Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Julian Paul Assange a saját fejére rajzolt egy jókora célkeresztet. Én nem biztos, hogy bevállaltam volna...
-
BiP
nagyúr
csihadásával... Ez azt jelenti, enyhülésével, csökkenésével?
Tényleg elég nagy terhet vett a vállára ezzel a szereppel, annyi biztos. Én úgy vagyok vele, hogy ekkora kockázat mellett nem kamuzna senki, és a következmények fényében (ki akarják iktatni) elég komoly valóságalapja lehet annak, amit a szervezet kiszivárogtat.
-
törölt tag
ha már ilyen kérdőmondat a cím, akkor elfért volna egy szavazás is a bejegyzésben
-
Morden24
nagyúr
Mármint HA nem kamu.
Ugyebár az a baj, hogy kockázat csak akkor van, ha nem megtervezett/kamu maga a projekt.
Magyarán a kockázattal nem igazolható a kamuság mivoltaAmúgy tök egyszerű.
Ha valaki látja, lője le, vagy zárja be a spájzba, aktiválódik a dead man's switch, és akkor meglátjuk, hogy lesz-e világégés 1,4 gigában, vagy csak lufi az egész. Egyébként poén, hogy a közelmúlt nagyobb sajtóértékű eseményeiből van összerakva a Damocles kardja. Egyesek azt hinnék, hogy Guantanamo, vagy a BP jóval jobban érdekli a világot, mint az, hogy a követek kémkednek, vagy az, hogy a hivatalon belüli releváns levelezés nem feltétlenül seggnyaló és körülményes fogalmazásmóddal készül
Bár lehet az a baj, hogy a BP-ről már a NatGeo is lehozott leleplező cikketEgyébként lehet nekem van képzavarom, de a faszinak mi köze Robin Hoodhoz?
szerk.: A szavazás jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
wednesday
őstag
Jó szavazás, végül is bármelyik előfordulhat.
Sőt lehetnek átfedések, egyszerre több igaz is lehet. -
WonderCSabo
félisten
Celeb, az már biztos.
-
moha21
addikt
Lehet szavazni, de szerintem nem sok értelme van. / legalábbis nálam, én mindkét verziót el tudom képzelni, bár a szívem ahhoz húz, hogy forradalmár legyen ám lehet ez is "trükk"/
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
Igen, van ami de facto, a maradékon lehet spekuálni meg egyéni szájízezni
-
janos1988
addikt
Es csak a hiteles tortenet vegett keresik szaznyolcvan valahany orszagban a vilagon a fejet kovetelo es persze mindig az igazat mondo es a bekeert allandoan civileket olo ju esz eeee...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
De vajon miert pont most vettek el ezt az allitolag meg sem tortent nemi eroszakos ugyet? Es miert adnak ki a svedek nagy valoszinuseggel az usanak?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Sanyix
őstag
nem pont most történt... néhány hónapja az előző nagy szivárogtatáskor vették elő, aztán ejtették a vádakat, aztán jött ez a nagy szivárogtatás, és furcsa módon megint előkerült, de mostmár nemzetöziben. Én a csávó helyében felvenném a köv aktusokat, és ha valamelyik picsa kap pénzt hogy beszéljen akkor csak kitenni a netre, és látszana mi az igazság.
Egyébként meg ott vannak az usa emberei mindenhol, mint ahogy minden nagyhatalomé. Nem véletlenül engedélyeznek szinte mindent az eu-ban is amit az usákok kérnek.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
törölt tag
Na akinek volt egy szemernyi kétsége is, hogy a faszi forradalmár, vagy meggyőződéses/fizetett amerikaellenes provokátor, annak ajánlom figyelmébe a legfrissebb szivárogtatást, titkos és fokozottan védett létesítmények listája, köztük a szólásszabadságra és a zemberekre olyan nagy veszélyt jelentő üzemek, mint egy dán inzulinelőállító gyár, vagy egy ausztál kígyóméreg elleni vakcina-gyár:
-
Sanyix
őstag
válasz
#95561216 #18 üzenetére
kamu... majd ha lesz link a forrásról. Amúgy is fura, hogy napok óta nincs wikileaks, mert az ebayék elkaszálták az adatszervereket
akkor hogy is van legfrissebb szivárogtatás?
Amúgy ezek nyilván szupertitkos üzemek, és tereptárgyak voltak amiről amúgy nem tudta több tízezer ember hogy micsoda, és nem tudott volna egy rákereső tenorista 2 perc alatt a guglin infot találni
)
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Elrood
őstag
Pl. ez is egy vélemény: [link]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Sanyix
őstag
válasz
#95561216 #21 üzenetére
nah látom igazam volt. Én nem vagyok vakhitű, ezért nem nyelem be amit a tv és a "hivatalos" médiában olvasok. Jópárszor bizonyították hogy hazudnak, globálisan is, de magyar ügyeken belül is. Ellenben egyesek tényleg vallást alapítanak, és hisznek a tv, blikk, és a hivatalos újságok minden szavában ez a "mindenki hülye aki mást gondol, vagy gondolkodik" vallás
Tudod "nekem bizonyíték kell, nem ígéret"UI: Azért látom csúsztattál is rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Nézd, ha számodra minden más hazugság, de a Wikileaks mindenképpen igazság, akkor a vakhit stimmel, és még magaddal sem vagy konzisztens, mert ha ennyire megszűröd a médiát, akkor fura, hogy egy számodra szintén teljes mértékben ellenőrizhetetlen forrásból származó hírekre ilyen vidáman bólogatsz...
-
cskamacska
addikt
Vajon arról majd lesz egyszer szivárogtatás, hogy miután elkapták a palit, mit csináltak vele Guantánamón?
FTeR: És ez a legnagyobb baj, bármekkora disznóság kikerülhet a nyilvánosság elé, az pont sz@rt sem ér.
Médiákok feglalkozgatnak vele egy darabig, a zemberek vagy vállat vonnak, vagy rendkívül felháborodnak és tüntizgetnek kicsit, nemsokára megunják és hazamennek, de egy idő után már a bulvárlapokból is kikopik a hír, és minden megy tovább a régi kerékvágásban.A nyilvánosság ereje? Lóf***!
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Morden24
nagyúr
válasz
cskamacska #27 üzenetére
Megerőszakolják, és utána szivárogni fog.
-
törölt tag
inkább bólogatok a wikileaks-re, mint a zertéel klubra
amúgy én sokkal inkább megbízok egy számomra ismeretlen szándékú idegenben, mint a globális hatalomban, dehát ez ízlés dolga...#26: szerintem az egész cikket illett volna dióhéjban lefordítani, nem csak egy kis részt kiragadni
-
Morden24
nagyúr
válasz
#51736960 #29 üzenetére
Félreértés ne essék: az én elképzelésem szerint ez a dolog nem úgy működik, hogy választok egyet, amire bólogatok. Főként nem egy konkrét médiumra. Az RTLK az egy médium, nem pedig egy konkrét forrás, szóval az összehasonlítás elég értelmetlen.
Azért vicces, hogy az azt-hiszem-amit-látok meg nekem-bizonyíták-kell-nem-ígéret emberek csak addig dobálóznak ezekkel a frázisokkal, ameddig a számukra antipatikus hírforrásokról van szó. A szimpatikusokat azonnal "lelájkolják".
Nem mellesleg nem tudom, hogy számodra a "globális hatalom" szándékai mennyire ismertebbek, mint az említett idegené...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nézd, tisztában vagyok vele, hogy a fotelemből internetezve nem fogom tudni eldönteni, melyik forrás hiteles, és melyik nem.
de van egy kialakult világképem, és ennek alapján döntöm el, kit lájkolok és kit nemtermészetesen velem is előfordult már, hogy egy általam preferált elgondolásban csalódtam később (pölö egyszer régen az szdsz-re szavaztam
), de ez benne van a pakliban, mindenkivel előfordul.
-
dabadab
titán
válasz
#95561216 #18 üzenetére
"titkos és fokozottan védett létesítmények listája"
A cikk nem ezt irja, hanem azt, hogy olyan kulfoldi (marmint USA-szemmel) letesitmenyek listaja, amit a kulugyesek fontosnak iteltek az USA nemzetbiztonsaga szempontjabol.
Egyebkent a Wikileaks felajanlotta a Feher Haznak, hogy elozetesen nezze at a dokumentumokat, hogy szerintuk ami az, ami artatlanokat veszelyeztethet, de az ezt elutasitotta.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Morden24
nagyúr
válasz
#51736960 #31 üzenetére
Ez korrekt, csak nem kell az egyénileg preferált hírforrást úgy beállítani, mintha az az egyetemes igazság szócsöve lenne, főleg ilyen hülye minősítgetéssel, hogy "blikket olvasó emberek" (nem neked szól, félreértés ne essék).
Mert az fasza, hogy az egyik szimpatizánsnak a HírTV mondja meg a frankót, a másiknak az ATV, a harmadiknak az a tuti, amit az Instant egyik kocsmárosától hallott a kövér borravaló után, a negyedik meg valami turulb_szó honlap marhaságaival jön folyamatosan, de a szomszéd öreg nyanya legalább sosem próbált meggyőzni, hogy hülye vagyok, ha nem hiszem el a Story-ban leírt hírt, miszerint Kovács Alajos zoknihegesztő kisiparos 15 év után végre kitakarította a fürdőszobáját, és a vaskád mögött megbúvó penésztelepben Dzsízüszkrájszt arcképét vélte felfedezni, minek hatására hátrahagyta családját, munkáját és alkoholista-szerencsejátékos habitusát, és marketingcéget alapított Bivalybaszódpuszta-alsón
[ Szerkesztve ]
-
Sanyix
őstag
Nem mondtam hogy a wikileaks mindenképpen igazság. De sajnos a dokumentumok igazak, ez látszik rajtuk, na meg az államhatalmon hogy hogy kapálódzik ellene is igen árulkódó jel. Ha nem lenne igaz, le se szarnák. Mi az elleőrizhetetlen? Scannelt dokumentumokról van szó, valós személyekről, valós tettekről.
Viszont sem a pedofil, sem a nemi erőszak vádakat nem sikerült semmivel sem alátámasztani.
A mainstream média pedig mindig hazudik, vagy csúsztat, pont, erre is bizonyítékok vannak.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
-
Arena87
aktív tag
,,kamu... majd ha lesz link a forrásról. Amúgy is fura, hogy napok óta nincs wikileaks, mert az ebayék elkaszálták az adatszervereket akkor hogy is van legfrissebb szivárogtatás?"
Miről beszélsz?Él és virul WL.
Mondjuk legújabban megvonták a jogot, hogy paypal-ról lehessen utalni pénzt WL bankszámlájára.
Mirror ListWikileaks is currently mirrored on 507 sites (updated 2010-12-06 14:02 GMT)
Szerintem is mindenki annak a médiumnak hisz akinek akar.
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
WonderCSabo
félisten
A forradalmár tökre ugyanúgy néz a wikileaksről, mint Jimmy Wales a Wikipediáról...
(a banner)
[ Szerkesztve ]
-
naxa
csendes tag
ne csigázzatok kedves szerkesztők:
http://www.forbes.com/feeds/ap/2010/12/07/general-wikileaks_8186585.html
-
Viszont sem a pedofil, sem a nemi erőszak vádakat nem sikerült semmivel sem alátámasztani.
Ezt nem tudom honnan veszed. Azt gondolod, hogy a nagyvilág elé tárják egy - még meg nem tárgyalt bűntény bizonyítékait?
Persze furcsa, hogy épp most jött elő ez a dolog, de majd a bíróság eldönti, hogy elegendőek-e a bizonyítékok.
-
hucsikoi
aktív tag
-
dabadab
titán
"Ezt nem tudom honnan veszed. Azt gondolod, hogy a nagyvilág elé tárják egy - még meg nem tárgyalt bűntény bizonyítékait?"
Hát ha azt nem is, de azért azt elvárná az ember, hogy meggyanúsítsák valamivel, mielőtt nemzetközi körözést adnak ki ellene (az angol rendőrség ezért is nem törte magát, mivel a svédek formálisan tanúként keresik (keresték) JA-t).
DRM is theft
-
WonderCSabo
félisten
Most én vagyok hülye? Hol vannak ezen az oldalon a dokumentumok? Mert egyik menüpont alatt sem találom őket.
-
dabadab
titán
válasz
WonderCSabo #43 üzenetére
"Cablegate: 250,000 US Embassy Diplomatic Cables" -> "Browse latest releases / 2010/12/08" -> "10MOSCOW228" - és már olvashatod is, hogy az USA diplomáciája hogyan egyengette a Visa meg az MC útját Moszkvában
(Ha már úgyis ők szerepelnek a hírekben)
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz
WonderCSabo #45 üzenetére
"Egyébként nem nagyon érdekel a dolog, de gondoltam belenézek. Eléggé hiteltelen az egész."
Mitől lenne hiteltelen? Budapesti anyagok még nincsenek fenn, de pár bécsi távirat igen, tulajdonképpen teljesen tanulságos olvasmányok voltak és nem tűntek fabrikáltaknak.
DRM is theft
-
-
Dakos
tag
válasz
WonderCSabo #47 üzenetére
Ha közvetlenül támadnák a Wikileakset azzal bizonyítanák h amit írnak igaz és azzal csak saját magukat kevernék sz...ba.
Mert a Wikileaks addig nem jelent fenygetést az országoknak amíg nincs bizonyíték arra h amit állítanak igaz.
De persze azért nem ülhetnek az országok vezetői sem ölbetett kézzel ezért találták ki ezt a nemi erőszak dolgot h valamilyen módon elfoghassák a Wikileaks vezetőjét.
Persze ez csak egy feltételezés ami akkor igaz, ha amit a Wikileaks ír igaz.
What is the browser? Is the Yahoo :DDD :D :DD :C
Új hozzászólás Aktív témák
it A szenzáció csihadásával nem árt azon is elgondolkodni, hogy valójában mi is történt, történik. Az oknyomozó újságírás diadala, amit látunk, vagy egy B-kategóriás hollywoodi film?
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, Félkonfig
- Új DELL Vostro 16 Profi Fémházas Laptop 16" -40% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 2021 M1/8GB/256GB
- Lenovo Ultrabook core i5 6200u,8GB RAM,256SSD, jó akku, szép állapot
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, 8-16GB DDR3, 240GB-1TB SSD, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest