Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
Jó lenne tudni azt is, hogy miről van szó, mit nem értenek a felhasználók
¯\_(ツ)_/¯
-
-
L3zl13
nagyúr
"A WhatsApp szóvivője szerint sem az ők, sem a Meta elkötelezettsége nem változott a magánszféra a szolgáltatás biztosítása kapcsán."
Nem változott az elkötelezettségük, tehát ugyanúgy sz@rnak rá mint előtte.Aki hülye, haljon meg!
-
btprg
aktív tag
Szerintem nem a funkcionális analfabetizmus miatt hagyják abba, hanem mert dolgozó embereknek nincs ideje minden fostalicska app meg weboldal esetén százoldalas jogi bullshitelést olvasgatni órákon át
Amit aztán úgyis el fog fogadni, ha használni akarja a szolgáltatást.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pont ezt szerettem volna írni én is, köszönöm hogy megtetted helyettem!
Jar a +1"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
balaaazs
senior tag
Ez a tyúk vagy tojás kérdésköre innentől. Ezeket az ÁSZF-eket nem jókedvből írják, hanem mert kell, vagy szükséges ahhoz, hogy jogilag ne lehessen támadni őket.
Persze egy összefoglalót lehetne éppen készíteni, de ugyanaz lenne a helyzet, a végére odaírnák, hogy ja, de nem ez az irányadó, hanem a 100 oldalas version
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
it Az EU felhívta a figyelmet, hogy a WhatsAppnak júliusig maradt ideje, hogy megfeleljen az EU-s fogyasztóvédelmi törvényeknek.
- StarTech HSB4SATSASBA Drive Enclosure Internal - Dobozos, új állapotú
- NETGEAR Nighthawk MR2100 4G LTE Mobile Router - Dobozos, használt
- ACEPC AK1 Mini PC
- HP ProBook 640 G3 szép állapotban i5-7200U, 256GB SSD, 8GB RAM, jó akku, gyári garancia
- LENOVO THINKPAD EDGE E580 HASZNÁLT LAPTOP - CORE I5-8250U 1,6 GHZ, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest