Hozzászólok Aktív témák

 • Iparmágnás

  csendes tag

  Sziasztok! Én nagyon elégedett vagyok a tabbal. A nagyobb felbontás lejátszása nem a tablet, hanem a YouTube app korlátozása miatt van. Egyébként böngészőben viszi simán a Full HD+ tartalmakat. Ami már nem megy neki az a 4k videó.

  Video codec....: HEVC Main 10 Profile 5.1 High. 4:2:0 / 10 bits / HDR + Dolby Vision / BT.2020.
  Resolution.....: 3840*2160.
  Bitrate........: 43494 kbps + 2095 kbps.
  Framerate......: 23.976

  Ez egy 380 megás, 1 perces videó, ami sűrű neki, hozzáteszem a laptopon is akad. Kíváncsi vagyok ezzel a Tab S4 megbírkózik-e. Mert ugye, a Huawein gond nélkül fut a Webripes 4k-s tartalom (Netflix sorozatok).

  Egyébként pedig már többen leírták, hogy ekkora kijelzőn semmit nem lehet észrevenni FHD és 4k, de még 2k között sem. Üzemidőre volt, hogy 13 óra SOT-om volt, ami szerintem elég meggyőző, igaz akkor olvastam rajta ~50%-os fényerőn. Kijelzőt lehet kalibrálni, ha a színhűség valakinek nem felel meg. Alacsony fényerőn a kontraszt hiánya, ami valóban kijön, de azt is meg lehet szokni (telefonom AMOLED kijelzős). Egyébként nagyon gyors, nagyobb méretű PDF fileokat, és excel táblázatokat is kezel, kipróbáltam rajta 1-2 komolyabb játékot, én nem tapasztaltam szaggatást, egyik-másiknál kicsit langyosodik, de semmi aggasztó.

  Bátran ajánlom vételre, ebben az árkategóriában nincs jobb készülék most. Szükségem volt egy tabletre amikor megvettem, ha nem tudnám hova lapátolni a pénzt, én is az S4-et választom, pusztán a kijelző miatt. De aki tud józanul gondolkodni, az láthatja, hogy nincs akkora előnye az S4-nek, mint amennyivel többe kerül.

Hozzászólok Aktív témák