Keresés
 • DarkByte

  addikt

  Szerintem túllihegjük ezt a 3rd party dolgok. Ez kb. olyan dolog lesz mint ahogyan a Google fiókodat is összekötheted nem Google szolgáltatásokkal. De ezt nem muszáj. Itt is csak a lehetőség lesz meg. Ha te nem akarsz ilyesmit használni, akkor nem használod és kész. Adataid nem láthatóak akkor senkinek. Viszont lehet más majd akar havi költség elemző app-ot használni, meg tudomisén, amit valami FinTech cég készít a banktól függetlenül.

  Az ötödik paypass fizetés utáni SMS viszont tényleg eléggé gázul hangzik.

  Személy szerint nagyon remélem hogy a telefonon keresztül Simple-ös NFC-s fizetéseket ez nem érinti, elvégre ott az ujjlenyomat-olvasós képernyő zár feloldás amúgy is helyettesíti a PIN kódot, összegtől függetlenül.

  [ Szerkesztve ]

  DIGI Mobil | 📱 OnePlus 6T 📍 Szeged

 • DarkByte

  addikt

  Hívjatok jóhiszeműnek, de szerintem ezt másképp nem lehet megvalósítani.
  Szeretném hinni, hogy akik ezt fejlesztik azért annyira nem amatőrök, hogy csak úgy jogosultság rendszer nélkül kitolják az adataidat bármi jött-ment külső szolgáltatásnak. Nem hiszem hogy majd pont egy bank megengedne ilyesmit. Eddig is borzasztó konzervatívak voltak a témában. Arra számítok hogy ami ilyen API-kon át elérhető lesz, az is véglegetekig butítva lesz a saját webbankjukban elérhető infókhoz képest, legalább is kezdetben. Kvázi csak hogy teljesítsék ezt az igényt. És azt is majd csak a számla tulajdonos kifejezett hozzájárulásával biztosítják a hitelesített 3rd party-nak.

  Na de majd meglátjuk, az én józan paraszti logikám ezt diktálja.

  [ Szerkesztve ]

  DIGI Mobil | 📱 OnePlus 6T 📍 Szeged