Hirdetés
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- DIGI kábel TV
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- 10 évre adná a szabotázstól tartó Sony kezébe a Call of Dutyt a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Synology NAS
- Kulcsemberét veszítette el az Intel a generatív AI miatt
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- SQL kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
senior tag
Esett mar ennel sokkal nagyobbat is, pl 2013-ban, 24 ora alatt 73%-ot, de onnan is felkelt. Innen is fel fog.
El tudom képzelni persze hogy visszajönne bármekkora esés után
(remélem látni is fogjuk, legalább az esés részt, mert miért ne, a piacok ilyenek, de biztosan semmilyen módon nem hasonlítható 2013-hoz, mekkora is volt a kapitalizációja akkor és most? Tök más reakciót indítana be ha a mostani ~600 milliárd $ 70 (60,50,40?)%-a elégne, főleg ha 24 óra alatt.)
#13 mondjuk már a cikk címe is hülyeség, eddig is be kellett vallani és adózni utána (papíron még ha lopsz, sikkasztasz stb. az is jövedelemnek számít és le kellene adózni).
#15 szerintem az első mondatban szereplő "nyereséget realizálnak" a kulcs (de nem vagyok könyvelő). Tehát amíg hithű bányász vagy aki tényleg a rencer barátja és hisz benne mert ez a jövő ™ és nem akar nyerészkedni, addig szvsz. nem kell adózni
Tippre ha te bitcoinnal "fizetsz" a bótban, akkor azon ott lesz az ÁFA tehát nincs vele több teendőd.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lenovo M10 Tab || Eladó 70mai Hardwire Kit (UP02) dashcamhez || Eladó Moto G5 || "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik."
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hat PCI Express sínnel szerelt termék a 10. és 11. generációs Intel processzorokhoz készül.
- Subaru topik
- Fotók, videók mobillal
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- AsRock H81 BTC Pro + Intel Celeron G1840 2,8Ghz + Kingston 4GB DDR3
- GIGABYTE B760M GAMING X DDR4 LGA1700 Alaplap Eladó! 3 év garancia!
- HIBÁS: MSI B550-A PRO / A520M DS3H / MAG B550M BAZOOKA / AB350M-HDV
- MSI B450-A Pro max hibátlan szinte új garanciális alaplap eladó minden tartozékával
- Fuji 1155 ös alaplap+i3-2100 proci+4 gb ddr3
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest