Hozzászólok Aktív témák

 • BestofJAVA

  tag

  válasz nozs23 #19 üzenetére

  Abszolút szerencse, hogy a dizájnt a Mac-ről mintázzák. Szerencse nekünk, felhasználóknak. Kipróbálás nélkül nem mondható biztosra, de könnyen lehet, hogy felkészültebb munkára, mint a Mac. Hiába létezik minden platformra Microsoft Office, ha egyszer nem ugyanaz.

  A Mac-nek tipikusan korlátai vannak, mintha falba ütköznél. Úgy döntenek magasabb szinten, hogy te bizonyos dolgokat ne akarj. A Microsoft-nak tipikusan hülyeségei szoktak lenni, mert a kritikák tengerből képtelen kiválasztani az értékes visszajelzéseket, és esze ágában sincs bevonni ezeket a fejlesztésbe.

  Felhasználóként a hülyeségeket vagy lenyelhetem, vagy okossággal megoldhatom. A falakat viszont nem törhetem át.

  A Microsoft Excel a legjobb, fajtája királya, nincs hozzá fogható. Személyes véleményem szerint a Microsoft Word elképesztő képességekkel rendelkezik, mindent tud. Kevésbé ismertek a kimeríthetetlen képességei, de elsőrangú szoftver, nincs hozzá fogható.

  Ezért valószínűleg a Surface a helyes megoldás, de azért kipróbálnám fej fej mellett egy Mac-kel. Azt tudom, hogy az iPad produktivitás tekintetében nulla, az Android szintjét sem éri el. IPaden még a pdf megjelenítéssel is van gond... Az Android viszont ebben pl. tökéletes+1.

Hozzászólok Aktív témák