Hirdetés
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hibázott a BBC időjárás-alkalmazása: nem volt 30 000 km/h-s szél
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
jó gondolat, remélem, az olyan ósdi symbianokra, mint a symbian UIQ is elkészítik
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Fecogame
veterán
Eddig is volt nem?
Pl. flash menü, stb.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
zbory
tag
persze ez nagyon hasznos lesz, de a magam részéről a flash mondjon le. túl robosztus és számításigényes. ha ezen tudnak javítani - ami nem úgy tűnik h céljuk lenne - akkor jöhet
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
infectedmann
őstag
nekem valahogy nem hiányzik iPhone -ról a flash... ha lehet itthon is minél kevesebb flash tartalmú oldalt nézek. Már szinten mindent meglehet flash nélkül oldani amihez eddig nélkülözhetetlen volt. Láttam már nem kevés olyan oldalt, hogy először azt hittem, hogy egy csomó dolog flash -el van megoldva aztán rájöttem, hogy hoppá mégsem.
-
janos666
nagyúr
Szerk.: Előbb írtam, mint cikket olvastam. De ezt azt bizonyítja, hogy a cim félrevezető. (rögtön beböktem, hogy nekem van FlashLite3.1 a telómon )
(#3) zbory - Akadóznak, lesz elvileg GPGPU gyorsítás is, miegymás. (bár az, hogy megtalálja a gépben a nagyobb nyers erőt, még nem erőforráscsökkentés )
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Depression
veterán
Ha az Atom kevés a flash-hez, akkor a vacak mobilok mit kezdenek vele?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
moonman
titán
akkor majd mobilon is nem telepítem.
Silverlight jönne már inkább.
-
janos666
nagyúr
Fő a keménység!
Én sem szeretem túlzottan, de kevesebb bosszúság feldobni, mint aztán belefutni egy weblapba, ahol kénytelen lenne az ember használni a flash részt is, ami nincs sehol.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
FTeR
addikt
erre az erőforrás kímélésre kíváncsi vok, a flashről valamiért inkább a 100%-os proci használat jut eszembe.
-
ArchElf
addikt
A cég szinte minden mobiltelefonos platformra elkészíti teljes funkcionalitású lejátszóját, egyedül iPhone-ra nem. Az új verzió 2010 első félévében várható.
Azért kiváncsi vagyok, hogy egy átlagos Nokia S40-es platformra épülő telefonon hogy fog futni a flash...
Vagy netalán pont ez a marginális réteg nem lesz bent a szinte minden platform-ban?AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
Én is nagyon keményet akartam írni, de akár még előbb is lehet Silverlight2 Nokiára, mint flash
Mondjuk a hír már másfél éves, szóval lehet, hogy a Nokia marketingesei elfelejtettek szólni a fejlesztőknek.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
fatal`
titán
Pfúj de utálom a flasht, dehát ez van, evvel készülnek a weblapok, sajnos. 64bitest mikor óhajt belőle a drága Adobe kiadni? Soha? Nevetséges.
-
Andreas2
tag
Remélhetőleg addigra rendberakják kicsit a kódot
The product manager said: “We do have some memory leak issues, and we’re working on some solutions.”
[link] -
tkazmer
addikt
-
Killing
addikt
Java-ra is kéne ilyen.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
BonFire
veterán
Na, az én telefonomon biztos nem lesz fles. Jó nekem a buta telefon is, amennyit én 'fonálok.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen