Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Zotya84

  őstag

  válasz satz18 #1 üzenetére

  Én tervezek rá váltani, amint lesz rá lehetőségem, és olyan árat kér érte, ami ki tudok/akarok fizetni. Ugyanis néha kevés a 1700X teljesítménye, de akkor nagyon – bár sok egyéb esetben meg baromira sok, ezért nem lett TR belőle. Ahogy a 16G RAMot is meg tudtam fektetni, ezért 32re lett cserélve. És nem, nem játék miatt, bármennyire is gamingnek hívják. Viszont bármennyire is sajnálom, hogy nem lesz hozzá hűtő, pont nem érdekel, mert anno a 939-es X2 4400+-omtól kezdve, amihez adtak, egyiknek sem volt a gyári hűtője kivéve a dobozból, minthogy hűtve épített vízzel van most már 12+ éve a rendszer. Azt a +10W TDP-t (ja, persze) meg bőven el kell bírja a jelenlegihez használt EK-blokk. A radiátor meg az egyebek amúgy is ~1000W-ra lettek tervezve, hogy mindig halk maradjon, és ez eddig be is jött.

  Úgyhogy annyira nem gond szerintem, hogy egy ilyen kategóriájú CPU-hoz nem adnak hűtőt. Ahogy az 1700X-hez sem volt, ha jól emlékszem.

  A PRISM-nek meg sose láttam értelmét, mert csak a csicsára volt jó, az meg nem kell mindenkinek - még a lap alapvilágításának kikapcsolása is az első UEFI-beállítások között volt.

  Bár lehet, hogy a már egyre erőteljesebben kiöregedő 7950-m fog lecserélődni valami kisebb fogyasztású utódra - ha arra is találok FC-blokkot...

  Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés