Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
ledgeri
veterán
Én már eljutottam arra a szintre, hogy uBlock origin és Hard mode. Vicces, amikor 25-30 követő van a tartalom mellett blokkolva, de semmi lényeges nem vész el. A napokban is láttam egy oldalt, hogy úú, így blokkol, meg úgy blokkol: Ha csak az oldal első-feles dolgai töltöttek be, a blokker blokkoló üzi meg sem jelent....
(#29)Craniumanti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
ledgeri
veterán
Szerintem az ellenreklám is reklám, így egyeseknél a reklám az ellenreklám, máshol meg ha látsz egy cikket, hogy XY fellép a reklámblokkolás ellen is lehet fordulópont, így lehet, hogy valaki amiatt kezdi el keresgélni a megoldásokat!
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
ledgeri
veterán
válasz
twofatcat #68 üzenetére
Youtube sponzor blokkolásra van megoldás, ami mai feltöltéseken is vígan üzemel.
A spotify meg futhat külön böngészőben külön böngésző-profilról.. Ha csak maga fut, kevesebb átfedést tud generálni magának..anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
Hozzászólok Aktív témák
it Az új szabályok csak a rövid videókra vonatkoznak, és a különösen zavaró megoldásokat szűrik ki velük.
- Samsung Mobiltelefonok uj bontatlan csomagolásban gyárilag független 1-Év Garanciával KÉDZLETEN!!!
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
- Onkyo A-9211 integrált sztereó erősítő eladó
- SEGWAY ninebot ES2 elektromos roller
- Lenovo Ideapad B50-10, 15.6'' FHD IPS, Intel Celeron N2840, 8GB DDR3, 128GB SSD, DVD író, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest