Hozzászólok Aktív témák

 • kaciokos

  őstag

  Na, ez már érdemi beszélgetés. :)

  1. Ezt már lebeszéltük, kimondhatjuk, hogy 2K/4K-t meglehetősen korlátozottan tud. Ebben igazad van, én elfogadtam, de nem zavar, ennyi.

  2. Ez fura, nekem megy.

  3. Ez fura, hogy nálad miért nem bírja, egyéb tesztekben is (pl. ebben) sokkal jobban szerepelt, lehet, hogy a nálad levő darabbal volt valami gond.

  4. Hát, kinek mi a gyors. Nekem elég gyors.

  5. Lásd 1. Másrészről azért ne a Snapdragon 845-höz hasonlítsd, nem egy korosztály, még a Samsung Tab S4-ben is csak Snapdragon 835 van. A Kirin 960 leginkább a Snapdragon 820-hoz hasonlít korban és teljesítményben. Ez persze nem a mai csúcs, ez nem vitás, nem is kérik el érte egy csúcstablet árát.

  Még egy nagyon fontos dolog, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni: egy csúcstelefon ára manapság megjelenéskor mondjuk 250e Ft. Ha ezt kibővíted egy jóval nagyobb kijelzővel és akkumulátorral, ami ugye plusz pénz, akkor valószínűleg alulról súrolnánk a 300e Ft-ot. Ennek a tabletnek az ára 140e Ft volt, amikor megjelent. Aki azt hiszi, azért kerül feleannyiba, mert a Huawei kurva jó fej, az borzasztóan naív. Nyilván azért kapható ennyiért, mert bizonyos kompromisszumokkal kell számolni, Ezek a kompromisszumok szerintem nagyon jól eltaláltak, úgy gyengébb a tablet az aktuális csúcstól, hogy átlagos használat során nem zavaró.

  Ha te azt hiszed, hogy ez egy csúcs tablet olyan értelemben, mint egy csúcs telefon, amivel rendelkezel, akkor nem, ez nem az, de még a Samsung S4 sem az, az is egy évvel el van maradva.

Hozzászólok Aktív témák