Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
nem 4 nappal előtte vette ki "véletlenül" hanem néhány órával előtte. Az a 4 nap az amit kitaláltak hogy akkor döntöttek arról (terelés, magyarázkodás)
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
korion
senior tag
srácok aki zacit üzemeltet,alkalmazottja van,legalább rakjon be egy pénztárgépet és ne már,h még bolti engedély se volt!
és aztán bevallja,h 2013 vezeti,csinálja..
a zaci miatt nem sajnálom!
Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
spammer
veterán
válasz Drótszamár #39 üzenetére
Jól gondolta. Remélem sikerül(t) megfingatnia a NAV-ot (bár ebben az országban ennek kicsit az esélye).
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
fordfairlane
veterán
A helyiség átvizsgálása során az adásvételi szerződések és javítási bizonylatok között több zálogszerződésről szóló iratot is találtak a pénzügyőrök...
Zálogszerződés? Bátor gyerek.
Kötvényeket nem árult véletlenül?[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Dilikutya
félisten
Szerintem az rendben van, tekintettel arra, hogy azt a fóliát te felbontottad, és utána hogy tennéd rá másik telefonra, a levett fóliát tárolni se tudod normálisan már.
A sztornózás akkor a legegyszerűbb, ha simán csak adsz valamit a polcról, aztán bontatlanul vissza is veszed. Nincs benne szolgáltatás, és az eladott áru sincs használatba véve, felbontva.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Drótszamár #39 üzenetére
Ez merőben más, józan paraszti ész szerint jogos a követelése. Nem tudom, mennyi ügyvédi munkával jár egy ilyen, de messze nem ugyanaz, mint hogy bejön a boltba, leemelek neki egy dobozt, kattintok kettőt a gépen, és kész a számla is. Azért potyára se dolgoztasson a NAV, az nincs úgy jól.
Egyébként én szívem szerint a megvásárolt árut sem venném vissza, de az más kérdés.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Igen, kifizetik, készpénzben, mivel nem nagy értékben vásárolnak, hisz nem az a lényeg. Bemutatkozás, ellenőrzés után kérik a sztornózást... jaj várj, emberünk ha akarta volna se tudta volna sztornózni, hisz nem is tudott adni még egy nyamvadt nyugtát se, nem hogy számlát, amit azért egy számítástechnikai boltban szokás adni.
Lehet háborogni a Questoron, NAV-on, de ettől még jól jártak el, a fazon balfasz volt, és meg is érdemli, amit kap. Nem elégedett meg az apróhirdetéssel, üzemeltetett egy boltot és szervizt működési engedély nélkül, meg volt egy be nem jelentett alkalmazottja. Szerinted a garanciát hogy intézed el egy ilyennél? Meg valószínűleg az adóbefizetéssel is hadilábon állt, miközben tőlem havonta vonják a TB-t, SZJA-t, szóval azért álljunk már meg...
-
-
Molk
tag
Ha egy boltban próbavásárlást végeznek akkor "tényleg" kifizetik?
Mert akkor "megbeszélném" velük, hogy minden nap nálam próbavásároljanak...
És mi lesz a vásárolt cuccokkal? -
barii86
tag
A NAV nem szereti a konkurenciat
-
MCGaiwer
addikt
a hozam csak a kockázat tükrében lehet irreálisan magas. Tudtommal a kötvén kibocsátásakor és magán a kötvényen is fel volt tüntetve, hogy meg fogja haladni a tőke nagyságát, így kifejezetten kockázatosnak minősül.
Ruletten se irreálisan magas a 100%os ígért hozam a piros-feketén, amikor mellette van 52,7% esélyed a teljes bukásra...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
adrian360
őstag
Vida korrupcios vádak - amikről az USA 7 hónapja semmilyen további információt tényt nem képes kiadni, és csak az Orosz-Amerikai konfliktus miatti erőfitoktatás miatt nyögött be az egyébként legalább annyira korrupt amerikai vezetés -
Biztos van vaj a füle mögött, de hogy ez pont nem arról szólt de mindegy.
A korrupciós listák meg nevetségesek, oda kéne írni mellé hogy ki mennyit fizetett hogy hátrébb legyen a listán. Most utálni kell a Putyint ezért meglepő módon az első tízben olyan országok vannak akik úgymond oroszbarátok. -
.mf
veterán
Bocsánat, ez irónia?
A jelen politikai helyzet mellett ezt komolyan tudod mondani? Vida "Tolmácsot!" Ildikó avagy Vida "az ellenem felhozott korrupciós vádakat testület vizsgálja ki, amit én vezetek" Ildikó, Lázár "családi összefogás" János, Orbán "saját lábunkon állunk" Ráhel férjének semmiből jött de pár év alatt a sorra elnyert állami tendereken milliárdosra nőtt cége, stb stb.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
MCGaiwer
addikt
értem, tehát az a logika, hogy a minisztérium cége tudja, hogy a questor csal, de ennek ellenére ott tartja a pénzét, hogy aztán 4nappal a lebukás előtt kivehesse? Sőt, a levezetett logika szerint a questor azért tudott csalni, mert a minisztérium ott tartotta a pénzét, és mert ismerték a Józsit.
Sőt, ha már a logikát továbbvisszük, miért venné ki a minisztérium a pénzét abból a cégből, amelyikről tudja hogy csal, és hogy be fog dőlni, mikor ha nem veszi ki és elbukja, közpénzből úgyis pótolva lenne. Ez lenne az igazi közpénzlopás nem? Még jó hogy ilyen amatőrök. Legalább ha már sugalmazni akarsz valamit, gondold tovább a 2. mondatnál.
Az persze nem opció, hogy ezeknél a cégeknél olyan tehetséges pénzügyi szakemberek csaltak, akik meg tudták úgy oldani, hogy ne tűnjön fel se a befektetőknek, se az ellenőrző szervezetnek. Ezt megtámogatták olyan informatikai rendszerrel és könyveléssel, ami elfedte a csalásokat. Meg nem a vaterán hirdették a módszerüket. De nem, ez fel sem merül. Nyilván a Jenő a hibás, a hivatalban, a Polgár Jenő úr.
Egyébként mi köze a questornak a NAVhoz?
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MageRG
addikt
A minisztérium cége is egy ilyen piramisjátékos cégnél tartotta a pénzét, aztán véletlenül a bedőlés előtt 4 nappal kivette.
Ez tényleg nem egyszerű ismeretség kérdése.
A NAV-ról meg nem csak az átlagemberek mondják hogy a megrendelésre dolgoznak, hanem a korrupciókutatók is."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
E770
aktív tag
nyilván a jogellenes tevékenységet büntetni kell, aki így pár milliót ha jogszerűtlenül összeszedett bukjon is
de miért ez a hír, mitől van ennek hírértéke a kb. 5 nagyságrenddel komolyabb közpénzlenyúlások mellett, azaz kb. 100 000 nagyobb összegek mennek a nav jóváhagyásával másoknak
-
borix
őstag
Nem kell itt megmagyaráznod semmit mert igazad volt.
Ez egy hirdető oldalakon kereskedő emberke volt van belőlük valószínűleg bőven.
Ha én veszek egy használt számítógépet jó áron valamelyik hirdetési oldalon foglalkoztatni kellene annak,hogy mennyi mindene lehet még vajon eladónak eladó?
Az utóbbi időbe a NAV-os emberkék szeretnek a (kisembereknél) vizsgálódni majd ha bele tudnak kötni jogilag valamibe akkor az eljárás során szeretik bevonni a feltételezhető,számítható,stb dolgokat.
Csinálja mondjuk az emberke pár hónapja NAV persze feltételezi,hogy már évek óta és ez alatt számítható,hogy csilliárd vagyonra tettél szert.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Egy szóval sem mondtam, hogy okos volt De ott van a Questor-botrány, 100milliárdos kár, a vezetőt meg több nap után sem hallgatták ki, itt meg már NAV meg rendőrség...
Persze ha teljes áron vásárolok valamit, akkor én is kerülöm az ilyeneket. -
Chrys_
addikt
Szerintem csak az a baj, hogy nem milliárdos nagyságrendben csinálta. Egyébként nem lenne belőle probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia