- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Milyen routert?
- DIGI kábel TV
- Teljesen függővé válhat a kínai akkumulátoroktól az EU
- Reklámblokkolók topikja
- Adobe Photoshop
- ASUS routerek
- Mesterséges Intelligencia topik
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Nem megy még mindig
meg
-
TaylorPro
addikt
Az app nem.megy, weben betudtam lépni, és ott a 10GB extra adat is. Nekem nyaralásra pont jól jött.
peugeotmate, a 10GB minden simkártyára jár kárpótlásként. Feltöltős, előfizus is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 Snow
-
Ryoo
senior tag
Ez a vodafone egyre gázabb, soha nem sikerül nekik semmit időben elvégezniük, és amióta a UPC-t is felvásárolták, azt is jól tönkre tették...
OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5
-
DopeBob
addikt
Nekem nem sikerült belépnem.
Más tapasztalt olyan, hogy M4 HD (csak ezt az egy adót nézem) sokkal rosszabb képminőségű, mint korábban bármikor? DVB-T antennával is próbáltam, úgy sokkal szebb a kép...
MZ/X
-
k-adi
nagyúr
Nekem sikerült belépni, de drágább lenne váltani magasabb, új csomagra mintha "alapból" venném, ez mimár?
alapból ez lenne az ára:
Internet XL6 490 Ft /hó
5 990 Ft /hó (Amennyiben online adod le rendelésed, 500 Ft kedvezményt adunk csomagod havi díjából! A megjenített ár már tartalmazza az online kedvezményt.)belépve profilomba ott pedig
Internet XL
6 490 Ft/hó (Amennyiben online adod le rendelésed, 500 Ft kedvezményt adunk csomagod havi díjából! A megjenített ár már tartalmazza az online kedvezményt.)csak az új ügyfélnek jár a kedvezmény? vagy csak elírás?
-
peugeotmate
őstag
Ezzel én is nagyot mentem még tavasszal. Kérd e-mailben tőlük, hogy rakjanak át olcsóbb havidíjas csomagba, mintha új ügyfél lennél, különben felbontod a szerződést. Nálam működött, megkaptam az olcsóbb havidíjat és nem kellett értelmetlenül le-és felszerelni illetve bekötni a meglévő routert sem.
meg
-
hallador
addikt
Sikerült a Vodafone-ak elüldözni a Telekomhoz. Pedig a szüleim telefonjai vannak náluk, de mindkettő átment a T-hez, meguntam őket.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
k-adi
nagyúr
válasz
peugeotmate #8 üzenetére
áhá... hát jó, köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Lezárult az ügyfélszolgálati rendszereket érintő informatikai átállás.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szürke zóna
- Milyen routert?
- A Philipset nem érdeklik az óriástévék és a Micro LED technológia sem
- Konzol Screenshot
- Macska topic
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- Szuper áron eladó dobozos új Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest