (sajnos), a minőség kevésbé számít. (Szemben pl. az Apple-lel, ahol nagyon kevés cím van, de mindegyik nagyon magas minőség.) Én pl. előbb találok a Netflix-en valamit, mint a Disney+-on."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
30z.Samu
félisten
" óránként 4-5 percnyi (egyenként 15-30 másodperces hosszúságú) reklámmal, a műsorok elején is közben is lesz hirdetés (kivéve a kiemelt vagy új, saját tartalmakat)."
Hát akkor ez így felejtős, 720p-vel még valahogy kibékülne az ember, meg az elején lévő reklámmal is. De közben nem akarok reklámot látni.
Sic Parvis Magna
-
Jelenleg majdnem másfélszer drágább, mint az HBO max vagy a Disney+ , az amazon Prime verhetetlen 890ft áráról még ne is beszéljünk! Nem gondolnám, hogy a woke túltolása a végfelhasználó hibája lett volna. Majdnem belebuktak, pláne úgy ,hogy a konkurencia meg erősödött. Nem hiszem, hogy most az előfizetőknek kéne ezt megfizetnie.
My name is Bond, James... Dean.
-
Ebben 720p-s streamet kínál, óránként 4-5 percnyi (egyenként 15-30 másodperces hosszúságú) reklámmal, a műsorok elején is közben is lesz hirdetés
Vagyis lesz legalább 8 (!), legfeljebb 20 hirdetés egy órányi műsor alatt. Durvább, mint a YT, ráadásul még pénzt is kérnek érte.Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Slack
tag
Óránként 4-5 perc reklám?
Én amikor bejelentették 3-4db 10 mp -es reklámra számítottam.
-
fatpingvin
őstag
elképesztő baz+...
a cikkben olyan mondatok vannak, amikre olyan 5-6 éve még azt mondtam volna hogy egy vadkapitalista cyberpunk disztópiát leíró regényben tökéletesen elférne a rendszer legundorítóbb aspektusainak érzékeltetésére.
most meg simán egy számtech rovat sajtóhír.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
Slack
tag
Mi az hogy "ellenőrzött" reklám?
Youtube -on se lehet bármit reklámozni szerintem, ilyen értelemben ott is ellenőrzött. Vagy mire gondoltál "ellenőrzött" alatt? -
janeszgol
félisten
"A Netflix új hirdetési igazgatója, Jeremi Gorman azt ígérte, óránként legfeljebb 4-5 reklámra számíthatunk összesen. Arról is beszélt, hogy több ezer hirdetővel indítják el ezt a csomagot, és már szinte az összes reklámfelületet eladták. Politikai hirdetéseket viszont nem fogadnak be." 444.hu
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
FireKeeper
nagyúr
nekem a legnagyobb bajom hogy a csomagoknál a képminőség és a max felhasználók száma egyszerre emelkedik. nekem valami incel-csomag kéne, ami csak 1 userre van, de 4k-ban
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
hemaka
nagyúr
720p felbontásért pénzt kérni 2022-ben...
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Ami pontosan ugyanaz a hatas ami ellen megy ez az egesz. Elfogadni masokat. De ez sem szol masrol,mint az elfogadni a Velemenyt.
Mellesleg hihetetlen szamomra,h egyeseknek rendben van,h fizessenek azert,h reklamot neznek. De a 720p is. Akkor mar miert nem 480?
Tudom, hogy nehez felfogni, de ha ezeket az ember elfogadja, akkor lesz meg rosszabb is. Ld #8 -
NandoXXL
senior tag
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
10 év még kib.. volna mint macskát szarni a celebitásoddal. De más világ van, én se veszek itt már komolyan semmit
Színesíted az oldalt
(sőt engem is, ha anno megengedtem volna annyit mint az új érában, a szabad beszélgetések idejét éljük)
[ Szerkesztve ]
-
BE4GLE
aktív tag
Nekem a reklámos csomaggal kapcsolatban az a véleményem, hogy nem azért vezetik be, hogy tartósan sokan előfizessenek rá. Ez inkább amolyan fizetett beetetési időszak akarna lenni, ami a nagyobb csomag felé terel. Na meg amúgy is bevett módszer, hogy a drága termék mellé bedobsz egy olcsóbbat. Amolyan gátlás oldónak. Csak sajnos a konkurenciához mérten baromi rosszul pozícionálják magukat.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
zzolika
aktív tag
15-30 másodperces hosszúsággal, akkor 10-20 reklámot kapsz óránként, tehát akár 3 percenként jön egy, vagy max 6 percenként. Ez rosszabb mint a kereskedelmi tévéken. Hát én nem tudnék egy filmet így végignézni...
És ezért még pluszban fizessünk is? Szerintem nem fog működni ez a modell. -
lo_jo
senior tag
Nem rommá tömörített stream esetén pont 1440p monitoron fog jobban kinézni a 720p, mert épp a negyede a pixelszám, egész az osztó. 4 valós pixel jelenít meg 1 rendereltet. 1080p és 4k esetén ugyanez, de amikor ilyen kijelzőkön nézel 720p streamet, akkor már nem egész az osztó. Streamnél a tömörítés miatt ez nem lesz nagy különbség, offline lejátszásnál vagy mondjuk desktop nézegetésnél viszont már szembetűnő a homály.
-
nozs23
őstag
Okés, mostmár látom, hogy fogalmad sincs arról, amiről beszélsz.
A Netflix az egyetlen streaming szolgáltató, aki profitábilis. Tehát az egyedüli, aki nem "minuszos". A többiek még nagyon messze vannak ettől. Bevétel szempontjából is magasan vezetnek. Az egyedüli dolog, ami idén történt az felhasználóvesztés év elején, de ebben a negyedévben már újra növekedést tudhatnak maguk mögött.
Az év eleji felhasználóvesztést be lehet tudni az agresszív konkurenciának és annak, hogy több év után globálisan is feloldották a Covid korlátozásokat, tehát az emberek kiszabadultak. Nem tudom, hogy jön ide a woke-ozás, abban pedig semmi meglepő nincs, hogy egy szélsőjobbos celeb is ezt ugatja be néha Twitteren. -
Felesbandi
aktív tag
válasz
FireKeeper #16 üzenetére
Ennyi. Elofizettem a 4K HDR miatt a legnagyobb csomagra, de itthon csak 2 profilra van szukseg. Ha mar volt 2 folosleges profilom, nyilvan felajanlottam csaladnak/ismerosnek...
Logikus lenne, ha a minoseg es a profilok mennyisege kulon allithato lenne. Kevesebbet fizetnek a 2 profilert, cserebe masnak nem lenne ingyen Netflix. Nekem is es a Netflix-nek is megerne.
-
O_L_I
őstag
Nemtom mit kell ezt túlmagyarázni. A reklámos csomagnak lesz egy ára itthon is ami valamennyivel olcsóbb lesz mitt a jelenlegi legolcsóbb csomag.
Aztán ki-ki eldönti maga, hogy az az árkülönbözet megéri-e a reklám nézést vagy sem.
Saccra ha most 2500 a basic akkor 1700-1800 köré lövik majd be a reklámos csomagot.
Én pl 7-800 forintért tuti nem néznék reklámokat. -
Chalez
őstag
Évek óta Netflix előfizető vagyok. A legmagasabb csomagom van, nem csak a 4K tartalmak miatt...az öcsémék tőlünk 100, a kislányom tőlünk 250km-re nézi. Apósék 3 utcányira... Na most, ha megszűnik ez a fajta családi "megosztás", úgy lemondom az előfizetést, mint a huzat.
Van Amazon, HBO Max, Disney+ amit pont így osztunk meg.... YouTube prémium családi csomagunk is, amit szintén.
A netem is baromi gyors, szóval szívfájdalom nélkül szüntetek meg bármi előfizetést, amelyik b@szakodni akar velem. -
Chalez
őstag
Értékelem az iróniát, jómagam is sportszerűen űzöm
#41 egyetértek, baromira irritálnak engem is, a páromat is, öcsémet is... Azért próbálok ignorálni, de néha legszívesebben odarókáznék a TV elé 🤢
#40 meglátjuk... Kislányomat már felkészítettem, de megnyugtattam, hogy lesz azért mit nézni, máshol. Egyelőre 🤷🏻♂️
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Mi pontosan ugyanigy toljuk, csak nem csaladdal, hanem osszealltunk paran. Tidal, Disney+, Youtube Premium, Netflix 4K, HBO Max, Google One (Amazon meg Apple TV+ most eppen nincs). Ha barmelyikkel gond lenne, akkor azonnal repul. Tuleljuk. Van NAS meg viragbolt... De ameddig nincs problemazas, inkabb ezt a formaciot tartanam meg, mert kenyelmes es pont akkora igy a koltsege, amennyit hajlandoak vagyunk raszanni.
Engem is az erdekelne, hogy lesz e kulonbseg az ilyen "csaladi" csomagok es a single felhasznalasra tervezett account-okkal, profilokkal. Mert valahogy ez az informacio igencsak rejtve marad az osszes cikk, hir eseten.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kpbendeguz
addikt
"Nem tudom, hogy jön ide a woke-ozás"
Talán úgy, hogy nehéz lesz egyszerre a reklámokat, a megosztás tiltását, a lerontott képminőséget és a woke propagandát egyszerre lenyomni a felhasználók torkán.
"abban pedig semmi meglepő nincs, hogy egy szélsőjobbos celeb is ezt ugatja be néha Twitteren."
Tehát ha valakinek nem tetszik, hogy egy médiában túlreprezentált, arrogáns politikai kisebbség kedvéért tönkreteszik a tv műsorokat, akkor az már szélsőjobbos. Hát jó.ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
fatpingvin
őstag
válasz
kpbendeguz #44 üzenetére
tyőőőőőőőő
ez kicsit erős volt
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy új funkcióval segítik a fiókadatok átvitelét, kiderült továbbá, hogy a Netflix legutóbbi negyedéves eredményei felülmúlták az elemzők várakozásait.
- Futás, futópályák
- Saját tollával ékeskedik a Galaxy S24 Ultra
- Autós topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok