Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sinesol

  addikt

  Már jelenleg is szinte mindenütt lehet kártyával fizetni, szóval már kb ott tartunk, minden lehetőség meglenne rá, hogy mellőzzük az elavult kp-t.
  Btw. voltam most nyáron Spanyolországban, naivan azt hittem kevés euro elég lesz, amugyis kártyás fizetés gondolom elterjedt. Na, a nyaralás alatt 10ből kb. 2-3 helyen fogadtak el kártyát, vagy 3szor vettem le biztos pénzt atm-ből. :D
  Dániában meg alig láttam készpénzt, gyakorlatilag mindenhol lehet kártyával fizetni a buszokat kivéve és az emberek le is szoktak a kp-ról. Amikor még nem volt kész a kártyám, első fizetést kp-ba kaptam, rendesen vicc tárgya volt a dolog. Amugy tranzakciós dij ha jol emlékszem ott is volt, minden hülyeségre levontak pár koronát, ráadásul pénzfelvételre talán 1%-át a felvett összegnek ha jól rémlik. Szal ez a máshol nincs lehuzas csak a szokásos hülyeség azoktól, akik szeretik szidni az országot és valami mesevilágnak hiszik a külföldi országokat, pedig a bankok már csak bankok maradnak, tökmindegy hol vannak, belőlünk élnek.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák