Hirdetés
- XPEnology
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- DIGI kábel TV
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- 10 évre adná a szabotázstól tartó Sony kezébe a Call of Dutyt a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Synology NAS
- Kulcsemberét veszítette el az Intel a generatív AI miatt
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Nem csodálom, amit a Vodafone idén leművelt... Kapásból 3 ismerősöm is átment a Telekomhoz emiatt.
-
nozs23
őstag
-
Killing
addikt
Ezt mind a vodafone-nak köszönhetik! +1 a T-hez, lassan a fél ország így lesz, akinek lejár a hűsége az menekül
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
bambano
titán
engem azért érdekelne ez az árképzés, ahol ekkora nyereséget lehet produkálni úgy is, hogy egy rakás előfizetőnek ingyen adják az internetet... vagy ők nem is adták ingyen?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Zolik
senior tag
Nekem vodás optikai netem van amiért 4000 Ft-ot fizetek. T-nél ez havi 6500 Ft ugyan ez a csomag, úgy hogy a voda az ő hálózatukon szolgáltat. Ja igen ugyan ez a csomag pár utcával arrébb T-nél -2.500 Ft...
Fateromék költöztek és vitték volna a T-s csomagjukat. Direkt leegyeztették előre, persze vihetik, minden rendelkezésre áll. Kiment a szerelő erre közli hogy hát nem tud mit csinálni mert az utcában valami ősrégi réz kábel van (de a helyét se tudják pontosan és rácsatlakozási pont sincs) de azon is max 10 megás netet tudnak adni és a tv is csak az alap csomag lehet. De ha ő (mármint faterom) kiássa az árkot az utcán a kábelig akkor majd vissza jönnek. Fater lemondta az előfizetést mert nem tudják igénybe venni - erre a T küldi nekik a kötbéres számlát hogy mivel lemondták az előfizetést fizessenek x százezer Ft-ot.. utána kb 2 hónapba telt mire felfogták hogy azért nem tudják igénybe venni a szolgáltatást mert a T nem biztosítja a rácsatlakozási lehetőséget és a megfelelő hálózatot az utcában és mint fogyasztónak nem kötelessége felásatni a fél utcát saját költségen.
A t-nél nagyobb lehúzós bandát nem láttam még!'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
nozs23
őstag
Mi sztorink vodaval.
Ceges szamot szerettem volna nevemre venni elofizuval, minden papir kitoltve ehhez, de nem. Nekem van egy 5 eves par ezer Ft-os tartozasom. Ami nem volt, szerencsere megvoltak az emailjeim a befizetett szamlakrol. De, hogy nem, addig en itt nem mozdulok, amig ezt ki nek fizetem megint(!), de meg kiadjak behajtonak is. Mondom egy max. 5 ezer Ft-rol volt szo, aminek befizeteserol volt igazolasom, jah es mellette volt egy kb. 4 eves otthoni szolgaltatasom naluk. Vegul kifizettem, mert rohadt fontos volt minel hamarabb atvinnem a szamot, na de akkor mar nem elofizuval, onnan gyalogoltam a Telekomba, hogy vegyenek at. Lemondtam az otthonit is nagy nehezen. Vigyem be eszkozoket boltba. Bevittem, ezt ide nem hozhatom be, mutatom a papirt amin ott van, hogy vigyem be uzletbe vagy postazzam. O nem tudja atvenni. Mondom engem nem erdekel en itt hagyom. Vegul elvette, igazolasnak adott egy kb post-it cetlit amit alairt? Nevetseges.
Kozben szuleim akartak kotni nyaraloba veluk netet. 3x. Mondom 3x szopattak be oket, hogy mennek bekotni. Egyszer sem jeleztek, hogy b*szni fog kimenni a mernok, csak nem ment es kesz. Majd utana hivtak bocsanatot kerni es uj idopontot egyeztetni. A nyaralo 200km-re van szuleimtol, tehat hetkoznap, munkaidoben 3x utaztattak meg oket a semmiert.
Na ezutan pakoltam at az egesz csaladot mindenestol, de meg a kisvallalkozoi/ceges elofizut is elhoztuk. -
Balika911
félisten
Hogyhogy kevesebbet fizettek a Telekomnál? Nektek a Vodafone küldött számlát?
Én is azon gondolkodom, hogy a hűséget felrúgva is menekülök a Vodától, és akkor már a Telekomhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
új T-s story:
nagyszüleim házához közel megrongálódott az oszlop. Bejelentés tett a papa, hogy veszélyes az oszlop, tán meg kéne csinálni. Erre a T kiment és kikötötte a vezetékes telefont/netet. Újra hívja őket (mobilról) azt mondják menjen be az ügyfélszolgálatra. Bement. Ott közölték vele, hogy hívja a tizenhuszon mennyis számot, ők nem tudnak segíteni. Újra hívta őket, hát majd lesz valami. Kb 2 hét után óhajtott kimenni egy brigád és helyreállítani a szolgáltatást. A hölgyike azt mondta, hogy "sajnos" a kiesést is persze szépen leszámlázzák, mert nem az ő hibájukból történt az eset ...
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
Új hozzászólás Aktív témák
it A Magyar Telekom Nyrt. konszolidált adózott eredménye éves összehasonlításban az elemzői várakozásokat meghaladóan, 92,2 százalékkal 19,3 milliárd forintra nőtt az idén az első negyedévben.
- Xbox Series X|S
- hcl: Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elhagyja az Intelt Raja Koduri
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- 3D nyomtatás
- World of Warships
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1 & Pencil 2 - Új, Bontatlan, 1 év garancia
- Apple Watch SE (2022) GPS + Cellular 40 mm Starlight - 2023 november 05-ig Apple garancia
- L13 Yoga Gen2 13.3" FHD IPS érintő i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 512GB ujjlolv WIFI 6 aktív toll gar
- Xbox 360 Guitar Hero dob.
- Új MSI Katana GF66 FHD IPS 144Hz i7-12700H 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 3070Ti 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest