2019. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29) Zolik


Zolik
(senior tag)

Nemzethy... nincs is több kérdésem. Mehet majd 0-24 órában a kormány propaganda, agymosás, uszítás, félelem keltés stb. , ez a lényeg..

Sport nem különösebben hat meg, foci meg teljesen hidegen hagy (életemben egyszer voltam foci meccsen és majdnem elaludtam.. szörnyen unalmas volt (erre rá tett hogy 0-0 lett a vége). Forma 1 versenyen 2x voltam még a 2000-es évek elején, amikor még nem ezek a vinnyogó agyon fojtott motorok voltak hanem igazi v10-ek.. egy ideje a tv-ben sem nézem már, halál unalmassá vált az is. Az NBA meccseket úgyis éjjel adják szóval azt max másnap leszedem.

Évek óta nem nézek tv-t, aztán tavaly gondoltam egy nagyot és kíváncsiságból végig pörgettem. Hát mit ad isten pont a Walking dead új évadának 1. része kezdődött, de jó mondom kis nosztalgia. Aztán jött a csalódás: okádék képminőség (széles-széles-széles vászon, agyon mosódott kép) amit csak elviseltem volna, de 10perc után: REKLÁM. Azzal a lendülettel kapcsoltam is ki... Köszi!

Pedig tényleg én is ezen nőttem fel és jó kis családi program volt esténként 1-1 dolgot megnézni. Emlékszem mikor volt az 1millió lépés Magyarországon sorozat, hogy vártuk vagy akár família kft-t, szomszédokat, hogy a dallasról ne is beszéljek..

Mostanában stream vagy a jó öreg letöltés.

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.