- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Lolita kód
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazsmerlaca
senior tag
Nem hiába. Asztali és mobil platformon is az OPERA a legjobb!
Intel® Core™ i5-11400 - Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
atike
nagyúr
....és a minőséggel mi lesz?
Felére csökkenteni úgy, hogy a már eleve tömörített számokból ne vesszen el... ...azt hogyan oldják meg...?
-
sz.balazs.95
veterán
Én azért maradok az offline zenehallgatásnál. 100%-ban csökkenti az adatforgalmat, ráadásul nem tömöríti a minőséget sem.
Na azt múlják felül.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
Az Opera Max nem böngésző. Egyébként mást is csak kb. 50%-ig tud tömöríteni, míg az Operával böngészve simán nyolcvanöt százalék körül is lehet. Nekem most megy kilencvenről nyolcvanra, gondolom a sok beágyazott videó miatt.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
kazsmerlaca #1 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a legjobb volt, amíg a Prestot nem kukázták. Most a Vivaldi tűnik a legígéretesebbnek, ami épp mostanában lett annyira érett, hogy az Opera 12.16-ról lassan, de biztosan elkezdtem migrálni rá (jelenleg is arról írok). Az új átmatricázott Chrome-Operába az életben nem fognak visszakerülni azok a funkciók (ezt ki is jelentették anno), amiknek a nagy részét a régi Opera tudta és amit a Vivaldiba bő fél év alatt beépítettek vagy bejelentették, hogy beépítik (bízok Tetzchner bácsiban, megint jó úton haladnak). De ez szigorúan saját vélemény.
A témához kapcsolódóan:
Nem tudom most mi a helyzet, régen mobil vonalon legutoljára a Java-alapú Opera Mini-t használtam, de ha ez a Max is tud olyan jól tömöríteni, mint ahogy az tudott, akkor vész esetén (gyenge adatkapcsolat), jól jöhet koca-zenehallgatóknak. -
törölt tag
válasz
Badman 4ever #9 üzenetére
Aktív használattal azt tudom mondani, hogy jó 25%-ot nyer az ember, miközben a mobilos Opera (hogy ez mini, mobil, vagy milyen néven fut, ki nem derítem, mert olyan okos, hogy csak operának mondja magát) most áll 21GB adatforgalom mellett 4,5 letöltéssel, 795 tömörítést mondva. Ez korábban lényegesen jobb volt, majd tíz százalék, de a videók tömörítése nem volt bekapcsolva.A max leginkább más böngészők forgalmát tudja tömöríteni, ahogy tapasztaltam. Youtube, Facebook, nem sokat nyernek vele.
-
zoltszalay
tag
Ezt az appok is tudják, a play zenében le lehet venni a minőséget alacsonyra, a youtubeon is lehet csökkenteni a felbontást ha nincs wifi.
-
moli.hu
őstag
"""AAC+ formátumba konvertálódnak, mielőtt megérkeznének a készülékekre, ezzel az eredetileg használt MP3 és MP4 formátumnál ugyan gyengébb minőséget, de feleakkora adatforgalmat használ a kapcsolat."""
nem igazan romlik a minoseg, hisz az aac sokkal hatekonyabb kodolas, mint az osregi mp3. a feleakkora meretet hozza kozel minoseg mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
it Nagyjából ötven százalékkal csökkenthető az adatforgalom az Opera legtakarékosabb mobilos alkalmazásával.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bemutatta a GeForce RTX 4060-as VGA-kat az NVIDIA
- Asztrofotózás
- Hogwarts Legacy teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs