Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • joghurt

  őstag

  És ha én kifejezetten szeretném, hogy lelopható legyen a pénz a kártyámról (ami amúgy virtuális, és csak annyit teszek rá, amennyit elköltök)? Hogy cserébe ne kelljen kétfaktorosan baromkodni, és hizlalni a mobilszolgáltatókat, akiknek kb. 0 Ft-ba kerül az sms, viszont nagy tételben is elkérnek érte legalább 10 Ft-ot, a bank pedig kiszámláz 40-et?

  Amúgy a cikk nem említi, de a csúcspremizált MNB és az EU-s toplistás jutalékokat felszámító magyar bankok a PSD2-vel sem készülnek el határidőre. Mint ahogyan a kitűzött azonnali átutalás is elcsúszott néhány NER-bank miatt. Avagy a kötelező ügyfélazonosítás határidejére is rátoltak 4 hónapot a lusta trógerek miatt - nyíltan kimondva, hogy magasról tesznek az EU-s kötelezettségszegési eljárásra, hiszen abból október előtt úgysem lesz jogerős bírság, addigra meg már teljesítjük.

  A tej élet, erő, egészség.

 • Igen vannak, tudunk változtatni rajta? Ettől az intézkedéstől megszűnnek? Nem, csak "nehézséget" okoznak vele annak, aki normálisan használta a szolgáltatást.

  Átgondolva az ApplePay dolgot, ott ugye az touchid, faceid egyfajta pinkód. Tehát, ha minden jól megy nem fog érinteni a dolog.

  Szegény anyuméknak is volt a kocsiban riasztó és immo is, aztán mégis elvitték az autójukat.

  A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Hozzászólok Aktív témák