Hozzászólok Aktív témák

 • Narxis

  nagyúr

  válasz sheratan #29 üzenetére

  A mosógépek most is tudnak késleltetett mosást, a hűtőt meg kinyitom és felírom, hogy mi kell majd a boltból. Valahogy nem látom értelmét, hogy ezek az eszközök "okosítva" legyenek, cserébe egy rakás új problémát veszünk a nyakunkba, több alkatrész van ami meghibásodhat, a szoftver is lehet bugos és még ki is eresztjük az internetre.

  Aminek több értelmét látom az az emberi egészséggel foglalkozó eszközök okosítása, pl. pacemaker ami jelezné a mentőknek a közelgő szívinfarktust vagy öndiagnosztikája lenne és így azt is jelezhetné ha valami nem stimmel, de lehetne öregeknek valami karperec ami szintén figyeli az egészségüket és jelez ha probléma van, többször volt olyan, hogy egyedül élő nyugdíjas elesett és nem tudott felkelni aztán rendőrök törtek rá 2 nap után akiket aggódó szomszédok hívtak. Lehetne a WC is olyan, hogy elemezni tudja a vizeletet, székletet és rögtön kiderülne ha valami betegségünk, lenne, már olyan ami így felderíthető, pl. cukorbetegség.

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

Hozzászólok Aktív témák