Új hozzászólás Aktív témák
-
gergejly
aktív tag
Azért Vegashoz ez tuti. Ha nem a magyar valóságban élnék, vennék egyet.
-
moleculez
veterán
Veszel Tescoban egy noname akármit oszt felmatricázod, nagy kaland... A Pfixers meg egy Behringer keverőre árul matricakészletet, Lightroomhoz. Na az fasza kis cucc, plusz sw is jár hozzá.
-
-
Alchemist
addikt
Ha van rá pénz...
-
-
-=MrLF=-
senior tag
Egyetértek az előttem szólókkal, aki komolyabban használja ezeket a programokat annak fejből mennek ezek. Másik meg, hogy oda állítja az ember ahová akarja, pl. autocad-ben a saját billentyűparancsaim fejben vannak.
-
Zoltn
senior tag
KB 12 éve árulják ezeket a billentyűzeteket, sokat elkoptattam már. Amúgy igen jó minőségű cuccok, megérik az árukat.
Bár egy idő után már nem kell, mert úgyis az emberben rögzülnek a gombok, de legalább ha jön valaki aki mondjuk nem kolléga, az ráflessel, hogy uuuu de profi lehet ez, milyen a billentyűzete. -
pycur
tag
Vagy inkább meg kellene tanulni a szoftverek használatát. Gyakorlásnak persze jó egy ilyen bill. De egy jó szakember csukott szemmel is tud dolgozni
-
Bundyta
tag
Sztm teljesen feleslegesek ezek a matricák. Olyan billentyűzetet kéne csinálniuk, melyen LCD szerűek a billentyűk, így sw-en lehetne "felmatricázni" őket. Aki Adobe-zni akar, akkor olyat tölt "fel" a billentyűzetre, aki Vegas-ozni, az meg olyat.
És így nem kell teleragasztgatni semmit.
-
-szp-
aktív tag
Náluk pont van valami hasonló
-
gekkoXT
senior tag
Én megelégednék azzal ha lehetne kapni sima klasszikus bézs ("fehér") billentyűzetet. De NINCS.
Én rühellem a feketét! -
tecsu
addikt
Pontyossan. Ezenfelül a Cubase-t nem csak egyszer veszi meg az ember, hanem folyamatosan az upgrade-eket; Meg van az UAD plug-in -függőség, a külső hangszerekről, effektekről nem is beszélve...
Ha rock and roll, akkor még durvább a helyzet. :-)
Viszont az efféle bill. helyett érdemesebb dedikált vezérlőket venni.Dehát melyik hobbiba nem lehet milliókat ölni?
-
bteebi
veterán
Már a billentyűzetborításaik is elég drágák, úgyhogy inkább matricákat vennék. Amúgy viszont teljesen nevetséges minimálisan pimpelt billentyűzetekért ennyi pénzt elkérni. Ha egy csomó, az adott programhoz használható dedikált funkcióbillentyű is lenne rajtuk, akkor azt mondom, hogy rendben van, de az nem fogja az árazást "legalizálni", hogy amúgy az alap szoftverek is baromi drágák... Úgy is lehetne még értelme, ha érintőbillentyűzetet készítenének, aminek lenne az adott program(ok)ra szabott felülete. A különböző felületeket akár külön-külön is árulhatnák. Szerintem sokkal jobb lenne, mint ez a bohóckodás...
-
Több száz dolláros szoftverek meg a hozzájuk szükséges több ezer dolláros hardverek mellett az a 100 dollár nem tétel. Pl egy nagyon alap Cubase 200 dollár, de akkor még nincs semmi érdemi VST, szóval legyen inkább 500 dollár. Egy normális PC hozzá megint minimum 1000 dollár egy jó monitorral, illetve nem egy pár valamire való studió monitor meg DAC sem + egyebek, ami szintén minimum egy ezres. Ott tartunk, hogy 2500 dollár egy "hobbi" szett. Ehhez képest 100 az nem sok, feltéve hogy tényleg jóféle az a matrica.
-
Kirrr
aktív tag
Ebayen 5 dollár egy ilyen billentyűmatrica szett...
-
F34R
nagyúr
Cubase-nel en is ismertem ezeket a billentyuzeteket, azert 100 dollar eleg elvetemult.
-
Reggie0
félisten
Eleg hetkoznapi otlet, viszont kevesen csinalnak ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Szinte mindenre van megoldás, véli a Logickeyboard csapata. Profi vágóműhelyt varázsolnak a billentyűzetünkből egy mozdulattal.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest