Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • proci985

  MODERÁTOR

  válasz UnA #50 üzenetére

  igy nagyon intenziven tolva az osszes pedagogiai lehetoseget bevetve es a lenyegre koncentralva el lehet jutni design patternekig a nullarol (inkl kisebb projekt) 3 honap alatt, tehetseges embert feltetelezve, de az kb eroltetett menet es nagyon nem lesz ido ulepednie. fel evbe az ulepedes is beleferhet, de az meg mindig eroltetett menet kategoria.

  viszont itt kb tenyleg kritikus a pedagogiai modszertan* es a diakok hattere / beletolt energiamennyisege, a het meg 40 orabol all legalabb a diakoknak.

  *a porosz modszertan ide ineffektiv mert informaciok osszerakasa helyett az informacio statikus visszaadasara fokuszal, programozni pedig konyvbol nem hatekony tanulni (elso nyelvet semmikepp). a teruleti "alapmuveltseget" pedig ezen a szinen el kell felejteni, nincs ido extran algoritmusokkal / adattipusokkal se nagyon foglalkozni az alapokon felul, nem hogy lemenni HWarchitektura vagy egyeb felsobb matematikai szintre.

  (#48) MCGaiwer : 15 evvel ezelott a borland C ment kb fejlesztoi kornyezetnek tanulni. namost az azert eleg sokat rontott az egyebkent is meredek betanulasi folyamaton pl egy modern IDEhez kepest. en ha fizetnenek se lennek hajlando visszamenni arra. igen, Netbeansbol elvileg az elso varians mar kint volt, de az a mai variansokhoz kepest azert elegge kezdetleges volt (bar pl volt mar autocomplete) viszont egy P4 alatt hasznalhatatlanul szaggatott / masodperces szinten laggolt szovegbevitelnel

  egy android fejlesztoi kornyezet pl hasznalhatatlanul lassu megfelelo geppark nelkul, ertsd min i5 / 16GB / dedikalt videokartya. igen, elindul alatta is, de a GUI kb hasznalhatatlan emulalva.

  [ Szerkesztve ]

  Social distancing in lagom amount.

Hozzászólok Aktív témák