Hirdetés
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- DIGI internet
- ASUS routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Bittorrent topik
- Linux Mint
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
senior tag
van áruk azért ezeknek is... mindenesetre ezt a miniventis dizájn szimpatikus, ezt szerintem sikerült eltalálniuk.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Mostly Harmless
tag
Tervezel egy csöndes(nek szánt) vízhűtést, aztán odab*szol rá egy 40 millis, 3000-es ventit, hadd vonyítson.
(the cake is a lie)
-
fatpingvin
senior tag
válasz
Mostly Harmless #2 üzenetére
nem feltétlenül az az egyetlen létező szempont hogy halk legyen. ha lenne végre pénzem egy BlackBirdre, valószínűleg én is valami ilyesmi hűtőrendszert tákolnék rá, elvégre az IBM POWER9 procijai tudnak fűteni elég határozottan.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-Faceless-
őstag
Tesztek alapján, ha valaha vízhűtésre szánnám magam akkor tuti hasonló Arctic Freezer lenne. Egyszerűen mindenhonnan csak a jót hallani róluk. Bár ahogy látom ez már az áron is látszik, régebben ők voltak az egyik legolcsóbbak.
-
Picco
addikt
válasz
-Faceless- #4 üzenetére
reszemrol hatarozottan ajanlott.
en megjelenes utan nemsokkal vettem egy 240-eset a 3600-hoz, direkt LED nelkulit kerestem.nem hittem a szememnek hogy letezik mar olyan viz ami: csondes, jol is hut es emberi arban van(en meg £60 korul vettem)... a "buy it now finger" hamar lecsapott amint meglattam hogy niincs benne led
It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
abéla
senior tag
válasz
Opcionális, lévén le lehet húzni a "kis" venti csatiját (legalábbis az előd-szériánál így volt).
Egyébként szerintem is az egyik legjobb ma kapható AIO-k ezek az Arctic-ok.Ma már valószínűleg ezt venném az EVGA/Enermax alternatívák helyett,
az adatlapomon lévő FD viszont szintén egy elég jól sikerült széria (volt).hootka!
-
GoldhandRent
őstag
-
Raggie
őstag
Igen, én is lehúztam a kis ventit és így full néma a rendszer.
(kb fél éves vásárlás az AFII 280-as AIO-m)
Szerk: tesztek alapján egyébként a kis ventivel együtt sem vészes a hangja. De mivel nekem bitang a proci VRM bordája így tök fölöslegesen nem járatom.[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
FireKeeper
nagyúr
címet elolvasva felcsillant a szemem, hogy valami teljesen új modell, reménykedtem hogy kezdenek valamit a pumpa/blokk konstrukcióval hogy ne merőlegesen jöjjenek ki a rohadt merev csövek, így szűkösebb házban is lehessen használni a cuccot. na majd talán a Liquid Freezer III-nál
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
nuke7
veterán
előre lehet, hogy kellene majd egy ilyen 280-as... felülre nem raknék a halk ház miatt.
https://youtube.com/user/nuke7
-
Danex
addikt
válasz
Egyáltalán nem vészes a hangja, mai videokártyák messze hangosabbak.
-
Graphics
Jómunkásember
Szeretem ezeket a híreket, de sosem derül fény a termék gyártójára.
Miért?
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
DraXoN
addikt
Arctic. Azért nem egy ismeretlen márka (szerintem), jó pár éve piacon vannak.
A pumpa meg, "szokásos" Asetek licensz...-Faceless-:
Úgy 2 éve vettem tőlük 5ös multipack PWM ventiket, 14-est és 8ast.
Most néztem nemrég, azok is jóval drágábbak (nem kicsit), simán egy +40% van az árban. Bár sokat adhat hozzá a rosszabb forint is, de valószínű nem csak amiatt drágább.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G
-
Graphics
Jómunkásember
és Danex, neked vágok egy ilyen fejet
Az Arctic egy márka, a gyártó meg ugye az Asetek lehet, habár a lefogatás elég érdekes.
Tudom a hír szerzője máskor a tápegységeknél is megírta, hogy nem éri meg kikeresni ezeket a pluszinfókat...
OEM/ODM-re jobban fényt lehetne deríteni. Igaz ez pl. a hűtőknél is. Persze kutatómunka, de ennyivel is több lehetne.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy már piacon lévő, közkedvelt széria bővült egy 280 és egy 420 mm-es taggal.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest