- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mobilinternet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- OpenWRT topic
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybore
aktív tag
Lehet rendelek én is egy ilyet! Csak kérdés, hogy haza tudom-e majd vinni. Vajon befér ez egy panel liftjébe?
-
nagyúr
Maradok a 100" Stewart Filmscreen és Panasonic PTAE3000-es párosomnál bőven egy misi alatt...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
elithun
őstag
Mondjuk, hogy ha 1millió lenne megérteném, de mit kapunk a további 17-ért? Legalább lenne aranyból kiöntve, meg amik ilyenkor szoktak lenni...
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
gerii
addikt
a vállalat állítása szerint a képminőség terén felveszi a versenyt az OLED modellekkel is... - ilyen alapvető dologban hazudni is csak a Sony tud.
[ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
Nem tisztem megvédeni a Sony-t, de a Samsung pontosan ugyanezt mondta
" A Samsung úgy véli, hogy az LCD eljárás ebben a szegmensben jelenleg még jobb lehetőségeket kínál, ugyanis a kvantumpontos technológia amellett, hogy olcsóbb, nagyobb fényerő és gazdagabb színskála megteremtését teszi lehetővé, ennek következtében jelenleg a cég egyáltalán nem gondolkozik OLED televíziókban."
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy milyen oktondi beruházás lenne egy ilyen 100"-es TVbe cirka 20 misiért, és ha már képminőség, tudom, hogy vannak jobb projektorok már bőven a piacon, de eddig senki sem rohant üvöltve és jajveszékelve kifelé a nappalimból a képminőség miatt akinek ledemóztam...
-
DithenS
senior tag
Őszintén ha én milliárdos lennék se vennék ilyen TV-t mivel ha sok pénzem lenne nem a TV előtt kuksolnák szerintem.Nem tudom ki a célközönsége ennek de inkább vennék egy oled tv-t fél millióért.Vagy estleg 1 milkáért de ennyi.
-
DithenS
senior tag
Szerintem meg nem merik bevallani hogy lekörözték őket.Komolyan az LCD-be lát fantáziát? Meg olcsóbb a quantumos hülyeségük mint az oled? Árakba nem ezt venni észre.OLED-be több potenciál van,például mivel hajlítható ezért akár mint egy posztert úgy is lehet szállítani,az LG mutatott már be ilyent és szerintem van benne fantázia.LCD-be nem igen látok semmi ilyent,hiába IPS vagy bármi egyszerűen a hatátát elérték.
-
borg25
senior tag
Gondolom a célközönség a magánszféránál, a magamutogatók, akinek nem egy jó képminőségű TV kell, vagy a pénzéért a lehető leghatékonyabb kikapcsolódás, hanem egy drága csúcstv amkiről el lehet mondani, hogy jó a képminősége 2017es modell, és drága.
A másik célközönség az üzleti világ. El tudom képzelni, hogy van olyan prezentáció ahol fontos, hogy nagy képet lehessen megjeleníteni, részletgazdagon, színhelyesen, ne csak elsötétített szobában lehessen használni, illetve ne csak ott legyen színhelyes. A betekintési szög nagy legyen, illetve itt is széles szögben tartsa a színeket. Ebben az esetben lehet azt mondani, hogy az OLED az első évben jobb, de az üzletnek nem biztos hogy szimpatikus lesz, hogy másfél év múlva öregedés miatt dobhatja a megjelenítőt, mert a színek elcsúsztak. -
hommeros
őstag
Kettő lett, maradhat?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
DithenS
senior tag
-
paperboy
senior tag
válasz rottenbull #19 üzenetére
Egyszer elhajózhatnátok erre, Új-Zéland felé van egy kis szigetem.
-
DithenS
senior tag
-
Partz
senior tag
5000 órás üzemidő melletti méréseket láttam Lg oled tévéire, 1% körül volt a fényerő vesztés. Ezek még az előző generációs panelek, nem a mostaniak amik jobbak.
Jövőre a Panasonic mellett a Sony (Lg panellel) is belép az oled tévé piacra a konzumer szegmensbe. Ennek fényében kíváncsi leszek az árazásra.
-
M@trixfan
addikt
Teljesen értem amit mondasz, annyit tegyünk azért hozzá, hogy újonnan ez a kombó is megvan 2M Ft időarányosan. Sokan egyébként nem tudják, hogy a vetített kép is lényegében az emisszív Plazma, OLED érzetet adja, mert a vásznon keletkezik a képpont.
Ha ez tévé 3-4M Ft környékén lenne akkor lehetne azt mondani, hogy már nem érdemes vetíteni.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
nagyúr
válasz M@trixfan #24 üzenetére
még akkor is érdemes lenne azt mondani, mert egy ekkora behemót TV-t nem tudsz pl felcsévélni mint egy motoros vásznat pl, ráadásul csúnyán mutat a nappaliban egy ekkora kikapcsolt TV. Elveszi a fengsuitól a placcot, amit aztán asszony fog rajtad behajtani, férfi legyen a talpán, aki ezt vállalja...
-
kromatika
veterán
18 milla?Ezeknek elment a józan eszük.Még jó hogy lehet kapni
-
Raymond
félisten
NépTV!!!
Ha mar volt akkor volt, deal with it...
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Peter13
senior tag
Aranyos...mondjuk lehet kövezni, de szerintem a képminőséggel nem lesz gond. Viszont ennyiért én is kénytelen leszek kihagyni (lakás vagy TV? Hmmmm....nem is tudom így hirtelen )
Persze, tudom, ez nem is nekem készült, hanem azokank akiknek nem számít a pénz. Viszont ha már erre lövünk, akkor mondjuk nem ártott volna mellé állítani valamilyen csinosabb babát, vagy egy motort, vagy valamit ami érzékelteti hogy mekkora ez a dög. Ez, így, marketing szempontból egy nagy nudli: a képen lehetne akár egy 32-es alapmodell is, mivel semmi nem jön át abból hogy ez 2,5 méter átmérőjű, embermagas készülék..."No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Peter13
senior tag
Aha, na így már azért kezd látszani a dolog. Lehetne mit csiszolni rajta (mondjuk nem egy mozi képarányú anyagot kitenni rá nagy fekete sávokkal alul-felül), de így legalább látszik. Köszi szépen
Egyébként egyszer ültem ilyen méretű cucc előtt, eszéletlen élmény. Van itthon projektorom, de az egyszerűen más...pedig az csak sima FHD volt, az egyik tárgyalóban. de arra is élmény volt kitenni a laptop képét. Azt hittemm ki fogja verni a szememet a sok ménkü' nagy pixel, de nem (ez mondjuk kimondottan meglepett). El is határoztam hogy egyszer lesz egy ilyenem (perverz vagyok, tudom), de ezt a Sonyt sajnos akkor is ki kell majd hagynom (a kolléga által említett 92"-es jószág viszont érdekes lehet...no majd futok egy kört)
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Partz
senior tag
Alapból 2 évet írnak, de tárgyaló képesek megegyezés kérdése, van pár dolgom tőlük.
Egyébként itthon jelenleg 23 millió, 25 volt az induló ára.elithun
Azért meglepődnék, ha mutatnál nekem 1 millióért 100"-os tévét, akármilyen dzsunka gyártótól, nem hogy egy Sony.[ Szerkesztve ]
-
paperboy
senior tag
válasz rottenbull #33 üzenetére
Minden héten ások el ezt-azt...
-
actival63
aktív tag
-
PrinceHerceg
őstag
9xxx:1 kontrasztarányával azért még kicsit távol van az OLED killer címkétől, de mindenképpen ígéretes próbálkozás, bár a kókori talp rém förmedvény, ezért most inkább kihagyom!
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz PrinceHerceg #46 üzenetére
Annyi sincs natívban. Csak annyi mint egy VA panel esetében...
Van kb1-2000 szegmense a 8 millió képponthoz... A 65"-nak 640 szegmense van...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest