Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • X Factor

  addikt

  Ezek a pénzek megint úgy fognak kinézni, hogy aki képben van, vagy épp megkapja a fülest, 2-en 3-an alapÍtanak valami kamu céget, kamu profillal, esetleg többet, majd vmi látszat tevékenységre felveszik a big money-t és felszÍvódnak.

  Azok a kis pár fős IT cégek, akik megpróbálnak 1-ről a kettőre jutni ugyanúgy megrekednek és nem képeseke meglépni a bővülést.

  Egyszerűen, minden ilyen támogatás torzÍtja a versenyt, olyan embereket, cégeket hoz pozicióba, akik nem is folytatnak tevékenységet, ellenben lehet villogni, h. ismét gigantikus pénzek lettek itt kiszórva kérem szépen, csak épp 0 innováció vagy fejlődés van mögötte.

  [ Szerkesztve ]

  I was there the day that Horus fell

 • X Factor

  addikt

  de bizonyos keretek között elszámolható tárgyi eszköz beszerzése, immateriális javak vásárlása, szolgáltatási tevékenységhez kapcsolódó költség, díjak, jogi, közjegyzői, szabadalmi költség, hazai kiállításon vagy vásáron való részvétel, külpiaci terjeszkedést segítő szolgáltatás, a projekt szakmai megvalósításában közreműködő munkatársak személyi jellegű ráfordítása, útiköltség, kiküldetési költség, általános költség és irodabérlés.

  Ezen címszavak mentén megpályázzak, majd miután kiszivatyúzták, kirakat embert/céget aztán lehet számonkérni.

  Az egészben engem az szomorÍt el, hogy így elolvasva, ez alapvetően egy tök jó dolog lenne, még van is ismeretség MFB-nél, és tudom, hogy ők (akikeket ismerek) például tényleg azon dolgoznak elég keményen, hogy ilyen jellegű támogatások létrejöjjenek és minnél több EU-s pénzt tudjanak ilyen célokra lehÍvni, aztán meg lehet nézni a pályázat nyerteseit.

  Bár szeretik ezeket nem kiadni, de pár év után, amikor előkerül, már igazság szerint meg se üti az ingerküszöböt.

  I was there the day that Horus fell

 • X Factor

  addikt

  Bár nyilvan nincs kirakatban, és nem jön minden utca sarkon szembe és lehet hihetlennek is hangzik, de tényleg vannak még sikeres, innovatÍv magyar IT cégek (kkv), vagy startupok, amik azért 5-100 ember fizetését kitudják termelni.

  I was there the day that Horus fell

Hozzászólok Aktív témák