Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Reggie0

  nagyúr

  Az is jo pelda, mondjuk engem anno a bpbank karacsonyi gondoskodasa akasztott ki, amikor a karacsonyt megelozo idoszakban hetente random levette a kartyalimitet, mondvan karacsonykor sok a csalas, aztan a kasszaban fizetesnel jott a pofaraeses es telefonalgatas(meg nem volt jellemzo a mobilnet akkoriban). Ezt tobb even at eljatszottak.

  (#38) dabadab: Az, hogy elloptak a fizudat a te hibad is, vigyazni kell ra. Az autodat meg konnyebben ellophatjak, megsem erv a gyaloglas mellett.
  Az, hogy az amazonnal mivel lehet fizetni eleg jelentektelen kerdes abbol a szempontbol, hogy a hetkoznapi forgalmat akarjak atterelni. Sosem mondtam, hogy nincs szukseg bankszamlara, csak azt, hogy hatranyos ha azon kenyszerul tartani az ember minden penzet, mert csak szolgaltataskent, masoktol fuggve ferhet hozza. Bankszamla nyilvan kell, hogy a havi par tizezres nemzetkozi tranzakciokat vagy online fizeteseket intezzuk.

  [ Szerkesztve ]

 • dabadab

  félisten

  Most olvastam a Takarékbank közleményét, hogy ez egyáltalán nem igaz, nincs semmi gond, aki mást mond, az sorosügynök :DDD

  Egyébként meg az ilyenek eléggé vis maior jellegű dolgok, egyrészt egyáltalán nem általánosak, másrészt meg ennek megfelelő komolysággal kezelik őket (nyilván a takaréknál az IT-sok egyáltalán nem azt gondolják, hogy minden fasza, hanem ezerrel próbálják éleszteni a rendszert) és ez máshol is előfordulhat - pl. a japán cunaminál elég nagy probléma volt, hogy egy csomó japán a komplett megtakarítását otthon tartotta kp-ben (defláció volt náluk, a közbiztonság meg jó), aztán amikor jött a víz, akkor az hirtelen semmivé vált.

  DRM is theft

Hozzászólok Aktív témák