Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Jópofa kis progi.
Feltételezem, hogy nem a 3dsMAX szintjén van, inkább olyasmi lehet, mint a Poser, vagy a DAZ termékek.
Ki is próbálom, hamarosan.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Stiky
senior tag
A GoogleSketchUp -nál talán egy kicsit komolyabbnak tűnik. Mindenesetre ezt is kifogom próbálni.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Keem1
addikt
Nekem is tetszik, ki fogom próbálni
Régen 3dMaxoztam, de sajna az túl rég volt. Lehet, ezzel kellene kicsit frissíteni a tudást -
janos666
nagyúr
Én használni egyiket se szoktam, de láttam már mikor egy ismerősöm ezzel babrált (csak hobbiból, de azt elég sokat, napi rendszerességge), meg láttam már Mayat is működés közben (azzal én is bohóckodtam ezt azt), és valahogy utóbbi még mindíg mérföldekkel komolyabbnak és használhatóbbnak tűnik, legalább is nekem mint laikusnak.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
doc
nagyúr
ha ingyenes 3d modellező kell, akkor Blender
igaz, nem egyszerű megtanulni, de nagyon profi -
lapa
veterán
csak én érzem nyögvenyelős próbálkozásnak ezt az ms részéről? mert az oké, hogy a kecsöppel egyszerűen csinálsz feltölthető házakat (photomatch pláne) a Google Earthbe, de ennek nagyon parancs-szaga van...
-
twollah
nagyúr
Anno a Caligari Amiga platformon kezdte.
-
SupaCow
tag
téved aki azt hiszi ez valami poser vicces szintű program. Anno a 3 as verzioval kezdtem és egészen a hatosig követtem a fejlödését. Dolgoztam vele. Elég pro szintű grafikákat és animációkat össze lehet vele hozni.
A hetes verziót már nem figyeltem a magas költségek megakadályozták számomra a program használatát ezért nagyon megörültem a mostani hirnek.Nem az a kattintok párat és kész a ház program. Nagyon alapos munkákat lehet vele csinálni.
f: @geboleather
-
floatr
veterán
Megint egy újabb eszköz, amit pár év múlva mindenki úgy fog ismerni h ms termék, pedig csak a pénzüknek van hozzá köze
-
Rive
veterán
Ujsághír 2018-ból: "A Microsoft a bíróságon demonstrálta, hogy a 3D tervezőszoftver elemei eltávolíthatatlan, integráns részét alkotják a cég operációs rendszereinek. Az EurópaiUnió tiltakozik."
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
liksoft
nagyúr
Pedig egyszerűen írásba kéne foglalni mit is kell egy OS-nek tudnia illetve tartalmaznia. Ha kevesebb, vagy több, akkor az alkalmazás, nem OS. Esetleg olyan alkalmazás, melybe integráltak OS-t, hogy azt külön ne kelljen telepíteni.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
Egy OS feladata, hogy biztosítsa a futtatandó program számára az I/O funkciókat (winyó, video, audio, stb...), erőforrásokat (proc, memória), és a jogosultságok szerint a védelmeket (adatok és program futtatása terén is) kezelje. Ami ennél több, az már a beágyazott alkalmazás, vagy simán alkalmazás kategoriájába esik. Az, hogy manapság mindent bele tesznek az OS kernel szintjébe, a könnyebb programírást teszi lehetővé. De naponta látható az iszonyú erőforrás igény, ami a megfelelő rétegeződés esetén töredék lehetne. Egyenlőbb esélyt adna a programozóknak is, így a nagyobb verseny több program és több munkahely biztosítható lenne. Ezzel szemben a "mindent egybe" egy központosított fejlesztést, rendszert eredményez sokkal kevesebb mellékszereplővel. Ha ezt világszinten nézed, akkor a dolgozó / munkanélküli aránya sem mindegy. Az EU ezt is figyeli, csak nem mondja ki.
Vagyis több szempont alapján is célszerű lenne egy-két alap meghatározásának.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Rive
veterán
Khm. Amit fentebb írtam, az vicc, még ha a való életből ered is. Ne vegye már senki komolyan, ha kérhetem
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
sNORh
addikt
Nemvalami nagydurranás, és valóban aki Ingyenes 3D-s tervezőprogit akar az letölti a Blendert, aki jobbat, mégprofibbat akar annak ottvan a Max vagy a Maya. Megnézném a Pixar Ice Age 3 Trailerét Microfos 3D-s edisön változban
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
Aza a baj hogy amien képek kivannak oda szépen téve, nem a progitól néznek ilyen szépen ki! Hanem a HDRI, Vray és társaitól, azokkal viszont nemkevesebb a munka mint Maxban.
2.: az opcionális (külön megvásárolható, de tökéletesen integrálható) VRay renderelő motort Na innentől már nincs értelmme, hogy ingyenes, mivel ha szép eredményeket akarsz elérni, megkell venned a bonyorult programot, és már nem ingyenes, és nem egyszerű..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
félisten
Oké, ez igaz, de:
- A Blender nem az egyszerűségéről híres
- Az ICE AGE-eket nem a Pixar csinálta
- A Pixar szemszögéből a MAX, és a MAYA kb ugyanannyit ér, mint ez a progi (saját, belső progijuk van)A többi stimmelt.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Shoo
senior tag
hali! lehúztam a progit meg vele egy csomó apróságot...gondoltam végre megtanulok én is bűvészkedni az ilyen progikkal...gondolom alapozásnak jó. nincs vhol vmi magyar segítség hozzá? az angollal is megbírkózom csak mégis jobb és gyorsabb lenne magyarul
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
félisten
Azért ebben van pár hülyeség. A MAX-ot ismerve ez a táblázat 40% parasztvakítás, 20% kamu, 40% igaz.
Photo Realistic workplace... Ez nem progitól függ, hanem a megjelenítő hardvertől. MAX is tud activeshade-et, csak győzd géppel.
Persze, nem tagadom, hogy tud sok jó dolgot (hiszen még nem is ismerem), de már az a tény, hogy miket hoznak fel előnyként, elárulja, hogy nem a MAX/MAya ellenfele.
Olyan, mintha csinálnának egy ferrari-opel összehasonlítást, ahol a csomagtartóméretet, és a gyerekülés felszerelési pontokat firtatják.
Amint lesz időm kipróbálom.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
sNORh
addikt
-
SupaCow
tag
Persze igaz . Marketing az egész táblázat.
Írták itt elöttem , hogy plugin és kiegészítők kérdése. Na az van a truespece-hez és elég borsos áron.
Nem vagyok pro modeller. Max ban keveset dolgoztam ezt a programot szeretem.A 6. verzióval sokat alkoattam. Ez a hetes már nagyon űrközpont felületű lett. De azért nekiállok játszani vele.
f: @geboleather
-
félisten
Jól teszed!
Szerintem ez a lényege ennek a proginak; hogy a hobbi modellezők/animátorok ne legyenek lehúzva brutál összegekkel, és ha finnyásak, akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásuk a letöltött verzió miatt.
A silverlight után ez a második szimpatikus húzása a kispuhának.
Persze, úgy lenne az igazi, ha lenne linuxos verzó, mert ha már ingyenes... de ezt nem várom tőlük.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen