Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Csakénvagyok #18 üzenetére
szerintem egy nyílt forrású böngészőnél jobban kontrollálható lesz azért, hogy ne történjen olyasmi amit nem akar a user. a weben a felhőben sokkal kevésbé. ettől függetlenül marad a róka
-
DraXoN
addikt
válasz
#16820480 #13 üzenetére
japán és kínai írásjegyek nem jelennek meg (szokásos kocka van a helyükön). korábban Chromiumban ment, most abban se megy (bár nem mostanában néztem a Chromiumot amiben még ment). mindenesetre mindegy, van más hibája is így egyenlőre nem lényeg, mert nem használom, de figyelni fogom, mert nagyon ígéretes (főleg a sebessége miatt).
-
x007
tag
kiváncsi vagyok, a ffox fanboyok ezek után miért fognak ragaszkodni a böngészőjükhöz
-
DraXoN
addikt
egyenlőre visszaváltok FFre, sok még az apró hiba a linuxos verzióban, egy párat az előző hozzászólásomban is megemlítettem (egy fél év múlva ránézek újra).
a legígéretesebb majd talán a youtube html5 kiegészítő lesz, így flash nélkül lehet majd lejátszani a videókat, és ezáltal kisebb erőforrás is elég lesz (FF alá nem találtam ilyesmit). Bár sok mindenre találtam kiegészítőt, de jó pár dolog még hiányzik nekem (bár ez már csak szőrszálhasogatás, megtudnék lenni nélkülük is)... mikor néztem már 418 kiegészítő volt elérhető -
DraXoN
addikt
Már ki is próbáltam, próbaképp felruháztam jópár kiegészítővel 13db-ot raktam fel, amiket hasznosnak találtam, de nem tapasztaltam lassulást..
Lehet ez lesz az új kedvencem, mert piszok gyors FF-hez képest(van hozzá Xmarks is, így mindenem megmaradt egyből, nem kellett semmit áthozni)
Mondjuk találtam benne hibát, pl. mikor a kiegészítőt telepíti az ember, nem jól jelennek meg az ékezetes betűk a figyelmeztetésben, illetve valamiért nem tudok távolkeleti betütípusokat megjeleníteni, használni (és a menü se átrendezhető, pedig annak kéne lennie) -
marcee
addikt
válasz
DeltaPower #2 üzenetére
Egyrészt helytelen a mondat, másrészt nem jelent jót, ha külön kiegészítő kell windows-ra, linux-ra és osx-re szerintem!
-
Vladi
nagyúr
Na simán felment fedorára. Elvileg ez a chromiumnak egy snapshotja.
Már települtek a kiegészítések is, elvileg van már reklám blokkolóm, tesztelni még nem tudtam sokat.Viszont ebbe bele van forgatva a v8? mert eddig az külön csomagból települt.
-
qwertly
addikt
Így haladnak akkor még megérhetjük,hogy a firefoxban az alapértelmezett kereső a bing lesz.
-
DeltaPower
addikt
Maces kiegészítők egyelőre még nincsenek, csak PC-sek és linuxosak.
Ez mondat nekem nagyon sántít. -
n00n
őstag
Mindenki ódzkodik a Google termékeitől, de hát mit lehet csinálni ha valóban minőséget képviselnek.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az új szoftverek egyelőre még béta-fázisúak.
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- Acer Nitro Gaming XV272UV3 - 27
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest