Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Plague666

  tag

  válasz BerserkGuts #39 üzenetére

  Egyetértek.

  A casual gaming az a vega 8-11 magasságában kezdődik, bár ott is néha elgondolkodtató, hogy 2018-ban 720 lowon 25-30 fps-sel mennyire élvezhető a dolog. Nekem fullhd alatti szinteken kb a szemem folyik kifele, 4k hdr óta meg már a fullhd-t látom fakó sz*rnak. Az amd ügyesen meglovagolja a világszintű hype-ot, mindenki iszonyat büszke magára, hogy mennyire átveri a kapitalista rendszert, fillérekért lehet játszani juhú, a dedikált gpu az valami úri kilengés, minek az. Sorra születnek a raven ryzenek mintájára a youtube csatornák, ahol össze vissza szenved az athlon, a sok kis szegény indiai kiscsákó meg örül, hogy szaggat a tavalyi game 2005 szintre butult grafikán. 2018-nak nem erről kéne szólni, hogy visszajárunk fullhd alá, ez messze nem casual gaming. Nem rossz kis proci ez, csak nem való minden feladatra, amire ránk akarják tukmálni. Mi lesz még, notebookos athlon vega 1-el szerelve, entry level 480p gaming, the classic console experience?
  Találó a fórumtárs hozzászolása, ez a buta ember buta rövid távú megoldása, saját magát vagy a gyerekét veri át, ha ez bármiféle újabb, népszerűbb játékra szerinte alkalmas és élvezetes.

 • Plague666

  tag

  válasz hobizoli #48 üzenetére

  És? Akkor innentől minden cucc játszós, ami jobb mint egy intel uhd? Nem érted a problémámat szerintem. Nem kérdőjeleztem meg az athlon ár/érték arányát, vagy a képességeit, egy nagyszerű, alacsony fogyasztású olcsó cpu. Csupán csak egyre többször olvasom a neten hogy "you dont need dedicated gpu for gaming", stb. Ez még a két februári ryzenre kompromisszumokkal igaz volt, de ez az athlon széria szimplán egy netezős filmezős cucc, semmi más. Nem gondolnám, hogy hasra kéne esni, hogy játékok egyátalán hajlandóak elindulni, mert az nem élmény, nem szórakozás. Innentől kezdve hozhatsz ide 10 éves gpu-t, hogy annál a vega 3 kb 15-ször erősebb, nem releváns. Ez a szint ez nem casual gaming, én inkább nem játszanék, ha ezen kellene.
  Tényleg full igaz a korábbi hsz, hogy a ryzen 2200g árából megspórol az ember tizenpár ezret, amiből kb semmit nem tudsz venni, max ssd-t. Aki játszani szeretne, annak ez az athlon család nem opció és nem is kéne ekként (is) reklámozni.

 • Plague666

  tag

  válasz andy19770128 #76 üzenetére

  Miről nincs tudomásom? Örülök, hogy jól megy a fallout, x játék meg nem fut ilyen simán még a 2400g-n sem, nem mintha alapvető elvárás lenne. De amúgy teljesen mindegy, mivel az írasaim 90%-ban az athlon + vega 3 kombóról és annak a nem éppen casual gaming jellegéről szóltak. Használjátok egészséggel a gépet, és legközelebb esetleg olvasd el rendesen, hogy mire reagálsz.

Hozzászólok Aktív témák