- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Windows 11
- Synology NAS
- Vivaldi (böngésző)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Nem kifejezetten a reklámokkal van a baj, bár az is igaz, ha valakit nem érdekel, miért akarják ráerőltetni..? Ennek nincs értelme. A fő baj az, hogy ezek idegesítőek, irritálóak. Néha a tartalmuk is, vagy a mód, ahogy megcsinálták. Készítsenek kellemes reklámokat, és reklámozzanak nekem olyan dolgokat, amik legalább érdekelnek.. Pl. a Yahoo főoldalon rendre megjelent egy kopaszodó fejet hátulról ábrázoló kép, amit alaból még az ABP sem szedett ki. Ki kellett vennem a pipát a Allow some nin-intrusive advertising. elől, csak akkor szűnt meg. Hát ez nagyon is tolakodó szerintem, visszataszító látvány volt, gyűlöltem amíg rá nem jöttem a megoldásra. Én nem kopaszodom, és még sértőnek is találtam, hogy ilyesmivel zaklatnak. Sajnos az a téves nézet uralkodik a reklámiparban, hogy az idegesítő reklám a jó. Mert nem eladnia kell a terméket (miért is nem?) hanem felkeltenie a figyelmet és ha macerál, na akkor felkeltette a figyelmem - idióták. Pl. a régi (80-as évek) TV reklámokra (és termékekre!) még ma is emlékszem, mert kellemesek, vagy poénosak, bírhatóak voltak - ma azt sem tudom, miket reklámoznak, egyből nyomom le a hangot, aztán vagy továbbálok, vagy néha odapillantok, hogy vége van-e már
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
klarkzone
tag
Tök egyetértek, azt hittem ebből az internetes szarságból végre lesz valami, de ugyan arra a fosra használják, mint a rádiókat, tv-ket, újságokat. Elegem van már belőle, hogy ha valami jót akarok akkor minimum 2 liter vért levesznek... pinkód, paypass, holnap meg már csak biccentek, és megvolt a tranzakció...
-
winhate
őstag
Virtuális hulladékért nem adok ki pénzt, de biztos van jópár humanoid létforma aki képes erre is áldozni.
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Diopapa
addikt
Nem a rammal van gond, (írtam 3gb) hanem a flash széteszi a cpu-t, gyakorlatilag alig lehet görgetni az oldalt egy ilyen konfigon ami röhej.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
Akkor használják azt. Egyébként is borzasztó idegesítő, hogy olvasnám a szöveget, a szemem sarkába meg belevillog a színes/mozgó reklám.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz
PandaMonium #37 üzenetére
"Elég érdekes itt sok ember hozzáállása: Természetesnek veszik az Adblock-ot, (gondolom, hogy) rendszeres Youtube felhasználók, valószínűleg nem duzzogva nyomják be az 1080p60FPS opciót, "
Valamelyik nap telepítettem egy Athlon XP 3.2+-t (2.2ghz) 3gb drr2. Raktam fel rá Firefoxot is az IE mellé, próbából megnéztem egy két híroldalt (index, hir24 stb) és megdöbbentett, mennyi reklám van az oldalon, a sok flash tartalomtól alig mozdult a gép...
Hülye aki nem használ adblockot...
Tisztában vagyok vele, hogy ebből üzemeltetik az oldalakat, de konkrétan használhatatlanná teszik a gépet.[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
hm, még egy újabb szolgáltatás, amiért lehet majd szépen csengetni...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
ddekany
veterán
válasz
remington2 #130 üzenetére
Adott oldal üzemeltetőjét hátrányosan érintheti... Amúgy összességében potyázni nem igazán lehet, mert ha soha rá sem nézel a reklámokra, akkor is mindennek amit veszel benne van a reklámköltség az árában. Abból és a sok semmirevaló reklámos cég...
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Vicces, amit idaig letudtam jatszani azt az elmult napokban mar nem.
-
-
remington2
senior tag
Jól nyomod a mellébeszélt. Írtál egy tízemeletes panel méretű baromságot, és terelsz. Ügyes vagy, jár a tabzs és a keksz.
BTW te pontosan minek a szakértője is vagy? Látván a prohardveren meg a hwsw-n elkövetett ámokfutásaidat, nem a bullshit szakértője vagy véletlenül?
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Oppenheimer
nagyúr
YouTube mentes reklám mikor jön?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
cskamacska
addikt
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz
remington2 #130 üzenetére
"13.A Szolgáltatásban megjelenített hirdetéseket és a látogatottság auditálását a Felhasználó nem blokkolhatja, ehhez segítséget nem kérhet és nem adhat a Felhasználói Tartalomban."
Prohardver ToS. Ha AdBlockkal nezed a PH-t, akkor megserted a ToS-t.
while (!sleep) sheep++;
-
remington2
senior tag
OMG adblockkal netezni CSALÁS
Gondolom, akkor ezt a több tízmillió (végy mély levegőt, ez kemény tény lesz: nem csak magyar), adblockot használó netező is csal . . .
Akkor is csalok, ha a tévében reklámszünetben elkapcsolok?
És ha Sága kolbászreklám közben Pick szalámit eszek, az súlyosbító körülmény?
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
randras
veterán
Néhány hete újrahúztam a gépet, és volt pár óra, amíg nem volt fent Chrome, ezáltal AdBlock sem... szörnyű volt látni, mivé lett az internet, beleértve a YouTube is. Androidon meg minden eszköz/ROM váltás után elsőnek települ az AdAway, szóval ott meg azért nem látok semmi ilyesmit. Nadehogy egy időben a YouTube is erőltette a kizárólag saját névvel való belépést, és ezért bosszúból letöröltem, helyette pedig egy olyan app került fel, ami épp tud háttérben is lejátszani, az már tényleg csak véletlen...
-
azbest
félisten
Lehet, hogy lemaradtam valamiről.... de a jelenlegi reklámos megoldás továbbra is ugyanúgy érhető el.
Indult egy új szolgáltatás, amelynél lehet reklámmentességet szerezni némi pénzért. Ráadásul ezért a google havidíjas zeneszolgáltatását is korlátlanul lehet használni. Tehát nem lett ettől semmivel sem kevesebb a youtube, hanem éppen hogy bővült a lehetőségek száma.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Na van itt is minden úgy látom...
Ha gugli így akarja, csinálja, majd elkopik a youtube használat is, és áttérnek az emberek máshova. Nem kell messzire menni, nagy reformok után a hardveraprót se használja már a kutya se... -
azbest
félisten
Ennek az adóhatóság és a bankok tranzakciós költségei szabnak határokat szerintem.
Viszont, amit a végén írtam, hogy a reklámokat közvetítő cégnél lehetne kiváltani a reklámok megjelenítését, az működhetne. Tehát teszem azt 10 dolcsit kell feltölteni egy egyenlegre (1 tranzakció) és a látogatott oldalak ebből kapnának centeket, aszerint, hogy ott mit ér egy reklám. Az hogy mit ér egy reklám nagyon pontosan szabályozott és a hirdető által paraméterezhető jelenleg is.
Ez a megoldás talán minden fél részére jó lenne. A hirdető reklámja nem jelenne meg annál aki kifejezetten nem akarja látni. Az oldal üzemeltetőjének mindegy, hogy a reklám vagy a reklám kiváltásából keletkező bevételből kap. A hirdetésközvetítőnek is ugyanúgy megvan a részesedése. Így a pénzmozgásra sincsenek költséges mikrotranzakciók, hanem a jelenlegi reklámbevételekhez hasonlóan kezelhetőek.
Szóval google, itt egy ötlet, amit akár meg is valósíthattok
-
ddekany
veterán
"Ahogy fizetésnél elterjedt pl a paypal. Viszont a kis értékű tranzakciók költségei és nyilvántartása többe kerülne, mint amennyit lát belőle az oldal, sajnos."
Főleg, ha nem is akarják megoldani, nem is fogják... mert a technika nyilván adott arra, hogy sok kis tranzakció számontartása ne járjon nagy valós költségekkel. Azt gondolnám az efféle kis egy kattintásos tranzakciók fontosak lennének a neten ettől függetlenül is.
-
Szerintem nem annyira eros, legalabbis egy eleg nagy es regi iparagrol van szo, aminek meglehetosen kifinomult eszkozei vannak a hatekonysag meresere. Tehat ha igy van, akkor a reklamok igenis erosen befolyasoljak azt, hogy mire koltjuk a penzunket. (Nem arrol van szo, hogy 1 forint reklam hatasara x forinttal tobbet koltesz el, hanem arrol, hogy a penzedet masnal koltod el.)
while (!sleep) sheep++;
-
ddekany
veterán
Nem tudom mennyi lenne elég havonta arra amit egy ember "elfogyaszt" a neten (mert ugye az korlátos mennyiség, hiába van kismillió oldal), de nem hiszem hogy túl sok, mert mégis mennyivel több pénzt költ az átlagember a reklámozott termékekre a reklámok hatására havonta? És akkor ebből a bevételből hány százalék fog még a látogatásokat kapó oldal üzemeltetőjénél lecsapódni? Ha ebből még ennyi lenyúlás után is meg lehet élni, akkor...
%5
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Elképzelhető, hogy van olyan internetoldal csokor, akikre együtt lehet előfizetni. De, hogy általánosságban, több millió egymástól független vállalkozás tartalmához reklámmentes hozzáférést kapj néhány dollárért, az egy picit naiv elképzelés szerintem
Az előfizetéses modellnél vagy reklámos az ingyenes elérés, vagy csak ízelítőt adnak a tartalomból. A tartalomért direktben fizetés azért is kevésbé elterjedt, mert a szabad interneten sok tartalom elérése is szabad. Viszont valamiből élnie is kell az üzemeltetőknek, erre jó kompromisszum a reklám.
Mondjuk az nem lenne rossz dolog, ha lenne valami közvetlen és kedvező reklám kiváltó támogatási lehetőség. Ahogy fizetésnél elterjedt pl a paypal. Viszont a kis értékű tranzakciók költségei és nyilvántartása többe kerülne, mint amennyit lát belőle az oldal, sajnos. Így ez nem túl működőképes.
Egyébként lehet, hogy pont a reklámokat szolgáltató cég kerülhetne ilyen pozícióba. Például, ha a google adsense lehetne kiváltható némi fizetéssel egy google walletben tárolt összegkeretből valamekkora időre....
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Én benne lennék abban, hogy fizetek havi pár ezret pluszba az Internet hozzáférést, és cserélbe az oldalak nem zaklatnak az idióta reklámokkal. Persze ehhez valahogyan mérni kéne az oldalak hasznosságát/használtságát, aztán arányosan szétosztani a pénzt. Ez nyilván minimum hogy rohadt nehezen lenne mérhető. Talán ha lenne mindenhol valami "like" szerű gomb a böngészőben, amivel csak egyetlen kattintással lezajlott egy mikrotranzakció (értsd, picit fáj nekem, fizettem, szóval talán van súlya), akkor a lenyomások száma valahogyan, ha még nagyon durván is, de aránylana a hasznosságukhoz (legalábbis jobban ahogyan a reklám bevételek). Utána ebből már tovább lehetne lépni az átalány szétosztására is. Utópia, igen...
[ Szerkesztve ]
-
mikej95
aktív tag
Nekem teljesen reklámmentes a YouTube és teljesen ingyen van. Érdekes.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.
-
vicze
félisten
válasz
easy...rider #109 üzenetére
Nem nézett be semmit, továbbra is az All Access és a Music Key közé tegyél egy egyenlőség jelet. 1 és ugyanaz a kettő, így elég nehezen tudsz más árat kérni ugyanazért a szolgáltatásért.(mert nyilván az olcsóbbra fizetnél elő.) Aki most beszáll 1650ft-t fog fizetni mindig, még akkor is ha megszakítod pár hónapra és újrakezded.
-
-
easy...rider
őstag
Van az a 10 dollár 2500Ft is
kb 5 évvel ezelőtti árfolyamon számoltál? XD
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
zseko
veterán
Félreérted. Nem az 5-10 másodperces reklámok zavarnak, hanem hogy ha nem nyomtam el akkor pofátlan módon egyre hosszabbak lettek, először fél perc, majd 2, 5, 10, majd mikorra meguntam már 45! perces volt. Amikor ezt elnyomtam újra 5s-ről kezdte. A kép alapú reklámoknál sem a statikusak zavarnak, hanem a flash és a pörgő-forgó-beúszó-csilli-villi reklámok.
Azért yt-on hallgattam zenét mert azon volt a zenelista, és akkor még nem használtam stream szolgáltatást. Amióta Deezer van már ezen hallgatom többet, de itt nincs minden, vannak amiből csak karaoke verzió van, vagy éppen le van tiltva nálunk.
HR24.hu
-
konikan
aktív tag
Arra leszek kíváncsi, hogy a különböző böngésző kiegészítések hogyan tudnak (ha egyáltalán tudnak majd) lépést tartani ezzel YT reklám dologgal.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
válasz
Kolondrum #101 üzenetére
Ez nem egyetertes kerdese. A Google gyakorlatilag kizarolag ebbol el, szerinted mindenki hulye, aki feluletet vesz naluk?
Az, hogy egy mintabol akarsz altalanos kovetkeztetest levonni, kulon vicces. (Foleg ugy, hogy valoszinuleg magaddal kapcsolatban sincs igazad.)
while (!sleep) sheep++;
-
ddekany
veterán
Ha az emberek hajlandóak fizetni a reklámmentességért, mert idegesítik őket a reklámok, akkor hogy nem kontraproduktiv a reklám amikor nem fizetnek? Azaz, nem inkább megutálni fogom a reklámozott márkát ezek szerint? Az emberi elme rejtélyei...
-
azbest
félisten
válasz
Kolondrum #88 üzenetére
Ja, ebben igazad van. Böngészőben nézve (tudtommal) nincs leállítva, ha háttérbe teszed. A hivatalos youtube alkalmazásra gondoltunk szerintem elsősorban. Egyébkén, ha jól emlékszem, lehet olyan javascript kódot írni, ami detektálja, hogyha kikerül az ablak a fókuszból, szóval elvileg megoldható lenne.
Az biztos, hogy sok minden változik a világban. Régebben gyakori volt, hogy egy cég netes megjelenése csak kiegészítő (akár ingyenes) extra szolgáltatás volt és normál üzletből finanszírozták az online tartalmat. Ma viszont már sok minden kifejezetten elektronikusan érhető csak el.(#89) Szatyor95:
technikailag sok minden megoldható, csak nem feltétlen életszerű. Mi szívjuk a fogunkat miatta, mert itt akár 1 napi munka díja is lehet egy ilyen szolgáltatás ára, nyugatabbra viszont 1-2 órából megvan. A fő célterületen becsületes munkáért tisztességes bér jár. Nálunk meg a tisztességtelen munkát honorálják legjobban és a becsületest hülyének nézik. Na nem akarom ilyen irányba vinni a témát, csak azt akartam mondani, hogy jobb helyeken nem kiskaput keresnek, hanem odavetik a szolgáltatónak az aprópénzt a kényelemért cserébe és mindenki boldog.(#90) Iscariah
Igen, tudok egy lehetséges megoldást (valamelyik oldalon láttam ilyet) az ellenőrzésre.
Például nézzük ezt a képet
A címe http://prohardver.hu/dl/faces/small/borg.gif egyébként. Úgy néz ki mint egy kép, a kiterjesztése képes. Viszont szerver oldalon akár egy kód is lefuthat, ami valamit csinál és visszaad egy képet tartalomként.
A valamit csinál pedig lehet egy cookie beállítása, amelyet onnantól kezdve a böngésző a kéréseivel együtt vissza is küld a szerverenek. Ha nem jelenik meg a kép, mert blokkolják, akkor nem lesz ott a megfelelő tartalmú cookie a kérésnél. Ebből tudja a szerver, hogy letiltották a képet.
Nekem személy szerint kb ajándék lesz a youtube reklámentessége, mert egyébként is van google music all access előfizetésem és úgy tűnik a youtube zene és google zene előfizetés ugyanazt tartalmazz: google music hozzáférés + reklámmentes youtube zene.
Notebookomon nekem is van fenn flashblock, mert a flash videók és animációk nagyon visszafogják a böngészőt (core2duo gép).[ Szerkesztve ]
-
Gianni27
senior tag
Mi az a You Tube reklám? Ad Block.
-
törölt tag
Bocs, de pizzát ingyen rendelek. Akkor fizetek érte amikor kihozzák, de az a része már nem a neten megy.
Más: munkahelyen külföldi proxy-n keresztül kapcsolódunk a netre, és bizony dögivel van reklám a YouTube-on (zenét szoktam hallgatni róla), olyan is, amelyiket 10-15 másodpercig nem neged kinyomni. Ha ott élnék, akkor esélyes, hogy fizetnék a reklámmentességért.
[ Szerkesztve ]
-
zizi7229
tag
válasz
Kolondrum #88 üzenetére
kollega, [link], fél éve egy darab youtube reklámot sem láttam még se youtubon, se popup, semmi, ha meg valami marad, jobb klikk azt Block ad
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
zizi7229
tag
lezárt képernyős lejátszást tudott egy darabig, nekem még mindig fent van a 2.1-es youtube, azzal lehet lejátszani lezárva, már az is több mint a semmi
[ Szerkesztve ]
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
Apollyon
Korrektor
Bár ezeket én már tudtam, de nagyon jól elmagyaráztad
Egyébként don't feed the troll.
Láttam egyébként már oldalakat ahol kiírták hogy ha az ABP aktiválva, az oldal nem tekinthető meg, és tényleg
Egyébként az abp korrupt lett, ugyanis pénzért raknak kivételeket a bővítménybe, amit nem blokkol.Arra van tipped egyébként hogy mégis hogyan tudják megoldani azt, hogy reklámblokkoló használata esetén tiltják a user elől az oldalt? Mert mondjuk nem is kell reklámblokkolót használnom, elég mondjuk egy flashblock, meg egy noscript és probléma megoldva. Mondjuk az az igazság, hogy scriptek tiltásával még a ph fóruma alig, sőt még a smileyk beszúrása sem megy stb...
A youtube fizetős szolgáltatása meg várható volt, szerintem még mindig több veszteséget termel mint hasznot.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Szatyor95
senior tag
Van erre megoldás: A reklám résznél nem teheted háttérbe az alkalmazást. Ha megteszed, leáll az egész. A második felére pedig: jó dolog a Spotify, de sok zeneszámot hiányolok onnét. Ráadásul mi van akkor, ha egy egyedi feldolgozást, vagy remixet szeretnék meghallgatni? Ugyebár hivatalosan nem tölthetem le ilyen-olyan konvertálóval.
Teszem hozzá, engem annyira nem érint a dolog, mivel 90%-ban csak kifejezetten videókat nézek a YT-on, a zenéket meg még MP3-ban sem szeretem tárolni, minimum a CD minőségű lossless.
Nyugodj békében Integra!
-
válasz
Szatyor95 #85 üzenetére
Érdekel hogyan tiltja le amikor én fogom és a böngészőt leküldöm a háttérbe aztán megy tovább. Igaz BlackBerry Z10-en értem. Számítógépen már érdekesebb a dolog és ha ott leáll az gáz. Nem baj majd kitalálnak rá valamit. Nagyon sok ügyes ember van.
Annyi ..rt reklámoznak, hogy a Hankook gumi reklámot kívülről tudom, ennek ellenére nem akarok gumit venni, mert tudom mit akarok és mikor.
Bííízd rá magad és válj eggyé vele, "Hánkúúk tájörz"
Érdekes irányzatot kezd venni a világ én azt látom. Ami régen elképzelhetetlen volt, az most alap és úgy vezetik be, hogy senki meg sem mukkan. És tudod mit? Ott harcolok ellenük ahol tudok és olyan eszközzel ami csak rendelkezésre áll!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
petipetya
nagyúr
Nem is igazán értem, hogy mi folyik itt Gyöngyösön. Eddig is simán bezártam a reklámokat és úgy hallgattam zenét a YouTube-on, hogy közben ott volt a kép is. Számomra felesleges fizetni a plusz funkciókért, és ezzel le is zártam magamban a dolgot.
"nincs rá lezsóidő"
-
azbest
félisten
válasz
Szatyor95 #85 üzenetére
(#10) vicze1 már írt erre egy logikus magyarázatot: háttérben nem látszik a reklám. Másrészt mi értelme van 100MB-os videót letölteni hallgatni, ha lehet 10-20MB-os audiót helyette. Az ingyenes spotify és deezer módban audio reklámok vannak, azokat háttérbe lehet tenni.
-
Szatyor95
senior tag
Fizessen nekik a hóhér. A reklámmentességet még megértem, hogy így oldják meg, de hogy a háttérben lejátszást is...
Nyugodj békében Integra!
-
sdfasdc
csendes tag
válasz
PandaMonium #78 üzenetére
egyébként vannak olyan fertőzött reklámok amikre rá se kell kattintani, elég letölteni az oldalt és ha nem friss a flashplayer akkor kattintás nélkül is megfertőződhet a gép
-
BlackPriest
őstag
mivel vagyok eltévedve? ha ugyanazon cég adja a öbngészőt, a megtekintett weboldalt és az ezen megjelenő reklámot blokkoló programot is elérhetővé teszi, akkor kit érdekel, hogy mi van a net többi részén? most egy bizonyos cégről beszélünk. veled is komoly bajok vannak, ha bárkiről azt feltételezed, hogy nem tud egy böngésző meg az internet közt különbséget tenni. ennyi erővel ne gyere ostoba buszos példákkal se, mert a busz nem internet
a többiről meg elmondtam a véleményem, az, hogy nem értesz egyet vele még nem jogosít ilyen lenéző dumára, nem a pajtásod vagyok. szakértő...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Youtyubon,azert mert jozsika feltoltotte a szarjat,miert kene reklamokat neznem? A netert mar fizettem,benne kell ,hogy legyen az arban.
Tehat az Internet-elofizetesi dijban minden benne van, ami online elerheto. Pizzat is ingyen szeretnel rendelni?
while (!sleep) sheep++;
-
azbest
félisten
válasz
BlackPriest #71 üzenetére
Nem abból keres pénzt, hogy te nézed. Abból keres pénzt, hogy megjelenik ott reklám és azt nézed vagy valaki rákattint.
Ahogyan te is írod, ha nem megfelelő számodra az oldal "fizetési" konstrukciója, akkor nem kötelező ott nézned, nézheted máshol is. Mily meglepő a másik oldalon is van reklám. Persze van néhány előfizetős oldal is már, ahol nem biztos, hogy van.
Nagyon el vagy tévedve azzal kapcsolatban, hogy a tartalom, a böngésző program és az internet hogyan viszonyul egymáshoz. Nem a google az internet. A tartalomszolgáltató szabályait nem a böngészőprogram vagy az ahhoz elérhető harmadik féltől származó bővítmény licensze határozza meg. Gondolom itt azért vetted egy kalap alá, mert a böngésző és a tartalomszolgáltató (youtube) is a google terméke. Újabb hasonlattal élve, attól hogy legálisan vehetsz kést, még nem legális a kés árus hátába szúrni azt.
Továbbra sem számít kegynek, ha megtekintéssel megtisztelsz egy tartalmat. Az a kegy, hogy lehetőséget adnak számodra megtekinteni, miközben megsérted az üzleti modell rád vonatkozó részét. Szóval ez nem sértegetés, hanem ténymegállapítás. Ha minden reklámot tartalmazó oldalt elkerülsz, akkor megspórolhatod az internet előfizetés árát is.
(#72) Dexar007
A youtube nézésével is egy szolgáltatást veszel igénybe, aminek a működtetéséért valakinek fizetni kell. A reklámok bevételével érik el, hogy ne te legyél az. Ha pedig mégis reklám nélkül szeretnéd, arra ezután lesz egy fenntartható megoldás: kiválthatod előfizetési díjjal őket.Azért kell reklámot nézned Józsika home videója mellett, mert valakinek ki kell fizetnie azt az infrastruktúrát, amin feldolgozzák és tárolják, valamit felületet biztosítanak számodra a megtekintéshez. Ráadásul egy ideje Józsika is kaphat részesedést a reklámból, tehát lehet youtube segítségével minőségi tartalom készítésével megélhetéshez jutni. De nem kell reklámot nézned, ha nem használod a rendszert, viszont akkor nem látod Józsikát.
A kábelszolgáltató a csatornák eljuttatását biztosítja számodra. A csatorna tartalmába nincsen beleszólása. Gondolom azért nézed a tévét is, mert nézni akarod, valami érdekel / tetszik / szórakoztat rajta. A kábelszolgáltató sem ingyen kapja a tartalmat, hanem minden a csomagban elérhető csatorna után díjat fizet a tartalomszolgáltatóknak. Szóval a csatorna jelenleg az előfizetési díjak és a reklámokból befolyó összegekből biztosítja a bevételét. Léteznek olyan prémium csatornák is, ahol nincsen reklám, de magasabb az előfizetési díj. Ha viszont úgy érzed, hogy a tévé nézés nem ad neked plusz szórakozást, akkor kikapcsolhatod, lemondhatod az előfizetést, így nem kell reklámokat sem nézned. Vehetsz dvd-ket vagy elmehetsz a moziba például, ha mégis filmeznél.
Ha mindenki kiszűrné a reklámokat és így értelmetlenné válna a reklámozás, akkor megtudnád, hogy valójában mennyibe kerül valaminek az előállítása és a teljes árat fizetheted közvetlenül te, ha mégis igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást vagy hozzájutni a tartalomhoz. A "potyázás" jellegű reklámblokkolás csak addig működik, amíg van akinek ki tudod játszani a reklámját.
[ Szerkesztve ]
-
PandaMonium
őstag
válasz
BlackPriest #73 üzenetére
Azok ülnek fordítva a lovon akik azt hiszik, hogy azért mert ők kifizetik az ISP-nek a havi párezer forintjukat övék jogosan minden ami a neten fellelhető. Ez is amit előtted írtak, hogy "benne van a net havidíjában", azt hittem lefordulok a székről. Jó, hogy fogalmatok sincs róla hogy mennek a dolgok de legalább ne legyetek rá büszkék.
(#74) sdfasdc: A Youtube oldalán csak Google Adsense-n keresztül reklámozott tartalmak jelenhetnek meg, azon keresztül pedig nem kaphatsz vírust (ha csak rá nem kattintasz, de elvileg ellenőrzik a hirdetett oldalakat).
What I cannot create, I do not understand
-
r3dsnake
nagyúr
-
Milgram1
aktív tag
Adblock plus
-
kerekfej
őstag
Valaki felvilágosítana, hogy kell firefoxon reklám nélkül nézni a yt-t?
-
sdfasdc
csendes tag
én köszönöm nem kérek semmilyen reklámból, főleg azért nem, mert egyre inkább tért nyer a reklámhálózatokon való vírusterjesztés. Nemrég a youtube is belekevredett egy ilyen ügybe.
A biztonságosnak hitt oldalak látogatása is veszélyesebb adblock nélkül.
Persze aki támogatni akarja az oldalt, az felőlem nézze a reklámokat vagy fizessen. Szerencsére a legtöbb ember nem olyan paranoiás, mint én -
BlackPriest
őstag
amúgy pontosan, az ül fordítva a lovon, akinek az a természetes, hogy minden tartalom telibe van verve reklámokkal és hajlandó évi 30-40 ezret kiadni azért, hogy az egyik felületen megszabaduljon ettől. ez simán kényszer, főleg az ingyenes beetetéssel kezdve, sokan rákapnak a használatára, aztán hopp, reklám, hopp még több reklám, hopp, fizethetsz, hogy eltűnjön. kezdjék egyből fizetősként és kiderül van e létjogosultsága...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Dexar007
veterán
A buszon egy szolgaltatast veszel igenybe,amiert fizetni kell.
Youtyubon,azert mert jozsika feltoltotte a szarjat,miert kene reklamokat neznem? A netert mar fizettem,benne kell ,hogy legyen az arban.
Mint ahogy a kabelszolgaltatoknal is kifizetsz 3-4-5 ezer forintot a legnagyobb csomagra,lesz x csatornad, cserebe a 60%-a reklam.Ezert fizetnek nekem? Nem.Sot,meg nekem kene.
Egy 4x15 perces Nfl meccsbol 4 orasat csinalnak,csak azert,hogy eladjak a szarjukat kozben, nem eleg,hogy a jatekosok ket labon jaro reklamtablak,sot a stadionban is tele van minden plakatokkal.
Mi tortenne,ha mindenki megprobalna szamuzni a reklamokat? Semmi. Talan kevesebb lenne a szar tartalom,a haszontalan termek,es talan elernenk azt is,hogy egy orvos tobbet keressen mint egy profi agyonsztarolt jatekos/tv szereplo.Egyebkent ez ugysem fog elofordulni,mert nem mindenkit zavar a dolog. En mar tobbszor belefutottam olyan kulfoldi oldalba,ahol kiirjak,hogy ,,reklambevetelbol elunk,kerlek kapcsold ki az adblockot,hogy tovabblephess" Anyad mondom,akkor keresek masik oldalt,ilyen egyszeru.
Give me your cum,bull!
-
BlackPriest
őstag
egyrészt márpedig én biztosítok helyet, mivel én vagyok az, aki megnyitja az oldalt. az oldal üzemeltetője pedig ezen keres, adott esetben ebből él.
valóban nem jár nekem, viszont beszerzem máshonnan, ha az adott oldal nem tetszik. verseny van, hidd el, lesz másik, ha egy oldalt túl sokan utálnak.
a hasonlatod nem jó, mivel ha a google store-ból elérhető egy program, akkor a google hozzájárul a használatához. nincs mellette semmilyen megjegyzés, hogy bizonyos oldalaknál kéretik nem használni, stb. ha nem akarnák, hogy használjam, meg tudnák oldani, hogy a programjukhoz ne is legyen elérhető, nemhogy a store-ból.
az, hogy megtűrt vagyok meg már a sértegetés kategória. életemben egy rohadt reklámra nem kattintottam direkt, innentől kezdve majd én eldöntöm, hogy akarom e nézni a villogásukat, vagy sem. a szórólapokat sem fogom elvenni csak azért, mert valaki azt szeretné.
további jó reklám bámulást
-
Eljutottunk ide is. Rühellem a reklámokat. Addig nyomom az F5-öt még el nem akarodik a képernyőről a reklám. 2000huf? Évi? Nem? Akkor nem kell.!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
-szp-
aktív tag
válasz
phanfantom #67 üzenetére
Nem én találom ki az árakat, a Google döntött úgy, hogy ami az USA területén 10 dollár, az nálunk egészen pontosan 1950 forint. A YouTube Music Key és a Google Music Unlimited Access azonos áron kerül a piacokra.
[ Szerkesztve ]
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
phanfantom
senior tag
Egyébként 1dollár(usa) közel 250ft jelenleg.
Szóval ezt a 9.99dollárt nem 2000 ft-nak, hanem inkább 2500-nak mondanám.
Inkább csak azoknak írom, akik össze akarják hasonlítani mással, hogy mi éri meg jobban vagyis ezt ne 2000-nek, hanem 2500-nak számítsák. -
azbest
félisten
válasz
BlackPriest #63 üzenetére
Fordítva ülsz a lovon.
Nem Te biztosítasz helyet az oldalon a reklámnak, hanem az oldal üzemeltetője. Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak úgy jár neked minden tartalom, a tartalomhoz tartozó reklám megjelenésekor pedig Te tennél szívességet.Van erre egy nagyon jó hasonlat. Te az a bliccelő vagy a buszon, aki kikéri magának, hogy jegyet kellene vennie, amikor azt a pénzt másra is el tudnád költeni. Az adblock-ot nem a google biztosítja, csak nem korlátozza a böngésző bővítményeket.
Szóval jobb, ha hamar tudatosul benned, hogy nem te teszel szívességet az oldalak tartalmának előállítói felé, amikor megnézed azt, hanem te egy megtűrt potyautasként élvezed a munkájuk által biztosított kényelmet. Ez pedig csak addig működik, amíg elég normál felhasználó van, mert hidd el, meg lehet oldani, hogy ne érd el reklámok nélkül / ingyen.
Nem véletlen, hogy a Ph szabályzat is tiltja a reklámok blokkolását és az ehhez szükséges megoldások reklámozását.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Spotify: 5EUR,
Reklámmentesség: AdBlock. -
BlackPriest
őstag
válasz
PandaMonium #62 üzenetére
értem amit mondasz, nem kell ez a hangnem, köszi, de akkor is, ha én helyet biztosítok egy reklámnak, akkor kvázi eladtam területet a monitoromból a hirdetőnek, holott oda elférne bármi, számomra hasznos infó is. yt videó előtt meg nyilván csak azt nézhetem, még annyi esélyem sincs, mint az f1-nél, ahol kitakarom a reklámot és némára teszem a tv-t.
de továbbra is azt mondom, hogy amíg a google ingyen biztosít reklám elleni programot a saját böngészőjéhez, addig ha ők nem rinyálnak miatta, más miért teszi?
-
PandaMonium
őstag
válasz
BlackPriest #61 üzenetére
Akkor leírom megint, hátha harmadszorra menni fog. Ahogy abban a kommentben írtam amire reagáltál: "Ameddig valaki egy forintot sem fizet érte addig számára ingyen van". Valóban forgalmat generálsz a weboldalnak és a sűrűn látogatott oldalakon a hirdetők szép summát szoktak fizetni az oldal üzemeltetőinek, de az olvasó semmit nem fizet (és itt nem feltétlen csak pénzre gondolok hanem időre és befektetett energiára) azért, hogy elérje a számára releváns tartalmat (feltételezve persze, hogy a hirdetés nem az arcába ugrik fel, meg nem várj xy másodpercet mielőtt elérheted az oldalt). Ezért vettem azokat a Youtube hirdetéseket amik videó formájában jönnek külön kalap alá, ugyan is ott az időddel fizetsz érte. Remélem így már érthető.
-
BlackPriest
őstag
válasz
PandaMonium #60 üzenetére
már miért lenne ingyen? nem fizetek érte nem egyenlő azzal, hogy ingyen van. a megkérdezésem nélkül helyet biztosítok a hirdetéseknek. ha a kertembe akarnának egy órásplakátot kihelyezni, az húzós pénzbe kerülne. netes hirdetés ugyanaz. és ugye a nagy számok törvénye alapján valaki úgyis rá fog nyomni a hirdetésre és ezek közül vásárolni is fog valaki, minél többet raknak ki, annál nagyobb a kattintás/bevétel.
amúgy meg amíg a chrome shopból ingyen be lehet szerezni az ad blockert, addig akárki milyen jogon szól be érte?
-
PandaMonium
őstag
válasz
BlackPriest #56 üzenetére
Ameddig valaki egy forintot sem fizet érte addig számára ingyen van - itt most nem a Youtube-ra gondolok hanem az összes olyan helyre ahol a hirdetés nem tart fel abban, hogy a számodra releváns tartalmat elérd.
Amennyiben pedig zavarnak valakit a Youtube reklámok eldöntheti, hogy rászánja azt a pár másodpercet az életéből amíg skippeli a reklámot vagy megfosztja a rá jutó bevételtől a tartalom készítőt. Itt mellesleg megjegyzem nem azzal a max. $0.2 -al van baj amit egy hónapban esetleg elbukik rajta valaki hanem azzal, hogy ha mindenki így gondolkozna akkor semmiféle bevétel nem lenne ebből. És még ezért sem szólnék, ha nem vernék itt sokan a mellkasukat büszkén, hogy igen, az Adblock mindenhol és mindig és még magyaráznak, hogy az a hülye aki nem blockol.
-
BlackPriest
őstag
így van, lehet köpködni azokat, akik blokkolják a reklámokat, de sokan úgy vannak, hogy vagy blokkolom, vagy nem használom az adott oldalt.
-
-
Ha mindenki így gondolkodna, ahogy Te, akkor nem lennének ingyen weboldalak, és nem lenne hol keresned a számodra fontos infót, mert nem lenne miből eltartani a weboldalt.
Addig van jó világ a reklám blokkolók számára, amíg kevesen csinálják.
Ha elkezd egy tűréshatárnál jobban szaporodni, akkor majd bekeményítenek a weboldal üzemeltetők, hogy nehezebben, vagy egyáltalán ne legyen blokkolható a reklám. Esetleg fizetős lesz jópár weboldal.Persze, ne érts félre én is utálom a reklámokat, és youtube esetén én sem nézem őket, de nem is írok ilyen szűk látókörűen az egészről.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
BlackPriest
őstag
válasz
PandaMonium #37 üzenetére
Semmi nincs ingyen, max nem kozvetlenul fizetsz (vagy a tobbi felhasznalo fizet). Mindenhol ott vannak a reklamot, amit jopenzert raknak ki.
-
saelin
veterán
Ez mindig is idegen volt nekem, hogy youtubeon hallgatnak az emberek zenét... Erre vannak a steaming szolgáltatások, amik sokszor jobb minőségűek és nem mellékesen kevesebbet is fogyaszt, mert nem megy fölöslegesen videó a háttérben. Esetleg letölti/megveszi az ember és akkor nincs reklám.
Azon felháborodni, hogy egy ingyenes szolgáltatás tartalmaz reklámokat... az ember a kezét nyújtja, és az egész karja kell effektus."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
rsay
csendes tag
Chrome böngészőhöz telepítve a Adblock Plus bővítményt, megszabadít mindenféle idegesítő reklámtól(a youtube videóreklámoktól is) és felugró ablaktól.
üdv.
-
Dexar007
veterán
Remelem lassan eljon az az ido,amikor ingyen fogjak adni az osszes letezo tv musort a szolgaltatok,elvegre tele vannak nyomva reklamokkal,amikert nem fizetnek nekem semmit...sot meg nekem kell,hogy nezzem a szarjukat.
Igaz,nincs elofizetesem sehol,de akkor is bekaphatjak mikor pl F1 kozben benyomnak valami idiota gumi vagy olajreklamot,amivel megszakitjak a kozvetitest.Nalam ezzel azt erik el,hogy az lesz az utolso gyarto aminek a kacatjat megveszem,pontosan azert mert idiota modon futtatja magat.Give me your cum,bull!
-
zseko
veterán
Ja, mert annyira qrva vicces dolog egy összeállított playlistnél minden második szám után odamenni a pc-hez elnyomni a reklámot. 5s még oké, valahogy kibírható, ám nálam azért már egy 45 perces! pofázós hulladék reklámblokk eléggé kiverte a biztosítékot.
A kettőért együtt sem fizetnék havi 10 dollárt. Havi kettőt, még talán.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
vicze
félisten
válasz
ricsi0307 #49 üzenetére
Mind a két szolgáltatás azonos áron van és oda vissza ugyan azt fogják tartalmazni. Ugyan azt veszed csak más-más néven.
link
"Experience your favorite music from every angle. Google Play Music will feature music videos for select songs, and subscribers will get access to the YouTube Music Key beta."[ Szerkesztve ]
-
-
ricsi0307
senior tag
Szívás.Nem tudom mi éri meg jobban fizetni az 1650-as havidíjat a Music-ért vagy 2000-et a Music-ért a reklámmentességért és a háttérben futásért.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz
beleszólok #26 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, a legjobban azt utálom hogy ha törölnek egy videót, akkor nem marad ott a címe csak hogy Deleted video, sorry about that, és az életben nem tudom meg melyik videó lehetett az, a linkből meg nem fog kiderülni.
Trailer nézésre jó lehet néha, zenét nem onnan hallgatok, a videó klipek ideje meg már rég lejárt...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ekkold
őstag
válasz
PandaMonium #42 üzenetére
Neeem! Nem okoznak kárt! Csak akkor okoznának ha kénytelen lennék megnézni a reklámokat, ahelyett, hogy a számomra hasznos információt kapnám meg. Ez most nem kizárólag a youtube-ra igaz, hanem általánosabban. Keresek valamit a neten, egy infót, egy képet, bármit, erre az arcomba tolnak egy reklámot, ahelyett amit keresek,. Ez nem csak bosszantó, hanem hátráltat is abban amit csinálnék. Ha forgalmi díjas a neted akkor fizetned kell a letöltődött reklámokért (vagy lásd netadó tervek nemrég). Ez adatmennyiségre akár sokkal több is lehet mint az az információ amihez hozzá akartál jutni. Akik mobilnetet használ, annak anyagilag, vagy adatforgalmi szempontból is hatalmas segítség egy reklámblokkoló - gyakorlatilag töredékére csökken az addig használt adatmennyiség. Innentől pedig Igen, összegszerűen is mérhető mekkora kárt okoznak a reklámok egy-egy felhasználónak! Amúgy ha kicsit továbbgondoljuk a dolgot, érdekes eredményre juthatunk:: minden olyan dolog, amire nincs szükségünk és/vagy ránk akarnak erőltetni, anélkül, hogy kértük volna az káros, kártékony - még ha elsőre nem is tűnik annak! Csak ezt sokan nem akarják látni, a fiatalabb generációt nem erre nevelik. Tudod mint a viccben (csak a szereplők mások):
Beszélgetnek a birkák a birkanyájban:
-Ide figyeljetek, nekem van egy szörnyű gyanúm! Szerintem a pulikutya összejátszik az emberrel.
- Ugyan már, menj a fenébe a hülye összeesküvés-elméleteiddel!http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
vicze
félisten
válasz
PandaMonium #42 üzenetére
Tök felesleges, ehhez mi túlságosan kelet vagyunk.
Vicces, hogy én gyakorlatilag azt várom, hogy jöjjön Netflix és a filmekért/sorozatokért is értelmesen fizethessek, ne csak a zenéért (GoogleMusic), de elég kevesen gondolkodnak így valósznűleg.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Na ezen az ajánlaton most elgondolkodtam.
Jól hangzik.
És ha még sokáig nem lesz itthon Xbox Music, akkor még a végén elő is fizetek erre.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
ekkold
őstag
Minden megoldható. Ha pl. nem a PC-n fut reklámszűrő, hanem a routeren... Persze kellene némi energiát belefektetni. De én speciel nagyon nem szeretem a reklámot, kárt okoznak azzal, hogy az időmet rabolják + idegesítenek, az agymosásról nem is beszélve. Több más ok mellett ezért nem nézek pl. tv-t már jó ideje.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
ekkold
őstag
Nálam évek óta reklámmentes a youtube , meg a többi weblap, vagy a pl. a skype is. Eddig is le lehetett tölteni egyetlen kattintással bármit a youtuberól (vagy más oldalról is). Ezek után hatalmas LÚZER lennék, ha fizetnék ugyanezért nem?
[ Szerkesztve ]
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
mrhitoshi
veterán
ööö Netán érzik a netsemlegesség végét ?
PS4
-
Layne
csendes tag
Nekem még az is új, hogy a Play Store-ban filmet lehet kölcsönözni/venni...
-
PandaMonium
őstag
Elég érdekes itt sok ember hozzáállása: Természetesnek veszik az Adblock-ot, (gondolom, hogy) rendszeres Youtube felhasználók, valószínűleg nem duzzogva nyomják be az 1080p60FPS opciót, gyakorlatilag az összes platformról el tudják érni a videókat, stb. Mindezt hosszú éveken keresztül ingyen, és most, hogy pár új funkcióért pénzt kérnének egyből felháborodás. Úgy, hogy ott van mellette a 15GB -os cloud storage, GMail, Google Maps, Blogger, stb. stb. mind totál ingyen.
-
hemaka
nagyúr
PC-s Chrome-on eddig is meg lehetett oldani, más eszközön meg nem nézem a YT-ot.
De aki nem leleményes, annak szerintem megéri azt a 2k forintot havonta, főleg, ha még a musichoz is kap hozzáférést. Más kérdés, hogy mennyire lesz működőképes ez az addon, ha a Google elkezdi kigyomlálni ezeket.
[ Szerkesztve ]
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
szaszlaci
addikt
"néhány napon belül elérhető lesz"
Szerintem a böngésző pluginje is..■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bogyi007
veterán
A Vevo csatornás klippeket érinti ez a dolog? Eddig Youtubeon elég sok külföldi videoklippet néztem - az ezután is maradni fog ingyenesen?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
beleszólok
senior tag
Hetente egy-két alkalommal jut eszembe a yt.
Főleg azóta, mióta pár éve feltűnt, hogy a kedvencek közé felvett videók 90%-a pár héten belül eltűnt vagy Magyarországról elérhetetlenné vált.
Én is megvagyok nélkülük, ők is nélkülem.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
fRooStzzZ
senior tag
Hát egy jó ideje én is ytb-zok droidon de még egyszer nem találkoztam reklámmal 4ev alatt. Mellesleg tavaly rajottem hogy lehet háttérben illetve kikapcsolt képernyő mellett is videót játszani. Igaz akkor minek ha az ember a videó miatt nyomja a ytb-ot.
De zene miatt meg nem fogok akkora adatforgalmat generaltatni. Erre van más megoldás is.[ Szerkesztve ]
-
Dezsike
tag
Szóval ezért szűnt meg az előtöltés funkció
Nem gond, a frissítéseket eltávolítva a gyári verzióban benne van és nincs reklám se.
-
saelin
veterán
Nem értem miért megy a rívás a reklámok miatt... pár másodpercig kötelező nézni, utánna át lehet ugrani. Nem olyan mint a tv-ben, hogy 10 percen keresztül megy az unalmasabbnál unalmasabb szenny. Szvsz ennyi belefér, megérdemlik az ebből befolyt pénzt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
big-J
őstag
válasz
kriszpontaz #9 üzenetére
Most is van reklámmentes, háttérben játszó program. Úgy hívják Viral. Play store-ban is megtalálható.
-
motoflug
őstag
Szvsz. ennyit nem ér a dolog.
-
.LnB
titán
Elsősorban nem azon nézek. De előfordult, hogy valakinek valamit meg akartam mutatni és nem volt más. Egyszer se volt reklám.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nos ez egy más téma, hogy nem nézek se konzolon, se telefonon youtube-ot. Ha valakinek nincs meg a lehetőség, hogy számítógépen youtubeozzon, akkor megértem az előfizetést. De ha van, akkor teljesen felesleges szerintem és felesleges. Én nem nagyon tudom elképzelni, hogy ne tudnék meglenni egy youtube videó nélkül míg gépközelbe nem kerülök. Ha pedig annyira sürgős, akkor kibírom azt a reklámot. Másrészt én még sose találkoztam telefonon youtube-os reklámmal.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Goblin12
őstag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Pont ezen akadtam fel én is, eddig vártam, hogy lehessen telón a youtubet háttérben futtatni erre fizetőssé teszik? Elmennek a francba.
A reklámra meg annyit tudok mondani, hogy: AdBlock és minden megvan oldva.
-
-szp-
aktív tag
válasz
kriszpontaz #9 üzenetére
A sikeres freemium modell lényege az, hogy olyan nem nélkülözhetetlen, de nagyon vágyott funkciókat tesznek fizetőssé, mint jelen esetben a háttérben történő futás. Vagy a Tindernél a visszavonás.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
vicze
félisten
válasz
kriszpontaz #9 üzenetére
Eleve ez volt a koncepció.
Azért vicces, hogy ingyen van és reklám, akkor az a baj, ha nincs reklám és fizetős akkor az a baj. Valamiből fenn kell tartani basszus...Csak hogy értsed, ha háttérbe rakod = nem látsz reklámot! A kettő nem összeegyeztethető vagy egyik vagy másik.
[ Szerkesztve ]
-
Mura
csendes tag
Valószínűleg neked is feltűnt, hogy direkt nem tudja, nem pedig azért, mert nem tudná.
Bármelyik program tud háttérből hangot adni, elvégre ez ténylegesen multitaszk, nem úgy, mint az iOS volt egy jó ideig. Akkor viszont nem lehetne érte külön pénzt kérni.
Overclocking és vízhűtés csak volt - most már csak a család és stock cooler :)))
-
PetX
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Inkább az a durva, hogy a hokidroid nem tudja ezt alapból! Az már csak hab a tortán, hogy mindkettőt a google fejleszti...
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
vicze
félisten
"A Google Music korlátlan előfizetés szintén 9,99 dollár egy hónapra. Hogy a havi 2 000 forintjáért a Google által válogatott zenei listákat kéri inkább (a Google Music nagy dobása), vagy a reklámmentes videókat részesíti előnyben a fizetőképes közönség, hamarosan kiderül."
Ugye 1650, aki elejétől előfizető, illetve a válogatott listák itthon nem elérhetőek(a "nagy dobás" ugye a Songanza felvásárlásával került a szolgáltatásba és US/Canada only). A Music Key meg jó ideig nem is lesz valószínűleg itthon.
[ Szerkesztve ]
-
merkucyo
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Nekem a reklámmentesség már megér annyit !
Amugy szvsz undorító ami most megy ezzel a mindent mindenkinek a torkán mindenhol nyomjunk le politika ...
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
.LnB
titán
Nekem most sincs egy deka reklám se YT-on.
-
kriszpontaz
veterán
Azért a háttérben történő lejátszást fizetőssé tenni..
..köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
it A reklámmentességen túl számos előnye van a havidíjas konstrukciónak. Lassan megérkeznek az eredeti forrásból származó teljes albumok, eredeti videós tartalmakkal. Ugyanannyiba kerül, mint a Google Music, sőt, annak összes számát is elérhetjük a Music Key előfizetéssel.
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest