- Kiszúrná a sérült termékeket az Amazon felhős eszköze
- Ötnél is több streamingszolgáltatásra fizethetnek elő a háztartások
- Technológiai startupokban vásárolhat részvényeket a brit kormány
- Botok verhették fel a GameStop és a többi cég részvény-árfolyamait
- Az ausztrál miniszterelnök megakadályozná, hogy a nagy tech cégek irányítsanak
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- DIGI internet
- Aliexpress tapasztalatok
- Ubuntu Linux
- JavaScript topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- [Re:] A Biden-kormány is szigoríthat a kínai technológiai cégekkel szemben
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Hozzászólok Aktív témák
-
Iparmágnás
csendes tag
Kellene az NFO-ból kimásolni a video adatokat, különben így nem sokat mond. Egész estés 4k-s film esetében egy 22Gb-os videó "sűrűsége" megegyezik a webripes verziókkal, amiket egyébként az M5 akadásmentesen lejátszik. Amiből én kipróbáltam a sample-t annak a mérete 47,5 Gb. Ha jól gondolom, akkor amit te lejátszottál az S4-el, annak a bitrátája 20.787 kbps, amit én próbáltam annak 43.494 kbps. Engem komolyan érdekel milyen valós teljesítménybeli eltérés van, nem farokméregetésről van szó. Érdekes egyébként, pont ezért mondom, jobban meg kéne nézni azt a bitrátát, mert nagyon nem mindegy tekintve.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Dell WD15 dokkoló WD15 dock 130W AC adapterrel 5FDDV 05FDDV F74NK 0F74NK WD-15
- Dell Business Thunderbolt Dock TB16 240W Adapter Dell TB16 Thunderbolt 240W dokkoló állomás
- Seagate Enterprise Capacity 2.5 2TB 7200rpm 128MB SAS ST2000NX0433 FVX7C, 0FVX7C
- Asus Rog Strix 3060ti - /27% ÁFÁS/ AZONNAL VIHETŐ/GARANCIA
- Eladó Gamer konfig 4790K, RX 580, 16GB Ram, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest