Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
Nem biztos hogy az egészet kell, a mai vírusírtók sem az egészet vizsgálják, csak bizonyos pontokat, és bizonyos tulajdonságokat.
Nem is lenne gyors és hatékony hisz, akkor is figyelik az állományokat, amikor megnyitjuk őket. Szerintem inkább kivonatokat küldenek majd szét, és csak speciális esetekben az egész állományt.
Bár annó nekem az AVG akkor röpült a gépről, amikor egy 400 megás tömörített exe-t (játékdemó) egy-az egyben berántott a memóba vizsgálat céljából, lebénítva az egész gépet (max 512 mega memóm lehetett vagy még annyi se), de a mostani változatok már talán nem csinálják. -
Killing
addikt
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
És ráadásul még jobb is szvsz.
-
WonderCSabo
félisten
Érdekes lesz szkennelni egy nagyobb állományt, főleg lassú nettel... Egyébként a nemcloud NOD32 is 50MBot foglal.
-
Killing
addikt
Én inkább megvárom a Nod cloud alapú megoldását.
-
Khan13
senior tag
A saját víruslaborjukba tölti fel a sok mintát... a sok neki jobb mint a kevés, épp ezért éri meg neki ezt ingyen kínáli, hogy aztán a fizetős szoftvereibe beépítse a cloudos tapasztalatokat. Nem kap majd a felhasználó vírusos fájlt ellenőrizni, mert ez pont hogy nem olyan mint az osztott rendszerek, hanem kb az "ellentéte".
-
kingabo
őstag
Ez kezd hasonlítani a seti-re. Csak nem ufokat hanem vírusokat kell keresni. Nem tudom hány donor lesz
, de az ingyenes szóra sokan ráugranak majd, bár sokan fizetnek is az antivirus 2010-ért is.
-
azbest
félisten
válasz
VaniliásRönk #1 üzenetére
jah én is ezen gondolkodtam, hogy ez mitől ködös:
- feltölti az interneten lévő gépekre a fájljaimat és ott ellenőrzi le őket?
- hozzám tölti le a fertőzésgyanús fájlokat, hogy tesztelje?gondolom az utóbbi... a vírusadatbázis automata teszes bővítését helyezik kia felhsználük gépeire a saját/bérelt géptermek helyett.
Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg olyan kártevő, ami a az ilyen rendszer hibájára alapozva fertőzi végig a netet.
Hát ha balul sül el valami, majd más fajta klódot küldünk ellenük
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #1 üzenetére
Cloud-alapú direkt marketing eszköz = spammelő zombihálózat
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha az ellenőrizendő adatokat elküldi, az érdekes lesz, vagy inkább baromira unalmas (kivárni), ha meg nem, akkor a cuccnak nem sok köze van a ködösítéshez, ill. pontosan az, rohadt nagy ködösítés, csak meglovagolják ezt a frázist, mert most épp trendi.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Panda Security abszolút elsőként lövi fel a felhők közé saját fejlesztésű vírusirtóját. A cég azt ígéri, a termék használata egy petákba sem fog kerülni.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Zyxel NAS326
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei P30 - kell ennél több?
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest