Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7ó 51p, bal 6, jobb 5%. Ez szuper eredmény!
Samsung buds live nem merült ilyen egyformán, azt 100%-ról merítve végére akár 10-20% eltérés is lehetett. -
Igen, ezt már néztem, de nekem nem ajánlja fel, majd próbálgatom még, lehet, hogy resetelem a fülest, újraindítom a telefont, és újrapárosítom.
Most még az akku teszt van folyamatban ami laptopról megy, ennek megvárom a végét.
De jól vizsgázik, 6ó 59p-nél jár, bal 14, jobb 13% - vagyis nem arról van szó a nálam jelenlévő anomáliáknál, hogy valamelyik akku selejt lenne. -
Itt egy kép, ugye a widgeten mindig mutatja (kivéve, ha a posok mint itt is kint vannak a tokból és külön töltöttésgűek, akor nem fér ki).
Aztán a lockscreen widget: szerkesztés alatt rányomsz, akkor kiadja a kapcsolót, azt kiakapcsolva nálam simán kiválaszható a tok is, ha csak azt akaom látni, nem dinamikusan.
Mindez a 2. genesre igaz, az elsőre nem. Az csak akkor mutatta a tok töltöttségét, amikro a posok a tokban voltak és nyitva volt a fedél.Szerk: közben kitöröltem a tasokoat, azért vannak ott csak kezdőbetűk, nem mintha bármi titkos is lenne a napi teendőim között
-
válasz
Oliverda #196 üzenetére
Nem.
Ha be is kapcsolod az optimalizált töltést, akkor sem azt csinálja amire Te gondolsz.
Nálam minden készüléken ki van kapcsolva ez a funkció, mert odafigyelek ezekre dolgokra, és nincs rá szükségem.
Egyébként ha lehet így fogalmazni, még túl is tölti egy kicsit, 4,2V fölé (nyilván olyan cella kémiai összetétele, hogy ezt elviseli anélkül, hogy ránk gyújtaná a lakást), így préselnek ki ezekből minél nagyobb üzemidőt. -
válasz
Oliverda #193 üzenetére
0%-ra merítve igen, ilyenkor még messze van a valós lemerült állapottól (biztonsági tartalék, hogy ne tudd túlmeríteni), mert ha tényleg nullára lenne ilyenkor merülve az emberek sorra nyírnák ki a Li akkukat. Viszont ezeknél a készülékeknél a 100%-os állapot az valóban az, 4,2-4,4V-ra vannak töltve a cellák.
-
A teszt még tart, de úgy tűnik az akkuk jók, most 6 órája szól folyamatosan, fél-háromnegyed hangerő között, bal 29 a jobb 28%-on van, vagyis már tudja a gyártó által leírtat, és együtt (egyformán) merülnek. De miért bolondul meg ha feltöltve félreteszem, nem csatlakozik semmihez, és kezd össze vissza merülni?
-
la_cc
addikt
válasz
Luck Dragon #187 üzenetére
?
-
-
la_cc
addikt
Nem nézegetni kell azt a kurva százalékot, hanem használni, ha nem használod vissza kell tenni a tokba és kész. Ennél többet nem kell elvárni tőle.
-
Majd később próbálgatom, mert még nem tudtam rájönni, hogy mikor mutatja.
Most a laptophoz van csatlakoztatva, zenélek egy ideje, kipróbálom, hogy ha folyamatosan szól akkor hogy alakul a két füles merülése egymáshoz viszonyítva, és, hogy hány órát bír. Így ki tudom deríteni, hogy az akkukkal (akkuval) van e baj, vagy valamilyen SW hülyeség csinálja a műsort. Idáig rendben van, egyik 65, másik 66%-on van, 2ó 42 p szól.
-
Sziasztok!
Végigolvastam a topikot, és látom más is vett már pro2-t, nekem ez az első apple fülesem, és van vele bajom, hátha tudtok segíteni, pláne aki már a pro1-et is használta több tapasztalata van.
Először a pozitívumokat: 30 évig voltam "hifibuzi" toltam a high-endet, és az én vájtfülű tapasztalatommal azt mondom, hogy nagyon jól szól ez a kis füles, olyan zenékkel teszteltem a hangját amiket régebben sokat hallottam, a saját cuccomon, és más "hifibuzik" cuccán is, szerintem nagyon rendben van, hihetetlenül kiegyensúlyozott a hangképe, nem akar többet mutatni mint ami a felvételen van, de odateszi magát amennyire kell. Apple music-ot is használom most, szerintem jól szól, ezen meglepődtem, fogom használni a továbbiakban is.Ami viszont aggaszt, és nem értem, hogy vettem egy selejtes példányt, vagy ez valami SW bug. Voltak már hasonló füleseim, az elmúlt 2 évben samsung buds live, ezekhez hasonlítom. Nullára vannak merülve, berakom a tokba, elkezdi tölteni, mindkettőhöz írja, hogy 1-2-3...%, aztán egyszer csak az egyik asszem a jobb oldali ott ragad 8% körül, a bal meg töltődik, pár perc elteltével 8 és 25%-on vannak, aztán ha hagyom tovább akkor lassan kiegyenlítődik.
Csak munka után kb. 30-60 percre való üzemidőt szoktam bele tölteni a mert ennyit akarom hallgatni, de ez ilyen csálén nem frankó. Ez szerintetek?Másik: Tegnap 100%-ig töltöttem mindkettőt, zenélgettem vele egy ideig, szépen együtt merültek, 85%-on voltak amikor kikapcsoltam a zenét. Később kb. 5 óra múlva, gondoltam zenélek még egy kicsit, mert kell, hogy legyen bennük töltöttség, és látom, hogy a jobb fülesnél 85%-ot mutat a mac is és a telefon is, ami nem lehet mert kellett, hogy merüljön álltában, a balnál meg 25%-ot, ami meg nagyon sok merülés.
Elkezdtem zenélgetni, a jobb aránylag gyorsan merült, ami azt jelzi, hogy a 85% nem volt valós, a bal viszont tényleg 25%-on volt, mert onnan merült szépen, addig zenélgettem, míg a bal 3%-on a jobb 40 valamennyin volt. Ez megint mi? Mi a franctól merült le a bal 85%-ról 25%-ra 5 óra alatt? Nálatok is vannak ilyenek?Erről csak egy mondat: Samsung tokot is egy kis gyorszáras nejlon tasakba szoktam rakni, és úgy a táskába, két éves és egy karc nincs rajta, ez is tükör fényes felületű, az apple tokkal ugyan így bántam, 10 nap után szarrá karcolódott a nejlontól. Mivan? 4x annyiba kerül mint a samsung.
És még: Figyelem azt, hogy mutatja a teló és a mac a töltöttséget. Hol így, hol úgy, a telefonon az a kis fehér felugró ablak, hol a két fülest együtt mutatja, hol külön külön a töltöttséget (bár valszeg akkor mutatja külön ha túl nagy a töltöttség különbség), hol forog az ábra, hol nem. A widget asszem egyszer mutatta a tok töltöttségét is, azóta soha. Widget is van, hogy együtt mutatja a kettőt, aztán külön, össsze-vissza hol így hol úgy. A mac az mindig külön mutatja a két füles töltöttségét (ez szuper), de tokot, van, hogy nem mutatja. Ezt sem értem. Ezek bugok, másnál is ilyen kaotikus az egész?
A vastagon szedett aggaszt igazán, 125e-ért svájci órát várnék! Szerintetek?
Köszi!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Oliverda #172 üzenetére
Védül megoldottam, a 220volt nyitva van és sikerült bagóért venni rá tokot. Ez is védi a töltőcsatlakozót.
Egy napja használom a fülest és nagyon meggyőző. Rohadt drága, de nincs hiányérzetem.
Az eszméletlen, hogy a hallgatott zene függvényében magától állítja a hangszínt. Direkt próbáltam valami dance-t, hogy van-e basszus (van), utána meg lightos akusztikust... nagyon jó. Sehol nem éreztem úgy,hogy állítanék bármit bármerre, mert csak elcseszném.
Az apple eszközök közötti váltás meg baromi jó. A nappaliban kivettem a tokból a fülest, az apple tv rögtön kérdezte, hogy akarom-e használni.
Reméljük tartós is lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Leonardo91 #170 üzenetére
Ma akartam valahova elmenni venni, de bakker egy aruhazba sincs a net szerint, ami ma nyitva van.
-
la_cc
addikt
válasz
Leonardo91 #167 üzenetére
Én is ezt akartam, de nem volt belőle fekete, a többi színt meg randának találtam.
-
válasz
V.Stryker #159 üzenetére
Én ilyet vettem itt: [link] Direkt megkérdeztem, a kivágások is megvannak már alul a 2. generációhoz. Sima szilikon tok, de elég vastag. A kis fékony cuccost levágtam, ami az alsó és felső részt összeköti, így felfektetve rendesen a wireless töltőre tokban is töltődik.
-
-
csaba1203
addikt
A vásárlás nem egyszerű.....
Szeretném MM-ben vagy Euronics-ban megvásárolni de egyenlőre még egyik sem forgalmazza -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valahol láttatok ehhez a generációhoz tokot?
Amúgy most lettem tulaja egy ilyen szépségnek. Elsőre majd befostam,hogy szedjem le elszakítás nélkül a gumiharangot,hogy kicseréljem másikra, de érdekes,hogy ez merev karimás, pattanós. Nem feltétlen rossz ez, csak nagyon meg kellett elsőre erőszakolni.Amúgy k.rvára nem éreztem az árát, de már annyi mindent próbáltam és valahogy mégis oda jut az ember, hogy ha több apple eszköze van, akkor sajnos még mindig ez a legjobb választás.
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom én is egy ilyen kütyü beszerzésén....
Samsung Galaxy Buds+-om van 2 éve hibátlanul végzi dolgát de közben ugye sikerült minden cuccom Apple márkára cserélni. Az ökoszisztéma miatt lenne jó választás talán. Nálam a fő csapás Netflix, HBO Max, és Apple Music hallgatás lenne. Sok tesztet láttam és igazán csak a hangzása az, ami esetleg csalódást okozhatna. Ha esetleg közületek váltott valaki Samsung Buds-ról ahhoz képest mennyivel másabb a hangzásvilága?
A másik kérdés ugye 6 hó Apple Music is jár hozzá ez akkor is ha van előfizetésem? -
Oliverda
félisten
válasz
Luck Dragon #154 üzenetére
Egy sztenderd telefonbeszélgetéshez szerintem simán elég, minden másra pedig vannak jobb (vezetékes) opciók.
Csendben jegyzem meg, hogy a Beats Studio3-at még így is kenterbe veri az AirPods.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Luck Dragon #152 üzenetére
Ebből a koncepcióból sokkal jobbat nem lehet kihozni, úgyhogy a következő generációké sem lesz olyan, mintha közvetlenül a telefon mikrofonjába beszélnél.
-
Pisti ebben a videóban [link] egészen jól bemutatja a mikrofon minőségét , (számomra ) csalódás .
-
válasz
GoldhandRent #146 üzenetére
Erről ez a video jutott eszembe: [link]
-
válasz
Leonardo91 #148 üzenetére
Ez tavaly lett volna lehet A21 volt, már nem emlékszem. Mivel Samsung, S22 ultra se kellett volna belőle. Nem szeretem a Samsungokat. (Nem az androiddal van bajom)
-
válasz
GoldhandRent #146 üzenetére
Nekem a cégnél egy A22-t akartak adni, mondtam akkor inkább a 4 éves mi mix 2s-em használom.
-
válasz
Oliverda #144 üzenetére
Nyilván én a saját tapasztalatom veszem alapul, biztos javult, de számomra nem annyira, első gennél is többször visszakérdezett az asszony, mikor hívtam zajos környezetben, itt is. A végén kiderül,hogy az ő telefonja sz*r (Galaxy A50).
Amúgy elégedett vagyok, hogy lecseréltem, a hangja sokkal jobb és nekem 85-90%-ban NC-s zenehallgatásra kell. A többi sima és videóhívás. Meg persze azért az Apple TV-s Spatial audios tartalmak ütnek vele.
-
choco01
addikt
+Oliverda:
Szomorúan látom ezeket a véleményeket, mert a csapatom is többször megjegyezte mennyivel tisztábban és háttérzajmentesen hallanak a meetingeken mint korábban (Airpods 2 és Plantronics Explorer 50), pedig elég vegyen a felhasználás mert rohangálok egésznap(szoba-autó-roller-séta-bolt), de egy napi 8-10 óra beszéd fixen belemegy.(discord, teams, ts, hívás, messenger)
Az tény, hogy sokszor bebugol és dobozból hallanak vagy robotként, de akkor visszarakom 5 mp-re ki és jó lesz.
Nem tudom számít-e hogy csak fél fülön használom nagyrészt, vagy esetleg a zajszűrés módja.
-
válasz
Oliverda #141 üzenetére
Én ezekkel tisztában vagyok, csak annyira vicces, hogy a yt közösség 90%-a azt mondja, hogy "hú, meg há", közben meg csak pár van, aki tényleg elmondja, hogy ez bizony nem az igazi. Amúgy sem szoktam hangos helyen használni, max. 1-2-szer, és azért elégedetlenkedek, mert ugyanezen teszterek többsége elmondja,hogy ég és föld a javulás "noisy environment" szituban, közben meg nagy sz*rt.
-
-
-
choco01
addikt
Ma már a negyedik napja használom úgy napi 10-12 órát főleg telefonálásra és meetingelni, ha nem bugol be akkor nagyon pozitívak az eddigi vélemények a hívások során, elég jól szűri a zajokat körülöttem engem viszont szépen hallanak és én is jól hallom a másik felet mág nagy zajban is, viszont naponta 1x biztosan bebugol valami és doboz/robot hangom lesz olyankor kiveszem várok és visszarakom. Egyszer-egyszer fordult elő hogy nem kapcsolódott vagy nem hallottam semmit olyankor hosszabb időre kellett visszaraknom, de ez lehet IOS16 bug is.
ANC városban forgalmas helyeken is szépen kiszedi a monoton zajokat, de ehhez nem igazán van viszonyítási alapom, gondolom ez is tanulhat idővel már zajokat is.
Zene hallgatás jó, bár azzal AirPods 2 esetén is elégedett voltam, annál viszont mindenképp kényelmesebb, nem töri a fülemet és stabilan is áll benne (inkább pici fülem van)
Akkumulátorra nincs panasz, jól bírja, egyszer-egyszer bedobom a tokba, eddig még nem kellett direkt töltenem azért mert lemerült volna.
Remélem a robot és doboz hang bugot és javítják szoftveresen.
-
nitro16
senior tag
Megjött ma nekem is a ketyere.
Mivel itt elég sokat írtak már róla így olyan nagy dolgot nem akarok írni. Érdemes youtubon-n is körbe nézni mert van számtalan összehasoníltó video az adott $250-280 kategóriában.
A tok masszív ami zsebben simár elfér, a hátrány ugye, hogy ujjlenyomat gyűjtő illetve valószínűleg könnyen karcolodik ha olyan helyre van állandóan téve.
Fülbe helyezve az airpods pro2 baromi kényelmes és kb elmozdíthatatlan még edzés közben is. Szóval nem kell attól tartani, hogy ki fog esni.
A gesztus vezérlések gyorsan/pontosan működnek. Volt itt ugye szó róla, hogy a hangerő fel/le állítása során ahogy megtámasztja hátulról az ember "elmozdulhat" de én semmi ilyet nem tapasztaltam. Nálam egyáltalán nem mozdul el és úgy "működik" ahogy kell/kellene neki.
Változó környezeti zajokat is "nagyon jól" kiszűri szerintem.
Én leginkább a hangzástól féltem mert a többit elég jól kielemezték a tesztek során és ott mindenhol kiemelkedően szerepelt. A hangzás meg nyílván sokkal több tényezős téma illetve ez miatt elég relatív is. A lényeg én baromira meg vagyok elégedve a hangzással. Szuperül szól, nagyon jól kezeli a mély/közepes/magas hangtartományokat is.
Összeségében úgy gondolom nagyon megérte számomra.
UI: Egyetlen negatívumnak csak azt tudnám írni, hogy nincs más szín. Egy navy blue vagy space gray vagy fekete lehetne.
-
collecting
tag
Tegnap az Ultra felpróbálása után eldöntöttem, hogy túl nagy az a kezemre, úgyhogy inkább repült egy Airpods Pro 2 a kasszához
Ma este fogom tudni kipróbálni a metrón, hogy a zajszűrés mennyit fejlődött.
Zenét hallgatva nagyon elégedett vagyok, jól szól a 1st gen vékonyka hangjához képest. -
Ha füledben az airpods, akkor lehúzod a control centert, hosszan nyomj a csatlakozott airpods-ra (ahol a hangerejét mutatja). Bal alul ugye az anc/ambient-et tudod kacsolni, jobb oldalon pedig rakd sztereóra, mert most neked a "spatial audio" van bekapcsolva, vaszleg fejkövetéssel. A fix pl. filnézéskor nagoyn állat egyébként.
moma: Szűr rajta elég jól, de azért behallatszik a moraj, csak nem érted, mit beszélnek (függ a hangszíntől is, ha valami rikácsoló hülye p*----t akarsz tompítani, ott nem tudom, mennyit érhet
Asszony épp most beszélget telefonon valakivel tőlem 2 méterre, nem igen hallom, csak hogy "valamit magyaráz".
-
la_cc
addikt
Ma volt időm "terepen", tömegközelekdés során tesztelni. Ez milyen feature, hogy elfordítom a fejem és elmozdul a balance? Valami biztonsági okból, hogy ne üssön el valami? Kicsit fura, mert pl. a villamoson, ha kinézek az ablakon, akkor is csinálja.
A mély hangokat eszméletlenül megszűri az ANC, semmit nem hallok a villamos morajlásából kb.
-
moma
őstag
Azt kipróbálnátok, hogy az ANC mennyire szűri a beszédet, ha nem megy benne zene és mellettetek dumál valaki?
-
nitro16
senior tag
Megrendeltem végül én is ma a terméket, elvileg holnap már itt is lesz.
Amúgy most 6 hónap ingyen apple music is jár.
-
collecting
tag
@la_cc
@Luck DragonValahogy pont a lélektani határon van, ha mondjuk 46-47 mm lenne, akkor azt mondanám, hogy instantget, de így.. bizonytalan vagyok :(
Abban bízok, hogy jövőre kiad az Apple egy kisebb méretet is, szerintem sokkal többet adnának el úgy belőle. -
la_cc
addikt
válasz
collecting #123 üzenetére
Nekem nem tűnik nagynak, bár én csak klasszikus órát hordok...
-
válasz
collecting #123 üzenetére
Kicsit tényleg nagy, de ha tetszik ez ne legyen akadály .
AW- egyrészt ezért sem hordok , mert nekem mind nagy . Mostani órám is 36-os. -
choco01
addikt
Kb 20 órát beszéltem amióta megvan, minden el van ájulva hogy milyen jól hall, mert ma is szakadó esőben szélben rolleren beszéltem forgalomban és alig hallottak be bármit is, de fogmosás, pakolás közben is teszteltem és mindenki azt mondja jobb mint AirPods 2-vel.
-
Még egy érdekes dolog, a widget mostmár mutatja folyamatosan a tok akkuállapotát is. Eddig azelső gennel csak akkor mutatta, ha kinyitottad a tokot és legalább az egyik airpod benne volt a tokban.
la_cc: Mindenképp írj, ha találtál kérlek, engem is érdekel. Egyelőre a régié jó rá, kivágások nélkül, amíg nem találok egy jót.
-
la_cc
addikt
Ami biztos, hogy a kialakítása nekem így elsőre nagyon kényelmesnek és stabilnak tűnt az ATH fülesem után.
Kiváncsi leszek, hogy a futógépen podcast hallgatás és masszív izzadás során, hogy fog szuperálni holnap...
Érdemes a tokra venni valamilyen "tok-szerűséget" egyébként? Valami ütésálló motyóra gondoltam, hogy jobban bírja a strapát.
-
-
-
-
nitro16
senior tag
Értem, köszi.
Ahogy néztem összehasonlító teszteket ebben a 250-280 dolláros szegmensben főleg ha valaki több eszközös (apple) felhasználó nincs jobb választás. Teszteknél más termékekkel összehasonlítva is leginkább csak a hangminőség ami nem top1 de ugye ez is relatív.
-
Azt hossza szerintem (próbáltam azt is mikor megjelent, végül ugye visszakültem az Apple-nek, mert az én füleim picik és nagyon nem vot kényelmes azzal a fix szilikon fülecskével).
Amúgy a hangerő fel-le gesztus tanulást igényel, meg kell támasztani hátul a szárat a másik ujjaddal ezáltal néha kimozgatod a füledből az airpods-ot, szóval kicsit macera, de gondolom, majd megszokom a számomra működő helyes módszert.
-
Ma sétálok az elitézett ügyeim után a járdán haza, mondom felhívom az asszonyt, úgyis teszetlni kell a hívást. Kb. 3 percet beszéltünk, 3-4szer kérdezett vissza, hogy mit mondtam, mert nem hallotta. Tehát elég nagy csalódás, sima pro-nál is ugyanez votl a helyzet. Ráadásul nem ám az oktogonon sétáltam, hanem a Kolosi tértől elfelé, pár autó, néha 1-1 villamos...
Arra biztos jobb, ahogy a teszekben is mutatják,hogy konstans háttérzaj mellett telefonálj, de ahol változik a beérkező zaj hangereje (lásd villamos, autó, stb). ott ez is ugyanúgy elhasal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőleg nem változott semmi, de a H2-es lapkával erősebb ANC-t és személyre szabható Spatial Audiót kapott az Apple legnépszerűbb fülhallgatója.
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- OnePlus 11 - Spigen Tough Armor telefontok, fekete
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prèmium minősèg, elèrhető áron! Ne hagyd ki !
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest