Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • anulu

  félisten

  válasz nemlehet #8 üzenetére

  "De tudom crypto rossz, fujj fujj."

  jelen körülmények között (energia éhsége, ill az, hogy egész termék kategóriák elérhetetlenek miatta, valamint technikai gondok (pl nem lehet tranzakciót visszavonni)) igen.

  "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X

 • tha_answer

  őstag

  válasz nemlehet #8 üzenetére

  nem rossz.

  csupan a hatalmasok hatalmat ki fogja kezdeni elobb utobb. a hatalom meg nem turi azt hogy kifacsarjak a kezebol a hatalom egy jelentos reszet. ez fuggetlen a cryptotol.

  szted a partot erdekli a co2 mikor szazszamra allit be szeneromublokkokat? meseljmeg...

  [ Szerkesztve ]

 • doeeg

  senior tag

  LOGOUT blog

  válasz nemlehet #8 üzenetére

  Korrekt, köszi :R

  "De tudom crypto rossz, fujj fujj." Szerintem sokaknak nem az van hogy baaad crypto, hanem az hogy bad crypto is baaad.

  A nekünk kétkedőknek adott értelmesebb válaszokból (amúgy köszi annak aki lealacsonyodik hozzánk, I mean komolyan, én kezdek azért máshogy látni dolgokat) kiszűrhető, hogy kb. a legtöbb / legnagyobb kapitalizációjú cryptok az "bad crypto", olyan szempontból hogy nem tűnik jövőbiztosnak cserébe sok hátránya van (szennyezés, kell hozzá VGA / HDD amik amúgy másnak is kellenének). Szóval ahogy már sok helyen leírtam, örülök hogy ez a jövő, meg hogy előbb-utóbb le fog tisztulni a dolog. De addig...?

  [ Szerkesztve ]

  "Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

 • azbest

  félisten

  válasz nemlehet #32 üzenetére

  Nekem úgy tűnik, hogy senkinek nem lenne baja azzal, ha nem ilyen kinek nagyobb a szerszáma versenyre épülő bánya/transzakcióhitelesítő rendszert használó megoldás lenne egy crypto-n. Csakhogy akkor nem lenne decentralizált, egy tanusítvány biztosítaná a hitelességet. Bár szerintem a decentralizáltság is délibáb, mert konkrét személyek azok, akik adott crypto rendszer forráskódjának módosításait befogadhatják a játékszabályokat, szóval mégiscsak vannak kulcsemberek, csak másképp van náluk a hatalom. Olyan értelemben is délibáb a decentralizáltság, hogy netszakadás után split van, nincs integrálhatóság vagy pedig le kell állítani az egész rendszert, ha valami komolyabb netes gerinchálózat leáll.

  És az egész pénz/tőzsde utánozó izé arra épít, hogy kinek nagyobb a szerszáma. Tehát éppen ezért csak a kártékony fajtákon lehet próbálni nyerészkedni. Olyan cryptonál, ami nem szerencsejáték, ott nincs meggazdagodási lehetőség sem a részvételben.

  Nekem úgy tűnik, hogy ez a mostani crypto őrület talán egy görbe tükörnek indult a fékevesztett fogyasztás kifigurázására. Csak aztán komolyan vették és most fékevesztett fogyasztással pusztítanak mindent a nyerészkedés érdekében.

  A PoW helyett PoS meg PoT meg anyám kínja szintén parasztvakítás, hiszen kinek a nagyobb a szerszáma az is, csak másképpen. A PoS esetén is nagy számítási kapacitás kell, csak most cpu küzd a folyamatos újabb feladattal, s mivel még nem több száz wattos gpu-kkal vagy asic-ekkel generáltatják, ezért még nem fogyaszt annyi áramot, cserébe tovább tart "PoT". Parasztvakítás. Vegyél sok tárhelyet meg vegyél sok számítási kapacitást az is.

  [ Szerkesztve ]

 • kenwood

  addikt

  válasz nemlehet #31 üzenetére

  A BEP2 chainen a memot kezzel irod. Novekvo sorrendben osztottak ki, igy ha 1 karaktert elirsz, akkor valaki nagyon boldog lesz, te kevesbe.
  En mar megtanultam, szerencsere olcson megusztam,csak 1500 dollar volt ez a lecke :D

  Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

Hozzászólok Aktív témák