Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
senior tag
Bármi munka az autón, amit egy óra alatt el lehet végezni, nem minősül nehéznek.
Kedvencem a francia autó szervízprogramban, írja a dolgokra hogy tekerje ki, húzza le, tegye arrébb, nade amikor valamire azt írja hogy szabadítsa ki az minden esetben felfoghatatlan méretű szopás.
-
-
rezessanyi
csendes tag
gonosz on: legalább lett valami működő és értékes elektronika a francia csodában
-
válasz
rezessanyi #3 üzenetére
Hát, ha már működő és értékes elektronika, akkor például ott van az index ami még jó. Sajnos sok más kocsin nem látom működni.
[ Szerkesztve ]
-
angyalpc2
aktív tag
A kedvenc színem
TED99
itt is
üdv tesó -
spety
csendes tag
Öööö... Itt csak én nem látok semmilyen biztosítékot az akkumulátor és az erősítő/mélyláda között? Ha van, akkor ok, különben meg:
-
Jó a kérdés! Igazából van egy 10A bizti az utastérben, ahol bejön a kábel, csak eldugtam és nem fényképeztem le. Igazából újrahúztam az egész hóbelevancot kéteres kábellel, ez látszik is az erősítő bekötésénél. Ezenkívül szintén az utastérben elhelyeztem egy kapcsolót is, amivel külön le lehet kapcsolni a mélyládát. Ez azért van, mert vannak olyan szituk, amikor csak háttérzenére vágyom, vagy podcastokat hallgatok, és ilyenkor nincs rá szükség.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest