Hirdetés

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  Pár adalék a telekonferenciáról.
  Az AMD megerősítette, hogy befejezték számos 28 nm-es chip fejlesztését. A kódnevekről nincs szó (illetve van, de csak pletyka), de a TSMC és a GloFo is meg volt említve mint partner. Ebből arra lehet következtetni, hogy a TSMC-nél az új Radeonok készülnek, míg a GloFo műhelyében a Brazost leváltó 28 nm-es APU került elő. Egyéb adalék nincs, talán majd valami szivárgás.

  A Radeonoknál elmondták, hogy az Apple az AMD-t választotta exkluzív beszállítónak a consumer grafikus processzorok esetében. A mobil GPU-k bevétele rekordot döntött. Valszeg az Apple, a Dell és a HP rendelései miatt.
  DX11-es adalék, hogy már majdnem elérték az 50 milliós GPU eladást. Az AMD kutatása szerint a DX11-es GPU-piac 80%-a Radeon. Mondjuk innentől ezt értelmetlen nézni, mert havi szinten 1,5 millió Brazos megy el, és ez csak nő, sajna ez is beleszámít a mérésbe, konkrétabban fogalmazva belerondít.

  A Llano Q2-ben tömeggyártásba áll.

  [ Szerkesztve ]

  A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.