Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  "A facebooknak minden esetben az a célja, hogy a felhasználónak releváns hirdetés jelenjen meg.": azért, hogy a facebookban egyáltalán felmerült, hogy hirdetést jelenítsen meg, önmagában börtönbe kellene zárni az egész vezérkart és tulajdonosi kört. meg azért is, hogy annyi személyes adatot gyűjt mindenkiről.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • Béééla

  őstag

  >Hülye példa tudom, de hogy érzékeltessem: be én beülnék mindenféle előképzettség és tudás nélkül egy forma1-es autóba, valószínű nem tudnám úgy vezetni, mint a pilóták, hiába vezetek.
  Egyáltalán nem hülye példa, csak finomítanám: ha "tanulási fázis" meg "mennyire tetszik"-et csinál ahelyett, hogy az általam kiválasztott demográfiai csoportnak mutogatná, akkor olyan, mintha a fékre lépnék és erre még inkább gyorsítana a kocsi, balra tekerném a kormányt és jobbra megy, a többit sorolhatnám.
  Így ez a "szolgáltatás" szar, akárhogy kenegetjük meg szakértjük, hogy ez egy külön szakma. Az is, nem tagadom. Csak van egy eszköz, ami azt állítja magáról az interfészén, hogy "ezeket a szűrőket kiválasztva ennyi emberhez juthat el, akik az adott paramétereknek megfelelnek" és nem. A pénzt kifizetheted, azt köszönik el is teszik, majd a szolgáltatás úgy megy, ahogy épp sikerül. Komolyan a claw machine-hoz hasonlítható. Aki már ezer meg egy kört tölt vele, az tudja hogy ha ezt csinálod akkor valójában az történik, a többieknek lehúzás.

  A remarketinges: Google ad volt. Nagyon jól tudja, hogy jártam a boltban mert átvettem a rendelést, arról jön pár email. Beleolvas a levelekbe, de ahogy a példa mutatta: nem annyira hogy tudja ez már nem kell. Tehát a rendszer hülye. Ha még mindezek mellé le is hallgat, akkor bocsánat, de minden ágból a legszarabbat sikerült kihozni. Majd' minden egyéb tudományágban (kivéve a tenyérjóslást és a kártyavetést) az ilyen teljesítményt/hatékonyságot lapáttal jutalmazzák. Csak ugye nincs más. Tudsz még egy ekkora közösségi oldalt mutatni? Nem. Nem azért megy még a szekerük mert annyira rohadt jól megírták, hanem mert nem borították rájuk elegen az asztalt és egyeseknek pozitívan jön ki a mérleg. Na azok jönnek és megmondják hogy rosszul fogod ;]

  Bélabá

Hozzászólok Aktív témák