2019. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41) azbest válasza E.Kaufmann (#4) üzenetére


azbest
(PH! félisten)

Ahogy a kiírásban és a hírben is benne van, a közszolgálati marad változatlan (csak a frekvencia változik valószínűleg).

Jelenleg a szabadon fogható kereskedelmik közül az rtl klub és tv2 osztozik az egyik közszolgálati muxszal, nem tudom, hogy ez így marad-e vagy teljesen megkapja a két muxot a közszolgálat (és akkor belefér a duna world is hd-ban)

A többi szabadon fogható, kereskedelmi csatornát (izaura, fem3, zenebutk, spektrum home) viszont biztosan érinteti az átállás. Mert most is az extra csomag muxán vannak. [link].

Az extra csomag előfizetőinek lesz érdekes, hogy az AH vajon biztosít-e kedvezményes vagy ingyenes boxot számukra, mivel sok mostani box nem kompatibilis az új sugárzással. Vannak olyan t2-es boxok is, amelyek nem hevc kompatibilisek. Ha minden igaz, a box amit az AH most árul (AMIKO Impulse T2/C), az sem lesz jó az új hálózattal. A kiírásban hevc van a t2 hálózatra.

(#22) Tigerclaw
a műholdal, de főleg a kábellel nem versenyezhet. Ott is rendelkezésre áll az újabb technológia és használják is. Kábelen pedig teljesen a szolgáltatón múlik, hogy milyen minőséget akar elérni.
Most majd vagy kicsit jobb minőségű lesz az sd kép, vagy bővítik a kínaálatot és még több durván tömörített tartalom lesz :D De majd kiderül.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.