Hirdetés

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák

 • azbest

  nagyúr

  Amúgy a takarékbankos történet államosítás volt. És még simán megúszatad ezek szerint, mert sok helyen az átvétel előtti átvilágításkor a jogszabályok kisebb sértése miatt is automatikus csődeljárással és megszűntetéssel szántották be őket. Persze az oba védelem fedezte a kisbetétesek pénzét, de sok bosszúságot okozott akkoriban.

  Egyébként nekem inkább úgy hangzik, hogy az alapfogalmakkal nem vagy tisztában és azért félsz minden változástól. A bank választási módod sem a legszerencsésebb. Szájhagyomány helyett általában sokkal részletesebb és valósabb információkat lehet a hivatalos és más tájékoztató internetoldalakon is találni.

  Ez a harmadik féltől rettegés és hogy az adataid mennek mindenfelé össsze vissza megincsak tájékozatlanság miatti félelem. :U

  Sok szolgáltatás van, amit eddig csak a bankkártyával lehetett megoldani. Ami szintén külső nemzetközi cégeket jelent. Ezután majd ki lehet őket hagyni, ami olcsóbbá teheti a tranzakciókat. A németeknél eleve más kártyarendszer is működik, így nem a mastercard és a visa cégek gazdagodnak minden tranzakciónál.

  Nem meglepő módon a mastercard is fejleszt ilyen szolgáltatást, amiről a hír szólt, amivel a nem kártyán keresztüli fizetési módok is rajta keresztül mehessenek. De legalább nagyobb lesz a verseny ezen a téren. [link]

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák