Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kopi31415

  félisten

  válasz dajkopali #9 üzenetére

  1) Nehéz megmondani, hogy mennyire kellene rendes mérnöki tudása legyen valakinek egy adott feladat elvégzéséhez. Mert lehet, hogy papíron nem kell, gyakorlatban sem, mert mindent megmondanak neki, tulajdonképpen csak adminisztrátorként be kell vinnie a kódot a fileba, ehhez nem kell nagy tudás, szinte favágó munka. De ha azt mondjuk, ez a feladat, agyald ki, oldd meg, akkor aki a felettese, mérnök, az foglalkozhat bonyolultabb összefüggésekkel is, viszont ehhez a szinthez már nem árt a jó analízis, analitikai ismeret (amikor maga kell a kódot össze rakja, nem rágják a szájába), azt meg gyorstalpalón nem kapja meg. Aki nem tud kellően általánosan gondolkodni a kódról, alkatrészről, az mindig csak pillanatnyi jó megoldást tud találni, s csak tologatja a szart maga előtt.

  2) Amikor mindent megmondunk mit csináljon, csak be kell pötyögnie a gépbe, az a szakmunkás szint, elég kevés a hozzáadott értéke az olyan munkának, s lassan gépesítve is lesz.

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

Hozzászólok Aktív témák