Hirdetés

2018. augusztus 15., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) pomorski


pomorski
(őstag)

A trükkös kérdést az usb kapcsán megválaszoltam, várom a levelet...

(#2) TomMusic válasza pomorski (#1) üzenetére


TomMusic
(senior tag)

Annak a kérdésnek semmi értelme. Én is regeltem, de ha már a legelején ilyen kérdéssel indítanak.. hát lehet inkább kihagyom. :)

Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

(#3) pomorski válasza TomMusic (#2) üzenetére


pomorski
(őstag)

Szerintem az a kérdés azért van, mert aki azon sem megy át, annak nincs értelme versenyeznie.

(#4) EV6


EV6
(lelkes újonc)

Jelentkeztem. Pár napja jön a mail, hogy akkor regisztráljak és válasszak kategóriát. Tegnap regisztrálok, aktiváló mail nem jön. Újraküldetni nem lehet.
Próbálom előről kezdeni a regisztrációt, "Ez az email cím már használatban van. Az aktiváló levél megérkezését ellenőrizni kell a bejövő emailek fiókban. Az email cím napokon belül használható lesz, ha nem teszünk semmit."

Hagytam a francba, ma meg ez jött:
"Kedves ,

Előregisztráltál az Országos IT Megmérettetésre, azonban még nem választottál kategóriát és nem erősítetted meg a regisztrációdat!

Amennyiben ezt próbáltad megtenni és nem működött a rendszer, az annak a következménye volt, hogy a hacking kategóriát valaki(k) hamarabb akarta(ák) elkezdeni, így egy komoly támadás érte a szerverünket :)

A problémát szerencsésen elhárítottuk, így zavartalanul be tudod fejezni a regisztrációdat, ahol biztonsági okokból szükséges felhasználónevet és jelszót megadnod!"

Persze az aktiváló link azóta sem jött meg.
Megint próbálok regisztrálni, "Ez az email cím már használatban van. Az aktiváló levél megérkezését ellenőrizni kell a bejövő emailek fiókban. Az email cím napokon belül használható lesz, ha nem teszünk semmit."

Napokon belül lejár a kategóriaválasztás határideje, utána már sokra megyek vele.

Na most kérdezem, hogy ez már az első feladat esetleg, vagy ezek ilyen jó magyarosch nagytudású IT szakemberek, hogy egy nyamvadt regisztrációs formot nem tudnak összehozni, ami azért egy nyomi webshopnak is sikerülni szokott?
És ha nyerek valamit, majd hozzájuk menjek tanulni? LOL

(#5) layka34 válasza EV6 (#4) üzenetére


layka34
(újonc)

Én is beregisztráltam, elsőre nekem sem jött meg, írtam a kapcsolat fülön, szinte azonnal válaszoltak, de nálam kiderült, hogy spambe ment. írj nekik szerintem, vagy egy gyorsítótár ürítés után kérj egy jelszó-emlékeztetőt. A képzést meg, ha jól látom a T360 vagy valamelyik szakmai hitelesítő adja, nem a szervező, előbbinél többször jártam és elég jók

(#6) Loborger


Loborger
(újonc)

Valaki megcsinálta már az első heti feladatokat.
Nektek is volt olyan hogy csak 2 feladat volt összesen?
Ez normális?
Illetve nálam a több opciós feladatoknál nem lehett többet választani?
Most csak én voltam ennyire béna, vagy ezek tényleg hibák?

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.