- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nagyon rafekudtek a marketingre a Redmondiak...
essexboy
-
doc
nagyúr
ok, en sem 'tamadni' akartam, bocs ha ugy jott le
hogy pontosan melyik libraryk licencdijasak, azt nem tudom, nem futottam meg bele ilyesmibe
mondjuk itt ennek nem latom nyomat :S
azt irjak, hogy a legujabb xcode-ot letoltheted (gondolom az eggyel regebbi az ingyenes), kaphatsz akar kodszintu supportot (gondolom ez azt jelenti hogy 'itt a forraskod, mi nem jo benne'? ami azert eleg utos...), meg ugye a lenyeg, hogy az App store-ba bekerulhet a programodmondjuk en nem explicit OSX programokat szoktam fejleszteni, hanem multiplatformot, ami tobbek kozott OSX-en is elkeszul es fut
-
randras
veterán
Igen, de én azt nem ismertem. Nem fejlesztek erre, csak felmerült, de ezek szerint van ingyenes SDK, OK. Munkatársam szerint viszont ő nem tudta az xcode-al megírt programot lefordítani, mert szüksége volt a már linkelt licenszdíjas programokhoz járó kódra ezáltal
Ja, és gondolom látszik, mennyire értek az Apple termékeihez, szóval nem okoskodni akarok, simán lehet, hogy igazad van, de a hivatalos SDK akkoris fizetős, és ez egyedülálló..
-
doc
nagyúr
az xcode ingyen van, nem? legalabbis az OSX lemezen rajta van, es siman feltelepul
azt en is mondtam, hogy a publikalas az kerulhet penzbe
de maga a fejlesztes, tehat az, hogy te megirsz/leforditasz/futtatsz egy programot a sajat gepeden vagy akar barmelyik masikon, amire felmasolod, teljesen ingyenes -
randras
veterán
Nem, nem mondtam hülyeséget, mert direkt azért néztem meg most, hogy pontos információval szolgáljak, mert engem is érdekelt, és többször előkerült már a munkám során.
-
doc
nagyúr
mi az hogy 'Macre szinten'? :S
az en OSX-en forditott programjaim remekul futnak akar az en sajat, akar masok gepen, ingyen, szoval ne terjesszunk mar hulyesegeket... az lehet hogy ha be akarod rakatni a 'nagy' Store-ba az penzbe kerul, de ott nem maga a fejlesztes, hanem a store-hoz valo fejlesztoi hozzaferes kerul penzbe (aminek a jogossagarol persze lehetne vitatkozni) -
doc
nagyúr
saját telefonomon nem tudom kipróbálni a saját alkalmazásomat, csak ha perkálok?
ehh?
akkor reszemrol ennyit a WP fejlesztesrol, maradok a Zandroidnal
mondjuk ha jol emlekszem Apple-nel is penzbe kerul a fejlesztoi licence, bar ebben nem vagyok biztos... (de tekintve az iOS es WP telefonok aranyat, inkabb fizettek az elobbire mint az utobbira...) -
Hát, ha azt akarja az MS, hogy fejlesszenek a népek a rendszerére, akkor megéri nekik szponzorálni egy ilyet.
Ami viszont engem mellbe vágott, miközben nézegettem a könyvet, az az, hogy a saját telefonomon nem tudom kipróbálni a saját alkalmazásomat, csak ha perkálok? És akkor is csak kötöttségekkel? Ez most komoly? Nem tudom, hogy van az iPhone-on, meg Androidon, de hányingerkeltő dolog. A másik, ami feltűnt, hogy a csempék csak négyzet alakúak lehetnek. Ezt most mégis miért? Mi van, ha nekem a tartalom pont egy szuper téglalapra férne rá?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
doc
nagyúr
ejha, hatalmas respect
ugyan nem terveztem igazan WP-ra fejleszteni, de ez azert eros motivacio
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Parkside szerszám kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest