Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drutal
csendes tag
Ha megnézed a cikkhez csatolt képeket akkor a másodikon az szerepel angolul, hogy nem sikerült végrehajtani a folyamatot és a rendeléséből a google.com domain megrendelését törölték. A kártyájára pedig nem történt terhelés emiatt.
Szóval vagy a fickó túlzott és a saját maga készített képeihez képest hazudtolta meg magát, vagy a cikk fogalmazott tévesen. Mindkettőt el tudom képzelni.Nem kötekedni akartam ezzel, csak nekem bökte a csőröm az ellentmondás.
-
Drutal
csendes tag
Korábbi cikkben ott volt(jelen cikkben is hivatkoztak rá):
"A tulajdonosváltás persze nem tartott sokáig, nagyjából egy percen belül a Google Domains sikertelennek ítélte meg a vásárlást, így Ved visszakapta a pénzét." Mellesleg nem is visszakapta, hanem rá se terhelték a számlájára. Illetve kép is van, milyen visszajelzést kapott.(http://itcafe.hu/dl/cnt/2015-10/122174/google_domain2.png)
Gyakorlatilag csak ki tudta választani, hogy ezt a domaint venné meg, mivel elérhetőként szerepelt, de már a tranzakció és a vásárlás nem volt sikeres. Soha nem volt az EXGOOGLE-ös emberé a domain egy pillanatra sem. Szóval eléggé el van kenve a sztori. Hír se kellett volna legyen belőle, de mivel Google, ezért mégis(akár csak ha a SpaceX vagy az Uber táján történik valami). -
Ursache
senior tag
válasz
kakuk.tamas #7 üzenetére
Akkor miert bocsajtjak "arveresre" a domaint? Akkor vegye meg a google 500 evre meg, es nincs gond...
-
-szp-
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Maradnak az abc.xyz használatánál, csak megvették a teljes ábécét, hogy másnak már ne kelljen. Egyébként magánszemélytől szerezték meg, de nem tudni, mennyiért. [link]
-
sefan67
aktív tag
Megvette a domain-t, visszaigazolást kapott a vásárlásról, levonták a pénzt a kártyájáról.
Ő a tulajdonos. És hagyja hogy elvegyék!Sajnos ez egy nagyon hülye darwin díjas ember.
Én azonnal szanaszét pereltem volna a domain szolgáltatót még ha évekig is tartana a per, utána amikor kimondja a bíróság hogy jogosan az enyém, eladom a guglinak X milliárd dollárért!
Mondhatja bárki hogy köchög vagyok, de a szerencsét foggal-körömmel
-
Aucor
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Valószínűleg megint kihagytak néhány betűt.
-
kakuk.tamas
addikt
Az abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com domain nem él. A hír valós?
-
tomistarkapi
tag
milyen kedves nagy vállalat. Mindjárt előfizetek náluk valamire
-
Ez jófejség google-éktől.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az összeget jótékony célra kívánja fordítani, ezért a vállalat megduplázta azt.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Microsoft Outlook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikrotik routerek
- Renault, Dacia topik
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- Acer Nitro Gaming XV272UV3 - 27
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest